Lo Manto Anmeldelser 7

4,2

4,2

God

Kæmpe anbefaling af LoManto !!

Kæmpe anbefaling af LoManto !!
Har netop holdt min 50 års fødselsdag hos Marco og alt blev præcis som jeg havde ønsket mig. Super fint lokale, lækker mad - og helt fantastisk personale. Hvis jeg på et tidspunkt skal holde fest igen ved jeg hvor jeg skal gå hen.

22. november 2025

5 kæmpe store stjerner herfra.

5 kæmpe store stjerner herfra.
Vi har lige holdt stor fødselsdagsfest hjemme i haven.
Marco leverede den bedste mad i form af italiensk tapas og havde ovenikøbet sørget for, at bordet også så godt ud.
Alle vores ønsker blev opfyldt og Marco var med til at gøre festen helt perfekt. Lige fra planlægning til afhentning af service.
Det er ikke sidste gang, at vi har brugt Marco🤩🤩🤩🤩🤩

7. juni 2025

Fantastisk konfirmationsfest

Vi havde den skønneste konfirmationsfest hos Marco & Co. Den gode oplevelse startede ved bookingen og den efterfølgende planlægning, hvor Marco var meget imødekommende. Til festen klappede alt. Marco og personalet var meget gæstfrie og venlige og deres gode humør var smittende. Maden smagte dejligt og var meget indbydende anrettet. Alt i alt den bedste oplevelse, og vi kan varmt anbefale at holde fest hos Lomanto.

17. maj 2025

Forrygende sted

Vi har lige holdt vores datter konfirmationsfest hos Lo Manto.
Det har ganske enkelt været fantastisk. Marco har hele vejen igennem været imødekommende og energisk - inkl. på festdagen.
Maden er lækker og lokalerne er fine. Personalet er meget opmærksomme og søde.
Vi er virkelig taknemmelige for hele oplevelsen hos Lo Manto. TAK!

17. maj 2025

Fantastisk sted at holde fest

Vi har netop holdt en fantastisk bryllupsfest hos Lomanto Catering.
Og hold da op. Fra nu af vil vi holde vores store fester der.
Marco, ejeren og kokken, er et fantastisk menneske.
Han lavede delikat 3 retters menu, og var meget lydhør for evt ændringer og sær-menuer til allergiker.
Marco præsenterede retterne, og gjorde det på en fantastisk og nærmest stand up comedy måde, hvor alle gæsterne var bjergtagende og lyttede med store ører.
Alle gæsterne roste maden til skyerne, og alle gæsterne blev mætte.
Lokalerne var flotte og rummelige. Vi var 91 gæster fordelt på runde borde. Der var god plads til at komme omkring, og alle gæsterne kunne snakke med hinanden ved bordene.
Senere blev der stort flot dansegulv. Alt kunne lade sig gøre.
Lomanto Caterings tjenere var ligeledes fantastiske. Smilende, servicemindede og yderst høflige. Altid et smil på læben, og udførte deres opgaver med bravur.
Vi kan anbefale Lomanto Catering til alle slags fester.
Vi glæder os allerede til, at vi skal holde vores næste fester der.
5 Stjerner herfra.

25. maj 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Lomanto Catering hjalp os med at skabe den bedste 18 års fødselsdagsfest.

Udover deres fantastiske service og virkelig lækre mad under festen, så var samarbejdet op til festen virkelig godt, og de lyttede til vores ønsker til opdækning og menu.

Jeg vil helt klart anbefale dem og bruge dem igen ved kommende fester.

2. juli 2021

Fantastisk catering

Vi havde en super oplevelse med Lomanto, hvor vi havde en rigtig god dialog om hvad vi ønskede os. Maden blev leveret i højeste kvalitet og vi var meget tilfredse. Kan varmt anbefales!

19. august 2014

Er dette din virksomhed?