Loebeskoen

1. Skobutik
  2. Sportstøjbutik
  3. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fordelagtige priser på løbesko fra Asics, New Balance, Nike og Adidas. 25% Under Vejlende Udsalgspris. Loebeskoen.dk har de bedste priser på de mest kendte løbesko.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Umuligt at få kontakt efter handelen, trods gentagne mails og beskeder på telefonsvareren.

Jeg købte et par Asics Gel Kayano 15 af loebeskoen.dk den 07-02-2009. Handelen gik udmærket indtil den ene sko gik i stykker efter ca. 300 km. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte loebeskoen.dk både på mail og telefonisk, men har ikke fået noget feedback overhovedet. Jeg syntes det er meget dårlig service, da der har været fejl i skoen, og derfor er en reklamation. Efter denne oplevelse kan jeg absolut ikke anbefale at handle med loebeskoen.dk

9. juli 2009

Pengene retur

bestilte jeg sko i marts måned,så aldrig nogen varer,blev trukket forbeløbet i juli-stadig uden varer...På hjemmesiden loves-beløbet bliver først trukket når varen er afsendt...

Jeg har nu ihærdigt forsøgt at få mine penge retur og det er lykkedes..
uden jeg skulle videre gennem bank - PBS

kan dog af den grund ikke rådgive andre til handel her,for kommunikationen fra butikken er yderst sparsom..ligesom
handelsbetingelserne ikke overholdes..

Hvis andre har fået trukket beløb uden varer skal i henvende
jer til butikken på mail,og gemme disse mails til dokumentation
på i har forsøgt at gendrive jeres penge uanset om der er direkte
mailkontakt til ejer eller ej..

Print loebeskoens hjemmeside ud med handelsbetingelser plus disse anmeldelser samt mails der viser i har prøvet at få problemet løst inden
videresendelse..gå i banken lav en tro og lov erklæring på i ikke har modtaget varer for det trukne beløb - så skulle nok kunne få pengene retur gennem pbs - plus pbs fremover nok skal holde opsyn med butikken

venlig hilsen allan

3. juli 2009

Gentagen reklamation over fejl i sko - INGEN respons overhovedet

Jeg har d. 11/5 2009 i forbindelse med en reklamation over fejl på et par New Balance 1224 løbesko returneret disse til Loebeskoen.dk. Pakken er 1/6 endnu ikke afhentet på posthuset.
Der er ikke svaret på en lang række mails til begge firmaets mailadresser. Der er telefonsvarer på både firmatelefonen og ejeren, John van de Weerd's private telefon og på trods af en lang række daglige telefonopkald (og gode intentioner i følge firmaets hjemmeside) har der ikke være nogen respons fra firmaet. Overhovedet!
Det kan derfor ikke anbefales at anvende Loebeskoen.dk

Primo august: Firmaet har nu afhentet skoene på posthuset. Fortsat ingen respons fra Loebeskoen.dk og hverken penge eller sko returneret. Der er medio juni lagt sag an mod firmaet via Forbrugerklagenævnet.

1. juni 2009

Langsom respons

Jeg købte et par New Balance sko fra loebeskoen.dk. Forsendelsen kom efter et par uger, men desværre var det den forkerte størrelse. Fair nok - der kan ske fejl. Efter en hurtig mail sendte jeg skoene retur mod lovet refusion af forsendelsesomkostningerne. Jeg modtog også hurtigt de rigtige sko, men refusionen udeblev. Først efter 1½ måned og fire-fem (ubesvarede) emails løb de 75kr, jeg havde lagt ud, ind på kontoen. Det er ikke godt nok, at man skal bruge så meget tid på at få rettet op på en fejl begået af sælgeren.

16. maj 2009

Ingen levering af løbesko

Bestilte den 26. marts et par sko og fik en fin ordre bekræftelse. 7 dage gik uden nogen information fra sælger på trods af de skriver på hjemmesiden at hvis leveringstiden er længere end 2-5 dage vil man blive kontaktet. 3 dage til går før jeg for en mail hvor han nævner noget med leveringsproblemer, men at de nu er på vej... 27/5 Pengene er trukket på min konto og pakken skulle ifølge DHL hjemmesiden være afleveret. Men jeg har endnu ikke set mine sko...
Dette har jeg selvfølgelig sendt en mail til løbeskoen om, men har indtil videre ventet 4 dage på svar... :-(
Det er simpelthen under alt kritik det som ham "(John)løbeskoen.dk" har gang i. Specielt fordi han lover guld og grønne skove på sin hjemmeside

1. maj 2009

Ingen sko efter 7 uger. Pengene er trukket.

Her efter 20-25 opkald og adskillelige mails, står jeg stadig her uden sko. Nu eksisterer nummeret ikke, når jeg forsøger at ringe. Under alt kritik. Man får ingen mail når pakken er på vej med track&trace eller noget som helst. Man bliver bare holdt hen.

26. marts 2009

Pengene trukket og ingen sko

Fuldstændig samme oplevelse som Lars Lauridsen. Der sker bare ingenting, ud over at de trækker pengene.

Jeg gætter på, at det er et fupfirma.

Vi har nu efterfølgende modtaget varen og det var som bestilt.

22. januar 2009

Skoene blev leveret.

Hej igen
Jeg har nu fået baggrundshistorien om at butikken var under overtagelse af ny ejer, da jeg bestilte mine sko, og at dette er grunden til den længere leveringstid.
Når man som kunde bliver holdt tidsmæssigt hen, vil det uundgåeligt skabe utryghed hos kunden, og jeg kan kun appellere til at internetbutikker holder deres kunder informeret i købsprocessen, og hurtigst muligt sender kunden T&T-nummer.
Jeg fik mine sko, og vil tage den nye ejers ord for, at jeg kan være sikker på hurtig levering næste gang. Min oplevelse ved dette køb, vil ikke afskrække mig fra at købe sko der igen.

Mvh.
Lars