LØGNER OG TYVEKNÆGT. Henvist af Iveco for ny tændingslås - tilbud på 3500 kr. for ny cylinder i tændingslås med 1 nøgle + 2500 kr. for ekstra nøgle incl. moms den 9/10-25 af ejeren Per. Udført den... Se mere
Kontaktede Ford, hvor jeg for 4 år siden købte en ny Ka, fordi min elektroniske nøgle ikke mere virkede. De ville have 12.000,- fordi jeg ikke havde noget nøglekort. Som jeg forøvrigt ikke havde fået... Se mere
På forespørgsel om tændingslås blev der ydet god vejledning trods firmaet ikke kunne honorere ønsket, men der blev givet vejledning om andet firma der kan levere varen. Herudover blev der givet... Se mere
Fantastisk service! Jeg havde idag låst mig selv ude af min bil og kunne derfor hverken gøre frem eller til. Jeg kontakte Autolåsesmeden som ville være på stedet indenfor 1 time! Dog fik jeg i mel... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vanløse låseservice er flytter til Valhøjs alle 175 2610 Rødovre
Valhøjs alle 175, 2610, Rødovre, Danmark
- key@lock.dk
- www.lock.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
LØGNER OG TYVEKNÆGT
LØGNER OG TYVEKNÆGT.
Henvist af Iveco for ny tændingslås - tilbud på 3500 kr. for ny cylinder i tændingslås med 1 nøgle + 2500 kr. for ekstra nøgle incl. moms den 9/10-25 af ejeren Per. Udført den 13/10-25 og opkræver herefter moms ovenpå mundtligt tilbud - ialt 7.500 kr. Har sgu aldrig oplevet noget ligende og ved reklamation over prisen skulle jeg høre på at alle priser var uden moms for han gad ikke privatkunder og lå derfor i erhvervsområde? MAGEN TIL KLAPHAT SKAL DU SGU LEDE LÆNGE EFTER. STOL IKKE PÅ HAM og få et skriftligt tilbud på hans arbejde for han er sgu en skændsel for branchen med den opførsel overfor sine kunder og Iveco, der havde anbefalet ham.
Hurtigt
Hurtigt, god service og konkurrencedygtige priser.
Man er aldrig glad for at betale for nye bilnøgler men oplevelsen har været rigtig god for mig. Jeg kommer forhåbentligt ikke igen men hvis uheldet skulle ske bliver det hos jer igen 🙌🏻😅
Fik hurtig og yderst tilfredsstillende…
Fik hurtig og yderst tilfredsstillende hjælpe da jeg fik smækket mig ude af min bil. Vil helt sikkert anbefale jer til andre.
Tak
Det er på eget ansvar at ringe til dem
Service??? Der er noget vej endnu.
Hmm, han mener i hvert fald at man kan tale til kunderne som det passer ham. Og når man læser deres svar herinde på en kundes oplevelse, så stemmer det helt overens med den oplevelse man får i telefonen. Tale ned og tale grimt til folk. Mage til nedladende person i telefonen.
Kan kun anbefale Rene til…
Kan kun anbefale Rene til autolås-problemer.
Havde en Renault Master der ikke kunne låses op og Rene kom indenfor en time og fik den op - og efter at have set ham i aktion må jeg konstatere, at det var tydeligvis ikke noget enhver låsesmed kunne gøre.
Jeg troede ikke det ville lykkedes uden værksted, men det kunne det.
Mange tak, Rene!! Gemmer dig i telefonbogen det er helt sikkert

fantastisk oplevelse
Fra jeg kørte ind ad indkørslen og til jeg kørte ud igen - ca. 10 min efter, fik jeg den bedste service nogensinde. Min billås var i stykker, og 10 min efter ankomst var min lås i bildøren fikset og jeg var klar til at indtage sommerlandet. Kan kun give min allerbedste og varmeste anbefaling.

Profesionelt arbejde
Havde problemer med ratlåsen i en Opel Vectra.
Kontaktede firmaet og kom til med det samme.
Efter ca 30 min var problemet løst ( ny indmad i lås) og jeg kunne køre igen.
God service og folk der ved hvad de har med at gøre!
Kommer der gerne igen.

Kørt forgæves
Jeg var forbi Autolåsesmeden lige før jul i 2023 med en nøgle til en ford smax, hvor fjernbetjeningen ikke virkede.
Rene kontrollerede her nøglen, som han konstaterede virkede og det krævede blot en genkodning til min bil.
Jeg havde ikke min bil med den dag, så vi aftalte jeg kunne komme forbi en anden dag.
Jeg har været forbi i dag med bil og nøgle for at få den omkodet.
Rene konstatere dog nøglen ikke virker mere og åbner nøglen, her sidder der noget sølvpapir i klemme mellem batteriet og dækslet ( Det har siddet der i de 8 år jeg har ejet bilen ).
Han siger printet er brændt af og at det vil han ikke hjælpe mig med. Jeg forklare at det har siddet der hele tiden, men jeg må gå med uforrettet sag.
Jeg skifter selv batteriet i fjernbetjening efterfølgende og kontakter NET-Import ApS fra Århus som har samarbejdspartner på Sjælland.
Her får jeg at vide, at jeg skal prøve og sætte tænding på bilen 4 gange hurtigt efter hinanden med låse knappen holdt inde på nøglen.
Nu virker min fjernbetjening igen og det krævede blot et nyt batteri.
Jeg er sikker på Rene er en dygtig låsesmed, men han er ikke kundeminded på nogen måder.
Jeg har en klar forventning om, at blive hjulpet når jeg har brugt tid på at køre ind til ham.
Jeg må desværre nok sige, at jeg finder et andet sted næste gang.
Hej Rene
Tak for svar.
Med hensyn til hvem jeg talte med, var det dig Rene.
Jeg synes det er uklædeligt at lyve på den måde og fralægge dig ansvaret.
Håber du tager kritikken til dig.

Super go service
Super go service
Havde en defekt nøgle/ fjernbetjening
Troede jeg sku lade bilen stå og vente
Men de lavede den meddelt samme
Mange tak👍
Har været forbi for nogle år siden med…
Har været forbi for nogle år siden med en Porsche, hvorfor kan jeg ikke huske, men oplevelsen må have været positiv, da jeg vendte tilbage fordi en bekendt havde presset en forkert nøgle i min Mercedes’ bagagerumsknap. Nøglen sat ubehjælpelig fast, og “lirkeri” virkede ikke, så den blev hevet ud med en tang. Det ødelagde så låsecylinderen, men det kan ikke bebrejdes låsesmeden. For mig var det vigtigere ikke at køre rundt med en nøgle siddende i bagagerumsklappen.
Mit centrallåssystem og trykknappen er fortsat fungerende så alt i alt en tilfreds kunde.
Steen, Kbhvn.
Absurd ringe "kundeservice"!
Absurd ringe "kundeservice"!
Om det er virksomhedsejer eller en medarbejder jeg har talt med, ved jeg ikke. Personen burde ikke have noget med mennesker at gøre.
Ringer til virksomheden og oplyser at jeg gerne vil have lavet en ekstranøgle. Svaret hertil er "ja?!", i en meget arrogant og irritabel tone. Jeg spørger så hvor lang tid det tager at få lavet en. Svaret er - i en nu decideret aggressiv tone - at "jeg ved jo ligesom ikke hvilken bil du har?!". Han opførte sig som om jeg have været ude på at genere ham. Jeg har ikke før skulle bestille en ekstranøgle, og kender derfor ikke proceduren - men jeg var åbenbart den mest irriterende kunde nogensinde.
Jeg fik sagt at han bare kunne glemme det, idet jeg fandt et andet sted og lagde herefter på, men han nåede dog at svare at "ja, det synes jeg også du skal gøre!". Wauw for en opførsel.
Det undrer mig at en virksomhed der drives på denne måde kan eksistere. Her sætter jeg aldrig mine ben og kan også konstatere på øvrige anmeldelser, at det åbenbart bare er måden virksomheden behandler potentielle kunder på.
Havde givet 0 stjerne hvis jeg kunne.
Gammel Toyota hiace med knækket nøgle…
Gammel Toyota hiace med knækket nøgle var intet problem for auto låsesmeden - tak for hjælpen og super service. Lars
Kanon service
Min gamle Toyota Avensis nøgle havde tabt en knap og virkede ikke mere. Ifølge Toyota ville det kræve en ny nøgle og en kodning til knap 3000 måske 3500kr alt efter hvilken chip der skulle til. Og da det er en 20 år gammel bil er 3-3500kr en lidt stor udskrivning.
Men Autolåsesmeden ville gerne se om de ikke kunne rep. fjernbetjeningen og fortalte også med det samme at der måske skulle en ny chip til som Toyota mente men de ville i hverfald lige prøve om de ikke kunne redde den først ved at lodde en ny knap i. Og der gik omkring 2 timer så havde reddet fjernbetjeningen og til langt under 1/3 af prisen fra Toyota.
Kanon service.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Jeg var der idag med min golf 4 der skulle have kodet nogle nøgler.
De åbnede først kl 8 men startede allerede 7:30 super god service. Bilen var færdig efter 30 min
tag jer sammen
Nu er det noget tid siden jeg brugte dem men oplevelsen ligger dybt brændt i mig. Det er en flok banditter, og jeg er ikke den eneste der har fået dårlig behandling her. Fik lavet arbejde, der endte med at koste 4 gange så meget plus tilbageholdt bilen, hvis jeg ikke betalte for undersøgelse. Alt sammen noget der ikke var aftalt. Føj!
Kom forbi på brugtbilmessen og spurgte…
Kom forbi på brugtbilmessen og spurgte om de kunne lave en nøgle til mortorcykel da jeg havde tabt den mens jeg kørte på den (tændingslåsen er lidt slidt) og fik den melding at de kunne måske lave en nøgle ud fra tanken og da jeg ikke ville sende min tank med posten kunne jeg afleverer den på messen, tak, som gjort.
efter ca. 10 dage ringer jeg og spørger til det og de havde fremstilet 2 nøgler og de var næsten sikker på at en af dem passer.
da jeg ikke ville have sendt tanken med Postnord, ja, så kunne jeg bare få et familiemedlem afhente og så betalte jeg med mobilpay og tanken blev afh. og nu efter jeg har hentet tanken hjem (var til 85 års fødselsdag på Sjælland) har jeg nu prøvet, og sørme om ikke den ene nøgler passer, JEG KAN KUN VÆRE TILFREDS MED DERES SERVICE.
PS hvis ikke jeg havde fået lavet en nøgle som passede ville jeg være lidt på skideren, for Yamaha kunne ikke hjælpe mig, ikke et problem mht. tændingslåsen, men min tanknøgle lås kunne jeg ikke købe nogle steder, så jeg kan kun takke LOCK.DK for en fin service.
med venlig hilsen
PK
Hurtigt kort og godt
Var forbi i dag med en Audi som jeg har døjet længe med pga en fjernbetjeningsnøgle der ikke duede, og 20-30 min senere har de så lavet en nøgle til mig der duede til en langt mere overkommelig pris kontra hvad det ellers havde kostet mig hos Audi.
Hurtig service, kort og kontant.
Kæmpe plus: at nøglen også duer til bagagen, og til at vinduerne automatisk lukker når jeg låser
Kunder er blot til besvær
Kom med en simpel forespørgsel på en låsecylinder til en airbag-switch hvor svaret blot var "det kan ikke lade sig gøre". Efter at have spurgt lidt ind kunne det pludselig godt lade sig gøre - men ville naturligvis blive dyrt (knapt kr. 1.400). Udover en del ventetid før betjening bar hele oplevelsen præg af at man som kunde blot var til besvær. Det virker som om Autolåsesmeden helst blot vil låse hoveddøren og undgå forespørgsler fra nye kunder - en holdning der desværre kendetegner typisk ældre virksomheder som ikke har en serviceminded "frontend".

Besvarelse fra Autolåsesmeden
absolut verdens værste service.
absolut verdens værste service.
Jeg har mistet begge mine nøgle og var så derfor nødsaget til at få kørt min bil ud til Autolåsesmeden i rødover da det var en af de første der kom frem på google.
jeg havde for inden ringet for at forhøre mig om priser osv.
der får jeg så af vide at den første nøgle koster 3600 og nøgle 2 ville koste 2400 og begge er med fjernbetjening. efter noget overvejelse kommer jeg frem til at jeg kun vil have 1 af nøglerne med fjernbetjening.
jeg beder ham så om at lave en af vær, men spørg ikke ind til prisen til nøglen uden fjernbetjening, da jeg går ud fra at den ville koste omkring de 1000-1200kr.
jeg kommer så der ud dagen efter for at hente bilen og betale og der får jeg så en regning på 5600kr hvilket jeg synes at det var dyrt altså han ville have 2000kr for en nøgle uden fjernbetjening og ikke nok med det så står der også Fiat på nøglen selvom det er en citroen.
Jeg spørger så ham om det ikke havde været en god ide at fortælle mig at der kun var 400kr i difference på de to nøgle , for så hævde jeg jo helt klart valgt 2 med fjernbetjening og at han så kunne lave mere salg på den konto, men det synes han ikke.
jeg kommer så frem til at jeg ikke vil betale 2000kr for den ekstra nøgle og derfor fortæller jeg ham så at jeg kun vil have den første nøgle til 3600kr. til det kommer han med et svar der lyder : Inden køber du dem begge ellers ryger de begge i skraldespanden. mit svar smid L o r t e t ud .da jeg går ud til min bil for at se på den. virker min ene dør ikke i første omgang og der er en dæksel som faldt af. til det svare han at de slet ikke havde været inde der og rode, da siger jeg så at det kan jeg da se at de har været da dækslet ikke er monteret ordenligt. hvilket han svare at sådan et dæksel sagtens kan falde af når man smækker med døren. det så sjovt nok bare aldrig sket før de 10000000 gang jeg har smækket med den dør.. men andre ord så synes jeg man skal slå en langt bue rundt om det rode butik og i stedet tage ud til albertslund. der får man trods alt den service man fortjener som kunde.

Besvarelse fra Autolåsesmeden
Arrogant, Ublu priser, manglende kundeservice, rodebutik
Ekstremt arrogant håndtering af sine kunder. "chefen" sad og så på Youtube videor og slynger fuldstændig ublu priser ud til sine stakkels håndlanger, som jeg heldigvis spurgte om på forhånd, Han (håndlangeren) fik så i samme moment fik et møgfald om en manglende telefonopringning han ikke havde lavet for at få hentet en bunke l.ort (en kundes VW GOLF) . Rodebutik og dårlig kundeservice og ublu priser!! Hold Jer langt væk fra denne butik. En god idé ville være at tage et kursus i kundeservice/pleje - og så lave en gennemgribende oprydning i denne butik.