Fuldt ud god oplevelse. Kom i kontakt via chat og aftale om maling af vores gulv var hurtigt på plads. Resultatet af arbejdet er rigtigt flot og det var rart at vi blev orienteret om forløbet løbende... Se mere
Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe er en moderne og professionel malervirksomhed med base i Storkøbenhavn. Vi udfører alle former for malerarbejde – både indendørs og udendørs – for private kunder, erhverv og boligforeninger. Uanset om opgaven omfatter en enkelt lejlighed, en totalrenovering, kontormiljøer eller større ejendomme, leverer vi et gennemarbejdet resultat med fokus på kvalitet og holdbarhed. Vores virksomhed bygger på klare værdier: tryghed, faglig respekt og ansvarlighed. Vi prioriterer tydelig kommunikation, realistiske tidsplaner og gennemsigtighed i hele processen. Kunden skal altid vide, hvad der bliver udført, hvornår det sker, og hvad det koster. Vi arbejder struktureret og effektivt, og vi afleverer først, når kvaliteten er i orden. Bæredygtighed er en integreret del af vores daglige drift. Vi anvender Svanemærkede og miljørigtige produkter, der er astma- og allergivenlige, og vi har et kontinuerligt fokus på at reducere miljøbelastningen gennem ansvarlige materialevalg og optimerede arbejdsprocesser. Det er vigtigt for os at tage ansvar – både for vores medarbejdere, vores kunder og de omgivelser, vi arbejder i. En stor del af vores opgaver kommer gennem anbefalinger fra eksisterende kunder. Det ser vi som den stærkeste dokumentation for vores kvalitet, service og troværdighed. Når man vælger Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe, vælger man en samarbejdspartner, der leverer som aftalt – hver gang. En stor del af vores opgaver kommer via anbefalinger. Det ser vi som et klart bevis på den tillid og kvalitet, vi leverer.
Islevdalvej 214, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har haft fornøjelsen af at have Lobe til at lave microcementgulv på badeværelset, og jeg er yderst tilfreds. Ikke blot er resultatet smukt, det var også en fornøjelse at have så behagelige og ansvarsbevidste håndværkere gående i huset, de dage det varede.
Efter 14 dage blev jeg ringet op og spurgt, om jeg var tilfreds med resultatet og fik at vide, at jeg endelig skulle ringe, hvis der var det mindste galt. Fantastisk service! Jeg kan i den grad anbefale firmaet, og vil til enhver tid vælge dem igen.
Jeg har fået lagt mikrocement i mit badeværelse og har haft en helt igennem god oplevelse. Resultatet står fint og flot og de fejl jeg har påpeget blev rettet. Tidsplanen er blevet holdt og jeg har gennem hele processen haft god kontakt og fornemmelse af hvad der foregik.
Har lagt microcement på vores badeværelse, mere end tilfreds med resultatet.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Vi har gentagne gange brugt Lobe Malerfirma hvilket vi er rigtige glade for. Der kommer feedback hvis der er noget vi skal vide og de overholder deres aftaler.
Kvalitets malerarbejde og gennemsigtighed i deres priser og tilbud.
Vi er meget tilfredse med malingen af vores tagudhæng og kviste. Lobe har leveret et flot arbejde og været meget fleksibel under udførelsen da opgaven pludselig ændrede karakter. Alle aftaler er overholdt til tiden. Vi vil bestemt bruge Lobe næste gang noget skal males.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Jeg har generelt haft en super oplevelse med Lobe Malerfirma. Jeg havde mange forskellige møder med Patrik i starten så vi begge var enige om hvordan arbejdet skulle foregå. Jeg fik løbende opdateringer og billeder af arbejdet og jeg er virkelig glad for hvordan det endte med at se ud!

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Vi har desværre ikke været særlig glade for deres service. Vi blev lovet ting som ikke fremgik af tilbuddet, f.eks. En rabat. Kommunikation fra firmaet var under al kritik. Malerarbejdet blev udført ok, men jeg måtte rykke flere gange på ting der ikke blev lavet med mindre jeg selv gjorde opmærksom på det, jeg kommer hverken til at bruge malerfirmaet igen eller anbefale det.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Hvis man kunne give halve stjerne havde vi gjort det!
Fra start slut havde vi en dårlig oplevelse med Lobe Malerfirma. Virksomheden bryster sig på at leve op til gamle dyder som kommunikation, gennemsigtighed og overholdelse af aftaler - ingen af de tre er gennemsyret i virksomheden.
Vi skulle have malet vores nye hus indvendigt og udvendigt og fik stillet 2 malere i udsigte fra 7-15 hver eneste dag i 10 arbejdsdage. Der var meget sjældent 2 malere i det aftalte tidspunkt, nærmere en maler fra 8-12 og flere dage udeblev de helt. Lobe kom bagud på projektet fra start og leverede et super ringe slutprodukt, så ringe at det hele skal laves om!
Når det kommer til kommunikation, ville Lobe have godt af et endnu et kursus til CV’et. Fra projektets spæde start blev vi mødt af en afvisende og frustreret attitude. Vi fik udtalelser som ‘ i vil jo have en Rolls Royce’ - ja, det vil vi og det er vel egentlig også fair nok, når vi betaler for det! Vi bad om at få fejl udbedret, vi bad om status’er, og vi bad om tidsplaner et utal af gange. Den sidste fik vi da også til sidst - to dage før den aftalte slutdato!
Slutteligt så ophørte vi samarbejdet med Lobe før tid, da der ikke var et eneste rum, der var afsluttet tilfredsstillende. Den oplevelse var næsten ud af kroppenagtig, da Lobe pustede sig op og ville slås, da jeg bad ham stoppe med at råbe af min kone.
Alt i alt en af de dårligste oplevelser jeg har haft som kunde nogensinde! Brug aldrig, aldrig, aldrig Lobe Malerfirma!!
PS. Lad jer ikke narre af hans pæne Facebook og Instagram - 90% af de billeder der er på hans profiler er ikke arbejde han har udført.

Det spillede bare!
Vi har fået malet ni døre og to karme. Fra tilbud til betalt regning, ikke en finger at sætte på det. Selvom de blev ramt af sygdom undervejs, sørgede de for at projektet skred frem og med super kvalitet. De var høflige, informerede godt, tog hensyn, fulgte op. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Yderst tilfreds med resultatet. Der er vel altid noget på spil når man overlader en totalistandsættelse af sit hus til andre, da det sjældent er en billig affære hvor jeg bestemt ikke ville tolerere sjusk. Kommunikationen under forløbet gav mig ro og indsigt.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Hvor er jeg ked af at jeg ikke kiggede herinde inden jeg bookede denne maler. Vi havde en klokkeklar, skriftlig aftale om, at filtning og spartling af et loft skulle gøres så det var fuldstændig klar til at blive malet af mig efterfølgende.
Det er det på ingen måde da han forlader min lejlighed. Han har ovenikøbet ødelagt mine paneler og lavet 2 * 6 cm. store huller. Desuden mangler han at spartle langs kanterne af loftet og omkring et rør. Da jeg beder om, at han færdiggør arbejde iflg. vores aftale, sender han gudhjælpemig en ekstra regning efterfølgende.
Jeg nægter at betale ekstra regningen og kan kun være bekymret over hvad han mon nu kan finde på.
Vælg en anden maler, det her er fup og fidus.
22/11. Jeg kan så fortælle, at han er begyndt at sende rykkere nu. Jeg forventer han sender mig til inkasso. Hold jer langt væk fra denne maler.

Besvarelse fra Malerfirmaet Preben Kjær & Lobe
Et firma, som på ingen måde formår at overholde en aftale. Mødte aldrig op, på trods af skriftlig aftale. Ingen forklaring eller undskyldning, blot en ubegrundet arrogance.
Find hellere et andet firma!
Købte sommer 2012 værdibevis på maling af 40 kvm gennem Downtown.
(ja måske skulle vi ha lugtet lunten allerede her......)
Vi havde købt hus og havde lagt en stram tidsplan for at nå at få det hele klar inden indflytning. Vi informerede Lobemalerfirma om dette og aftalte derfor skriftligt og i god tid, en præcis dato og tidspunkt for påbegyndelsen af arbejdet.
Men der stod vi så den aftalte mandag morgen og ventede og ventede på Lobemalerfirma skulle komme.
Da vi prøvede at ringe var telefonen slukket. Vi lagde flere beskeder og skrev mail for at høre hvor han blev af. Downtown kunne heller ikke komme i kontakt med manden.
Aftenen efter modtog vi så en mail fra Patrik Lobe. Uden en eneste forklaring eller undskyldning oplyste han, at han befandt sig New york, men at de da gerne kom forbi når det passede i vores kalender. ( det gjorde det jo sjovt nok den dag vi havde aftalt ;)
Vi skrev retur, at vi ikke ønskede videre samarbejde og forklarede at udeblivelsen havde forsinket og besværlig gjort vores indflytning utrolig meget og at vi synes det var mærkeligt at han end ikke kom med en forklaring eller undskyldning på årsagen - udover at han åbenbart var i New York. ( vi fik intet at vide om det evt. var en fejlbookning,om nogle af hans "mange" medarbejdere havde glemt aftalen, eller om han bevidst havde misset aftalen og var ligeglad - .......gætter umiddelbart på det sidste)
Han kom derefter med en arrogant besvarelse om at han ikke så nogen grund til at give en forklaring/undskyldning - da han havde lavet en fejl han kunne stå inde for og at han desuden ikke havde brug for en moralprædiken!
BUM!
Resultatet blev at vi og familie måtte tage ferie og malede hvad Lobemalerfirma ikke magtede!
Samlet vurdering: Hvis de er halvt så gode til at male som de er til at overholde aftaler - må resultatet stadig være rystende dårligt!