At søge- og vælge luft til luft varmepumpe på nettet er en jungle. Vi valgte derfor at ringe til LJ Montage A/S, og det viste sig at være en rigtig god beslutning. Efter råd fra Lars valgte vi... Se mere
Min søn har fået installeret en varmepumpe hos LJ montage A/S. Der kun gik 14 dage fra bestilling til montering til trods for at det var midt i sommerferien. Teknikeren kom til aftalt tid, fik montere... Se mere
Fik montage udført af Henrik som ydede en god og saglig dialog gennem hele forløbet og overholdt aftaler. Rigtig godt arbejde.
Vær sikker på at aftal pris for ekstra arbejde på forhånd, så du ikke som jeg føler dig snydt. I forbindelse med installation af en Luft/luft varmepumpe efter tilbud. Jeg havde på forhånd gjort opmæ... Se mere
Søndergårdsvej 5, 8660, Skanderborg, Danmark
- info@ljmontage.dk
- www.ljmontage.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Panasonic HZ25XKE dårlig produkt!
Jeg købte en Panasonic HZ25XKE sidste år igennem Lj Montage og må sige jeg er ret skuffet. I de kolde perioder bruger den halvdelen af tiden på at afrimme istedet for at varme op. Afrimningen tager så lang tid, at hele huset når og blive kold hver gang og den skal starte helt forfra. Den er simpelthen ubruglig og jeg har fortrudt mit køb rigtig meget, og Panasonic er ikke til særlig meget hjælp da de bare kaster ansvaret over på deres forhandlere og selve montagen. LJ montage påstår det skulle være det bedste på markedet hvilket er lidt af en joke. Hvis i var nogle ordenlige mennesker havde i givet mig mine hårdt tjente penge tilbage, men jeg regner da bestemt ikke med noget som helst. Panasonic har fået nøjagtig samme besked. Hold jer væk fra dette produkt.
God oplevelse
God snak med sælger og virkelig god mand komme ud og sætte varme pumpe op og services på anden varme pumpe
Tager 1300kr for et forgæves besøg.
overholdt aftale
overholdt aftale, pænt og hurtigt arbejde, havde alle dele med + hvad der evt. kunne blive brug for, ingen rod eller affald bagefter, venlig montør
Stor ros for jeres kundeservice
Jeg købte en varmepumpe fra LJ montage med montering, hele processen var yderst tilfredsstillende.
Det hele fremstår professionelt, især skal LJ montage have ros for deres kundeservice, da min nyligt monteret varmepumpe var gået i et af lejerne så den var begyndt at pive en lille smule.
LJ montage's tilgang til det, var at den skulle vi bare lave reklamation på med det samme. Jeg forklarede at jeg ikke helt kan lokalisere hvor den piver fra, og det også er midlertidigt at den gør det, så jeg var i tvivl hvordan vi skulle gribe det an, hvis overhovedet.
Ronni svarede mig at når først lejet er gået, siger deres erfaring at den vil begynde at pive igen senere, og formentligt mere end før. Det resulterede i at LJ montage skiftede alt der kunne dreje i varmepumpen, for at være sikker på de ramte fejlen i første hug.
Varmepumpen har kørt upåklageligt siden og min bedste investering længe. Kan klart anbefale LJ montage.
Tak L. J Montage
Jeg kontakter firmaet der har opsat min varmepumpe pga nogle udfordringer hvor den faktisk har sit ejet liv og den kan ikke opnå temperatur i det rum den hænger i og den blæser næsten hele tiden
Vi føler at 22,5 grader føles kold pga træk fra den konstante blæsen fra pumpen
Idag var L.J Montage efter flere mislykkedes aftaler med Ronnie og aflysningerne er jeg fuld forstående over for og Michael fik skiftede print samt temp. føler i vores inderdel
Her til aften er der lige omkring 21 grader i stuen og her er ikke koldt og træk som før og varmepumpen kører ikke længere hele tiden og holder lange pauser
Tak til jer og vil til en hver tid anbefale jer
Dårlig service
Min varmepumpe gik i stykker lige op til jul, hvilket selvfølgelig er uheldigt.
Jeg ringer og spørger om L.J. Service har mulighed for at hjælpe: “Vi kigger på det og ringer tilbage”
Der ringes ikke tilbage, hvorefter jeg kontakter dem igen. Samme besked og der ringes stadig ikke tilbage.
Efter nytår får jeg fat i en medarbejder, som heldigvis registrerer mit opkald… og som sender en tekniker.
Teknikeren ankommer, men kan ikke reparere varmepumpen: “Jeg vil lige finde ud af om vi kan skaffe en reservedel. Du hører fra os”
Der ringes ikke tilbage, men de sender selvfølgelig en regning på udført service.
Nu 14 dage har jeg fortsat ikke hørt noget og er kun blevet en regning fattigere. Jeg synes ikke det er tilfredsstillende.

Besvarelse fra L.J. Montage A/S
I starten en fantastisk oplevelse
I starten en fantastisk oplevelse - god dialog og imødekommenhed, men.... Jeg læste på en tråd her, at en kunde anbefalede at få på skrift, hvis der skulle anvendes mere end 3 m. rør. Det havde jeg på plads.
Ved installationen blev jeg oplyst om, at hvis de genbrugte bestående rør, så vil der være lidt at spare. I disse tider med bæredygtighed og spare penge - super forslag. Nu har jeg erfaret, at besparelsen lå i at jeg ikke skulle betale for ekstra rør. At de brugte mindre tid, og materiale - det gav ingen besparelse for mig. Jeg havde fået et tilbud.
Hvis I ønsker at give et sublim kundeoplevelse, så husk alle led.
Jeg nåede at henvise en kunde, og det vil jeg stoppe med. Mit bedste råd er i forlængelse af en tidligere tråd - få alt på skrift - både tillæg og fradrag. For mig handler det om tillid - og gik fra en god oplevelse til en standard, som vi kan få alle steder.
Efter en god snak med Leif
Efter en god snak med Leif, bestilte jeg 2 stk Panasonic l/l varmepumpe, til levering og installation efter ca. 2 uger.
På installations dagen ringe Henrik, montøren lidt i aftalt tid, da han havde svært ved at finde vej pga vejarbejde. Efter instruks ankom Henrik 5 min. Senere, og vi kunne kigge på installationen. Efter 2 timer var 1. Pumpe startet op og efter yderligere 2 timer den næste, og vi kunne få instruktion og en hyggelig snak om at spare energi. Under installationen blev der lagt underlag ud for at beskytte gulve, en helt igennem positiv oplevelse til en god pris, tak til Henrik
Indtallation af luft til luft varmepumpe
Har lige købt og fået installeret en varmepumpe luft/luft hos L.J. Montage. Det har været en kæmpe fornøjelse fra start til slut. Alt har klappet efter en rød snor, fra tilbud til færdig montering. Flink og imødekommende montør som installerede hurtigt og effektivt til aftale dag og tid. Det hele blev afsluttet rent og pænt. Vi havde dejlig varme øjeblikkeligt. Kan varmt anbefale L.J. Montage. Mvh Michael
Har fået en ny varmepumpe installeret
Har fået en ny varmepumpe installeret. Levering, installation og bestilling har bare fungeret uden problemer
Vh
Max
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra til L.J. Montage
Professionelle, vejledende og venlige fra ordre til montage.
Tilbud og faktura som aftalt
Montør kom på aftalte tidspunkt og lavede en pæn og veludført installation, alt lige efter bogen.
Anbefaler ubetinget L.J. Montage A/S
Vi er ganske godt tilfredse med hele den måde, vi er blevet behandlet på af L.J. Montage A/S. Venlig og imødekommende fremvisning i virksomheden af Lars, og et godt montagearbejde af varmepumpen udført af Michael. Det blev gjort i en behagelig atmosfære, meget omhyggeligt og fuldstændig efter vore ønsker. Det endelige resultat blev lige som vi havde forestillet os.
Alt som aftalt - og god opfølgning
Vi aftalte installation med Lars og snakkede om pris, både i forbindelse med pumpe og installation, samt det ekstraarbejde vi havde - alt forløb glat, super professionelt og til en fair pris.
Vi havde efterfølgende et problem med kondenspumpen - fra leverandøren, ikke installationen - den blev udskiftet helt uden diskussion.
Montøren var rar, venlig og passede super godt på huset ved installationen. Alt i alt har vi været glad for det arbejde Lars og hans folk laver og vil vil også bruge ham til den efterfølgende service på anlægget.
Fantastisk hot-line service
Fantastisk hot-line service. Jeg kontaktede firmaet flere gange, og kom med det samme igennem til medarbejderen, der hjalp mig med at løse problemet.
Godt håndværk og kundeservice
Gode råd og vejledning
God pris på et nyt luft til luft anlæg
Bestillingsflow rigtig hurtigt og informativt
Hurtig levering og godt håndværk
Service aftale til rimelig pris
Varmepumpe
Kan på det varmeste anbefale dette firma.Vi fik monteret varmepumpe d.17-1-22.Helt igennem en positivt oplevelse .Vi havde fået et tilbud fra et lokalt firma som var 4.300 kr. dyrere. Så prismæssigt ligger L.J. montage i den billige ende for samme produkt. Samtidig skulle vores 14år gamle varme pumpe fjernes.
Mvh Lene og Mogens Leth
Anbefaling herfra
Anbefaling herfra. Kom akut d. 23.12.2021 og fik mit anlæg til at køre til juledagene hvor firmaet der havde monteret bare sagde det bliver efter nytår😢. Montøren var grundig og fik en god snak med indehaveren pr tlf. efterfølgende.
Fantastisk oplevelse at handle med L.J
Fantastisk oplevelse at handle med L.J. Montage. Helt igennem kompetent og kyndig intro til det produkt jeg efterspurgte, nemlig Aircon i vores hus. Fik efter en god snak anbefalet et system, som blev opsat af kvalificeret montør og sikken en dejlig sommer vi har haft med dejlig nattesøvn hver nat. Kan på det varmeste anbefale L.J. Montage hvis det gælder varmepumper og lign.
Service lidt ud over det sædvanlige.
Service, lidt ud over det sædvanlige.
Købte hus for godt 4 år siden hvor der var en defekt varmepumpe til over-etagen. Jeg ringede derfor til LJ for at få den repareret. Der gik lidt kuk i aftalen. Jeg troede at de skulle komme om onsdagen, hvor LJ mente at vi havde aftalt torsdag. Jeg må desværre indrømme at det nok var mig der havde misforstået noget. Pokkers, for jeg var lidt presset rent tidsmæssigt og havde ikke tid om torsdagen som egentlig var aftalt.LJ tilbød selv at komme om søndagen for at få min tidsplan til at gå op. Jeg var mildest talt imponeret over tilbuddet, og sagde med glæde ja tak.
Montøren kom den pågældende søndag præcist til den aftalte tid, men måtte desværre fortælle at han ikke kunne reparere den meget gamle og meget billige varmepumpe. Det var en 'kina model' som ikke havde en studs på gastanken så han kunne ikke fylde gas på tanken som var sevet ud (det var derfor den var så billig). Igen, pokkers!
Men montøren sagde at han havde en ny varmepumpe med i bilen af nogenlunde samme type som den gamle (men med påfyldningsstuds) som han tilbød at montere med det samme hvis jeg ville. Igen, ja tak! 45 min efter havde jeg et dejligt svalt soveværelse og opvarmningsmulighed om vinteren. Bevares, alle rør og ledninger var trukket, men jeg synes alligevel at det var hurtigt klaret at få det hele til at passe på det nye anlæg.
Her 4 år efter ringede jeg igen til LJ for at få serviceret anlægget inden sommervarmen blev for kraftig. Ikke fordi anlægget ikke virkede, men for at undgå at pludselig stå i en 'akut situation' i sommervarmen som LJ igen skulle redde mig ud af. Kontoret oplyste at de var sommerferie-ramt men ville prøve at finde en løsning. Kontoret ringede tilbage og tilbød at komme allerede efterfølgende dag. Men da var jeg desværre ikke hjemme. Men jeg var hjemme dagen efter igen. Jeg havde fuldt ud accepteret hvis man havde sagt at så kunne det desværre ikke lade sig gøre før engang efter ferien. Men i stedet siger man "hmm..mnja...det må vi jo lige prøve at arbejde lidt i. Jeg vender lige tilbage til dig". ½ time efter ringer de og oplyser at man godt kan finde et hul til mig den dag. Da var jeg sgu' lige godt imponeret (igen).
Montøren kom præcist til den aftalte tid og var iøvrigt et levende bevis på at man godt kan se pæn og ordentlig ud, selvom man har arbejdstøj på. Han lavede eftersynet, sagde pænt farvel og så var den potte ude.
Når jeg engang skal have mit aldrende naturgas anlæg omkonverteret til et moderne varmepumpe anlæg, så ved jeg godt hvem jeg ringer til.