Jeg vil gerne anbefale Liv og have Jeg havde bestilt 9 bloklys. Jeg bestilte dem d. 19. om aftenen og modtog dem d. 21. Varen var pakket yderst forsvarligt ind og var i fin stand. Ved en mennesk... Se mere

Modtog anden farve end bestilt og fik flabet svar da jeg gjorde opmærksom på det. Produkt var ikke pakket ordenligt ind, så fragtmand (eller en anden) havde skåret i produkt. Blev blot ignoreret,... Se mere

Jeg har modtaget en vare som var beskadiget ved modtagelse. Jeg har skrevet 2 mails til dem men har intet hørt fra dem.

Til trods for ellers dårlige anmeldelser vovede jeg at købe lamper hos liv og have. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg havde lidt problemer med betalingen, men efter email korrespondance blev det hurti... Se mere

1. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  2. Møbelforretning
  3. Indretningsarkitekt

Livoghave.dk tilbyder en unik sammensætning af interiør til dit hjem og have. Vi henter møbelkollektioner og brugskunst hjem til shoppen fra indland og udlandet i moderne, hyggelige og anderledes designs, der kan give dit hjem et personligt præg.

2,9

Middel

farve svarede ikke til foto, de påstod det modsatte

Bestilte en quilt fra Ib Lauersen, på foto er den hel lys, men den jeg har modtaget er meget mørkere. Slet ikke noget der ligner billede på hjemmesiden. Jeg tog et skærmbillede af deres side ved siden af den Quilt jeg har modtaget. De skrev følgende " Det er den helt rigtige quilt der er blevet sendt til dig og billedet på shoppen er meget tilsvarende det du har fået" Må erkende at jeg er MEGET skuffet over at bestille en Quilt der iflg foto er næsten hvid i bundfarve, men har modtaget en der nærmest er lysebrun med hvid syning, en syning der i farven svarer til den bundfarve på den Quilt eg bestilte. Her handler jeg aldrig igen, føler mig snydt, da den er så flot på billede, men grim og passer slet ikke til det den skulle bruges til, da det er en helt anden farve end den der bliver vist.

12. april 2023

En super oplevelse

Jeg havde lidt problemer med betalingen, men efter email korrespondance blev det hurtigt løst.
Pakken kom allerede efter 1 enkel dag. Jeg valgte gls da jeg har dårlig erfaring med post nord. Til trods for den sparsomme emballage, var alt i skønneste orden og jeg er mere end tilfreds. Svarede en masse penge og fik de lamper jeg ønskede mig.

27. marts 2023

Har bestilt bloklys

Har bestilt bloklys. De skriver at der er 1-3 levering, men 9 dage senere er de stadig ikke modtaget. Skrevet til dem 2 gange, men de svare ikke.
Kan IKKE anbefales

19. marts 2022

Jeg vil gerne anbefale Liv og have

Jeg vil gerne anbefale Liv og have
Varen var pakket yderst forsvarligt ind og var i fin stand.
Ved en menneskelig fejl, havde de dog fået pakket 3 lys ned i forkert farve.
Jeg kontakter virksomheden heromkring, og de vender hurtigt tilbage til mig samme dag. De beklager selvfølgelig, og allerede næste dag modtager jeg de rigtige lys.
Det er hurtig service. Menneskelige fejl kan ske, men hvordan man håndterer det siger meget om virksomheden og deres serviceniveau, og de håndterede det over al forventning.
Jeg er godt tilfreds med købet og køber gerne hos dem igen. En stor anbefaling herfra

22. januar 2022

Den SKØNNESTE butik og super god…

Den SKØNNESTE butik og super god service! Bestilte det flotteste guld bestik og modtog min ordre hurtigt! super kundeservice. Skøn butik på Amager hvor man altid kan finde noget at komme hjem med ;) alt i alt 5 stjerner herfra!

10. juli 2021

De skriver der er dag til dag levering…

De skriver der er dag til dag levering på deres hjemmeside. Jeg bestilte min vare (en fødselsdagsgave) onsdag morgen, og 6 dage efter er den stadig ikke kommet og står som “klar til at blive afsendt”. Jeg måtte komme tomhændede til fødselsdag, da gaven ikke var blevet leveret som lovet, og stadigvæk ikke er leveret..

29. juni 2021
Livoghave-logo

Besvarelse fra Livoghave

Hej Louise, det beklager vi virkelig! Vi oplever desværre forsinkelser med leveringer fra vores producenter for tiden. Så selvom der står 'klar til levering' er intet desværre sikkert... Vi anbefaler altid at ringe ind og hører ad hvis der er noget der haster eller er en gave :) Vi håber at ku gøre det bedre til en anden gang!

Den dejligste indretningsbutik med alt…

Den dejligste indretningsbutik med alt til hjemmet, altanen og haven…. Man går aldrig forgæves når der skal købes lækre havemøbler, puder, tæpper, lys og lanterner….

11. juni 2021
Livoghave-logo

Besvarelse fra Livoghave

Hej Marianne, Tusind tak! Vi håber at se dig igen hernede ;)

Skuffende oplevelse!

Produkt var ikke pakket ordenligt ind, så fragtmand (eller en anden) havde skåret i produkt. Blev blot ignoreret, da jeg gjorde opmærksom på det.

Så endte med at betale mere her, end i andre butikker og modtog skadet vare samt anden farve end bestilt.

Kan ikke anbefales!

28. november 2020

Efter bogen

På trods af de mange ret negative anmeldelser lod jeg tvivlen komme livoghave.dk til gode, da mit køb udgjorde et relativt beskedent beløb. Og jeg blev bestemt ikke skuffet. Alt gik som forventet og super hurtigt, så jeg er meget tilfreds.

18. maj 2020

Desværre sendte de ikke min ordre inden…

Desværre sendte de ikke min ordre inden for 3 dage (der stod lev. mel 1-3 hverdage). Og heller ikke på 4. dagen som de skrev, da jeg forespurgte på, hvornår de sendte min ordre. Har stadig ikke modtaget noget fra dem på 5.dagen. Så er ikke imponeret over deres service og vil ikke bestille hos dem igen.

10. maj 2019

Dårlig dårlig service …

Utrolig dårlig service fra dette firma.... kan hverken leverer en købt vare (ventede 11 uger på 2 special syet foldegardiner som aldrig kom) og annullerer en ordre uden at informerer kunden! Hold jer fra denne webshop...

3. november 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (22 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto