Livinnzevenaar Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komen geen afspraken na, Tafels verkeerd geleverd, stoelen in de verkeerde kleur. Afgesproken om alles te wisselen ruim 1 jaar verder en nog niets. Uiteindelijk gezegt dat we geld terug willen vi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik zocht een tafel een leuke ronde tafel en toen zag ik er een bij jullie en gelijk besteld vond hem schitterend op de site maar nog meer toen ik hem klaar gezet had in huis super mooi bij mijn blauwe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

7 weken geleden een tafel gekocht, zou tussen 2 a 5 weken levering zijn, op dit moment nog steeds geen tafel nog steeds geen contact gehad met ze, maar na de recensies te zien krijgen we hier ook wein... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

3 weken geleden een eettafel, 4 stoelen en een lounge stoel besteld. Vrijdag de 29ste is alles geleverd. Zelf hadden wij gekozen voor een 160 tafel. Deze bleek toch niet geheel naar wens te zijn.... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 47 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

53 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor mijn moeder een eethoek gekocht

Voor mijn moeder een eethoek gekocht. Helaas was onderstel tafel niet geschikt was verwisseld. Na kontakt prima opgelost en had mijn moeder na 2 week de juiste eethoek met onderstel. Communicatie telefonisch en via mail ging vlot en waren behulpzaam.

31. juli 2024

Leuke en mooie woonwinkel

Wij komen altijd graag in deze woonwinkel.

Zeer fijne medewerkers en altijd vriendelijk.

Veel verschillende stijlen zijn hier altijd te vinden en wij slagen iedere keer.

Dit keer een prachtige eiken tafel besteld en het werd erg snel geleverd.

Chauffeur was erg behulpzaam en heeft alles netjes opgebouwd.

Wij hadden 1 keer een klein probleempje gehad met 1 stoel.

Er werd snel gereageerd op de mail en heel netjes opgelost.

5. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via de website terecht gekomen bij…

Via de website terecht gekomen bij livinn zevenaar. Wij zochten een bank met lig gedeelte. Omdat wij eerst het bankstel wouden uitproberen zijn wij naar zevenaar toe gereden. We werden heel goed ontvangen en hebben de bank uitgeprobeerd onder het genot van een kopje koffie. Na wat stoffen te hebben bekeken hebben wij de keuze gemaakt en zijn zeer goed geslaagd. De levertijd van 8 T/M 12 weken is geen probleem.

7. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbetrouwbaar en voel me bedrogen

Afgelopen augustus een salontafel en stoelen en een bank hier gekocht. De showmodel bank was voor mij te groot, maar dat was geen probleem zei de verkoper, hij kon ingekort worden. Bij levering bleek dat dit niet gebeurd was plus dat de tafel die ik geleverd kreeg beschadigd was en vol noeste zat, dit hoorde erbij kreeg ik te horen. Echter in de winkel stond een prachtig showmodel. Contact opgenomen en ik zou een nieuwe tafel krijgen. Dit duurde en duurde. Telkens werden beloftes niet nagekomen, waren ze onbereikbaar. Na ongeveer 8 maanden kreeg ik dan eindelijk een andere tafel. Voor de bank zijn we niet tot een oplossing gekomen ondanks vele beloftes die nu ontkend worden terwijl er getuige zijn die er bij waren toen dit toegezegd werd. Ook later aan de telefoon werd mij verzekerd dat het opgelost zou worden. Nooit meer zal ik hier nog iets kopen, je wordt aan het lijntje gehouden en ze komen niet na wat ze beloven

12. august 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Veel gedoe met bezorging en retourneren

Eettafel en stoelen besteld bij dit bedrijf, aangegeven wanneer het mij het beste uitkwam voor bezorging, dit kon je aangeven, uiteindelijk kon dat niet omdat ze het druk hadden.. paar dagen later werd ik ineens gebeld met het kan over 3 weken bezorgd worden… nou oké zolang het maar kwam dacht ik.

helaas was de tafel te groot.. dus nu begint de ellende. Probeer maar eens contact met het bedrijf te krijgen, 10x bellen geen contact alsof er niemand op kantoor werkt?… uiteindelijk toch iemand gesproken, ik zou worden gebeld voor een retourafspraak, inmiddels 3 weken verder. En je raad het al, nog steeds niks vernomen van het bedrijf.

Update 11-04-2024

Paar keer vanuit het bedrijf gebeld met een datum dat ze het komen ophalen.
Heeft even geduurd maar dank hiervoor.

11. april 2024

Beste Aaron,

U had aangegeven bij uw bestelling dat de levering na 1 maart geleverd kon worden.

U gaf geen exacte dag aan.

Daarom hebben wij het ook netjes geleverd na 1 Maart.

Wij moeten u inderdaad inplannen voor het retourneren van de gehele set.
Helaas wegens drukte kan er soms wat vertraging in zitten, hiervoor onze excuses.

KOOP NOOIT IETS BIJ DIT BEDRIJF

BEGIN MAART REEDS TAFEL BESTELD EN BETAALD. IK ZOU AL 4X INMIDDELS TERUGGEBELD WORDEN MET EEN LEVER AFSPRAAK EN ER WORDT MAAR NIET TERUG GEBELD NOG GEREAGEERD OP MAIL. ADVIES: BESTEL NOOIT IETS BIJ DEZE ZAAK, WAARDELOOS EN KOMEN HUN BELOFTE NIET NA. WEES GEWAARSCHUWD

9. april 2024

Beste Benadeelde?

Zonder uw echte naam of iets dergelijks kunnen wij u hier niet mee helpen.

Als u, uw naam bij de review zet, zou dit ons enorm helpen.
Ook zouden wij dan kunnen verifiëren of de review echt is.

Goede ervaring livinn

Ik heb hier eetkamer stoelen en een tafel gekocht. Bij aankoop in de winkel werd ik vriendelijk ontvangen en werd ik goed geholpen met mijn aankoop. Bij levering was de bezorger op tijd bij mijn adres en brachten daarbij zelfs de meubels op hun plek en werd in goede staat geleverd. Communicatie was goed met het bedrijf. Kwamen goed de afspraken na bijvoorbeeld met het bellen voor de levering.

1. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zoveel spijt van mijn aankoop

Zoveel spijt van mijn aankoop. Heb begin januari een tafel besteld die beschadigd is en zonder schroeven geleverd. Na meer dan 20 belletjes en 35 mails was mijn geduld op en gaf ik aan de tafel te willen retouren en geld terug. Maar dit mocht niet van Livinn...zo slecht want leverancier snapt zelf ook dat je als klant niets kan. Uiteindelijk tot de oplossing gekomen dat iemand mijn tafel komt maken en 50 euro korting. En ja hoor, de tafel is soort van gemaakt (maar blijft beschadigd) en nu wordt er geroepen dat ik nooit die korting wilde en dus niet krijg. Belachelijk!!!!

9. marts 2024

Beste VS,

Wij hebben u onderstaande voorstellen gedaan :

Dat u dit niet wilt, kunnen wij helaas niks aan doen.

Hierbij nogmaals onze oplossing :
1. Meubelservice bureau naar u toe sturen om de klacht op te lossen.
2. Korting aanbieden (€35,00) doormiddel van een waardebon
3. Schroeven voor de 5e keer gestuurd nu met track en trace code (27-02-2024)
Track en trace code : 3SKABA343149650

U ging met niks akkoord en wilt alleen maar €50,00 retour.
Zo gaat dat helaas niet.

Zeer slechte klantenservice

Zoals bij meerdere recensies te lezen, is de klantenservice zeer slecht!!

Het stoort mij dat er geen enkele keer vanuit de klant werd gekeken. Meteen schoten ze in de verdediging en werd er niet gedacht in oplossingen.

Livinn levert een beschadigde tafel. Zij menen op afstand te kunnen beoordelen dat het oneffenheden van de houtsoort zijn. Na hier meermaals een klacht over te hebben ingediend, geven ze aan dat mijn klacht is afgehandeld… Het probleem was er nog steeds en wordt dus bij de klant gelegd.

Uiteindelijk bieden ze een “passende” oplossing zoals ze zelf aangeven: de tafel annuleren en een nieuwe bestellen. Ze halen de oude op en je kan nog weken wachten op de nieuwe levering of zelf even om komen ruilen in het magazijn in Zevenaar (vanuit Brabant zonder auto?) Echt heel goed meegedacht hoor…

Waarom bieden jullie een klantenservice aan als er geen enkel begrip wordt getoond naar de klant toe? Een kleine tegemoetkoming was al voldoende geweest.

Heel netjes van jullie om maar één mail erbij te zetten. Er zijn namelijk tientallen mailtjes aan vooraf gegaan waarin ik naar mijn mening schappelijk ben geweest. Maar prima als jullie het zo willen spelen ;)

8. januar 2024

Beste Astrid,

U kiest voor een robuuste acacia tafel.
U geeft aan dat de tafel beschadigd is, wij hebben alles uitvoerig bekeken en kunnen geen enkele schade ontdekken.
Als u noestjes/haarscheurtjes niet in een acacia houten tafel wilt hebben, had u voor een andere houtsoort moeten kiezen.

U kiest namelijk een tafel wat leeft, dat is de charme van hout.

Daarnaast wilt u wel akkoord gaan met een korting, daarmee is uw klacht afgedaan.
Als wij dit niet zouden doen, zouden er vervelende reviews komen.

Als wij u een korting aanbieden, is uw klacht toch niet opgelost?

Hierbij uw mail :
Hopelijk nemen mijn klacht serieus. Zo niet, ben ik genoodzaakt een negatieve recensie te schrijven over jullie service.

Hierbij uit coulance hebben wij nog het volgende voorgesteld :
1. U kunt de tafel omruilen in ons magazijn.
2. Wij kunnen de tafel retour ophalen, zonder kosten.

Hierop hebben wij geen reactie mogen ontvangen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Boomstamtafel Acacia niet voor buiten

Boomstamtafel Acacia Is leuk voor binnen of in een serre. Echt een mooie tafel maar niet geschikt voor buiten. Wij hebben hem einde zomer gekocht vanwege de aanbieding, die er nu trouwens nog steeds is; en de tafel direct afgedekt met 2 beschermhoezen. Bij het erafhalen blijkt de laklaag behoorlijk beschadigd en afgebladderd. Heb nog even gekeken op de site, waar wel staat dat de tafel geschikt is voor buiten maar bij slecht weer afgedekt moet worden. Bij gebruik buiten wordt geen garantie gegeven. Nee, ik begrijp heel goed waarom! Veel spijt van deze aankoop! Ook de gratis hoes die belooft werd bij de aankoop, zat er niet bij. Die hebben we veel later op mijn aandringen wel gekregen maar was absoluut niet de maat van de tafel. Al met al… geen geweldig bedrijf!!

4. marts 2024

Wij hebben zoveel spijt…

Wij hebben zoveel spijt dat we jammer genoeg op 16 oktober 2023 eetkamerstoelen bij hun hebben besteld !
Nu al 4 maanden verder en wij hebben nog niet onze bestelling mogen ontvangen !??
Die medewerkster die je op dinsdag aan de lijn krijgt , vindt elke keer alleen maar heel erg jammer en vervelend voor ons ,maar van de rest komt er geen oplossing!! En als je antwoord wil op je vragen wordt je opgehangen!!
2weken geldeden na zoveelste keer bellen en mailen hebben ze zelf een afspraak gemaakt voor de levering die morgen ,dus op dinsdag 20/02/2024 zou zijn.
Maar op het laatste moment hebben ze het ook weer afgebeld!!
Wij zitten zeker al 1 maand zonder eetkamerstoelen omdat wij onze oude weg hebben gedaan!!!
Niemand van het winkel die verantwoordelijk wil nemen! Niemand die je serieus neemt!! Mensen weg rennen van deze bedrijf!!

19. februar 2024

Beste Maddy,

Er is inderdaad een vertraging op de stoelen geweest, hierover hebben wij u ook geïnformeerd.
U stond inderdaad op Dinsdag gepland maar helaas is onze chauffeur ziek geworden. U heeft direct een nieuwe bezorgafspraak ontvangen voor aanstaande Donderdag.
Wij vinden dit heel vervelend en bieden hiervoor onze excuses aan.
Meer dan dit kunnen we op dit moment niet doen, want dit is overmacht.
Als wij dit wel konden, hadden wij dit uiteraard direct gedaan.

U geeft aan dat er zomaar de telefoon wordt opgehangen.
Dat is niet aan de orde.
Onze collega heeft u meerdere malen gevraagd om dit rustig te bespreken.
U begon te vloeken en schreeuwen, hierop heeft onze collega aangegeven het telefoongesprek te beëindigen.
De order is inmiddels geannuleerd zoals u dit wou.

Komen ze niet opdagen!

Komen ze niet opdagen!

Ik ben zelf ook ondernemer, ik zal nooit zo tegen klanten doen!
Helaas 6x stoelen gekocht voor mijn zaak, dat duurt het 4 maanden( 8 tot 12 weken beloofd) . Ieder keer een onzin over fabrikant, transport, zieke chauffeur enzo… uiteindelijk hebben ze mijn geld terug gestoord zonder excuses!

“Ga gewoon stopen met die handel”

jullie gaan alleen maar mensen lastig vallen, zo hort het niet, met die manier kan je geen winst maken.

16. februar 2024

Beste Mehdi,

Wij vinden dit heel vervelend en bieden hiervoor onze excuses aan.
Meer dan dit kunnen we op dit moment niet doen, want dit is overmacht.
Als wij dit wel konden, hadden wij dit uiteraard direct gedaan.

U geeft aan dat er zomaar de telefoon wordt opgehangen.
Dat is niet aan de orde.
Onze collega heeft u meerdere malen gevraagd om dit rustig te bespreken.
De order is inmiddels geannuleerd zoals u dit wou.

Bestel hier nooit!!!!!!!

Een tafel van 500 euro besteld. Is beschadigd aangekomen krijg een korting van 25 euro aangeboden....

Vervolgens zit ik meer dan een week te wachten op mijn geld. Terwijl er 2 keer is gezegd dat het gestort zal worden. Maar nog steeds niks ontvangen. Nu reageren ze niet meer op mijn email.

Slechte service bestel hier nooit!!!!!!!

22. februar 2024

Zeer tevreden

Medewerkers van de winkel hebben ons goed geïnformeerd over de producten die we aangeschaft hebben, levering binnen termijn, bezorger vriendelijk met humor, zeer tevreden

26. januar 2024

Top service met humor

Wij waren op zoek naar een bank en hebben deze gevonden, uiteindelijk zijn we ook weggegaan met nieuwe eetkamerstoelen! Ik wist wat ik kocht bij Livinn, door mijn jarenlange plezier van de huidige eetkamerstoelen. Arjan is een vriendelijke vent, met humor. Geeft je de ruimte rond te snuffelen en helpt je als het nodig is! We zijn weer top geholpen en kijken uit naar de nieuwe meubels.

25. oktober 2023