Rigtig fint overblik over de…
Rigtig fint overblik over de forskellige evighedsbuketter der er på markedet. Jeg fandt to rigtig flotte buketter som gør sig rigtig godt i mit sommerhus.
...og lad være med at arbejde for dem. Du får ikke 1 kr. for det. Det er ganske almindelige tyve der driver den “forretning”. Det er pæneste jeg kan sige om mødet med dem.
Helt igennem et utilfredsstillende forløb og et dårligt bekendtskab. Vores erfaringer med Livinghomes har langt fra været optimale. Vi oplever en proces hvor man har sindsygt travlt med at få underskrevet en lejeaftale og sat så hurtig en indflytning som muligt. Man er dog ikke klar til overlevering af lejemålet den aftalte dato - overdragelse sker først 10 dage senere. Efter indflytning skal vi kæmpe med en række fejl og mangler som vi over flere gange er blevet lovet af Livinghomes er på plads inden. Derudover er der fra Livinghomes lovet inventar som ikke er til stede ved overdragelse. Vi bruger 2,5 måned med at kontakte og skrive til Livinghomes over flere gange men oplever blot radiotavshed. Kommunikationen er gennem hele forløbet mangelfuld og vi oplever op til overdragelse at det er svært at få fat på mægler. Vi hører ikke fra dem i dagene op til overdragelse men hører fra dem dagene efter vi skulle have haft nøgler. Efter indflytning hører vi stort set ikke fra dem men det lykkes dog at få fremsendt en nøgle til kælderen efter 2 mdr. Ejendommen er for nyligt solgt videre til 3. mand, hvor der så lader til at være proces i tingene. Drøn ærgerligt for 3. mand at de nu skal rede trådene ud med Livinghomes som tilsyneladende ikke giver meget for at levere et ærligt og troværdigt stykke arbejde, en god service samt en ordentlig behandling med tanke på det gode omdømme. Man kan undre sig over at de er i stand til at drive forretning med det aftryk de efterlader sig. Man glemmer at man arbejder i en servicebranche hvor gode relationer/referencer avler succes, og det virker mest af alt som en hurtig forretning frem for et reelt stykke arbejde som man rent faktisk og kan og vil stå inde for. Jeg kan desværre ikke give mere end en enkelt stjerne for vores oplevelse af Livinghomes, som på mange måder har været utilfredsstillende.
Katastrofe!!! Virksomhed drevet af Peter Norvig og Hanne Nørrisgaard. Er ekstremt på dubberne i forbindelse med salgsprocessen. Når så det administrative skal klares, magter de det simpelhen ikke. De svarer ikke på mails. Alt går i stå. Det er tydeligt, at der skal sælges hurtigt, så de kan afvikle noget af deres milliongæld. Når du så har skrevet under og har betalt depositum, sker der absolut intet. Vi har købt en projektlejlighed i Solrød og Living Homes er endelig smidt ud af bygherren, der har entreret med en ny ejendomsmægler.
Arrogance, mangel på service og inkompetence er kun starten på beskrivelsen af Living Homes. I sammenhæng med køb af dobbelt hus af Living Homes har jeg været i kontakt med op til flere medarbejdere i købsprocessen, og som anden anmeldelder også skriver, så er LH ekstremt dårlige til at skabe tryghed omkring købsprocessen. Man har på intet tidspunkt en oplevelse af at man er i kompetente og trygge hænder, skriftlig kommunikation er ikke eksisterende (for ikke at sige decideret mangelfuld) og søforklaringer og ansvarsfraskrivelse er dagligdag.
Handel med LH kan på ingen måde anbefales.
Hold jer væk fra livinghomes! Vi lavede en betinget købsaftale på et rækkehus i Emdrup, som der desværre var nogle andre, der købte - fair nok. Det tog os dog en måned at få vores deponering på 100.000 kr tilbage og det krævede advokatindblanding. Slet, slet ikke okay. Vi fandt ud af, at ejeren af Living Homes er Peter Nordvig - det tager kun en googlesøgning at finde ud af, at man ikke skal lave forretning med ham.
Vi har været så glade for Living Homes, herunder ejendomsmægler Joachim Nierich. Stor anbefaling herfra!
Virkeligt uprofessionel mægler.
Udfra min oplevelse, kan jeg kun anbefale at holde sig væk fra Living Homes.
Har købt et iøvrigt fint rækkehus via LH. Jeg må indrømme at hele den service de giver købere er under al kritik. Der skal ofte rykkes for svar, svarene er ofte svævende og de er i det hele taget dårlige til at skabe tryghed omkring købsoplevelsen. Derudover en masse uheldige oplevelser omkring indgåelse af købsaftalen. Handler ikke gennem LH en anden gang og kan på ingen måde anbefale andre at gøre det
Jeg havde skrevet under på en købsaftale - Lindehaven etape 4 i Tåstrup, som så senere blev droppet pga. nogle kloakrør under grunden, der ikke kunne flyttes.
Efter at have underskrevet købsaftalen overførte jeg et depositum på 71.875,00 kr til en konto som tilhørte livinghomes.dk, som det var angivet i købsaftalen.
Da etapen blev droppet ville jeg selvfølgelig have mine penge tilbage.
Det tog mig flere uger at få tilbagebetalt mit depositum og det skete først da jeg sammen med min advokat truede dem med indgivelse af konkursbegæring. Jeg har ikke oplevet noget lignende før. Mit råd til købere, som handler med livinghomes er, at de ikke skal overføre nogen penge før sælgeren har underskrevet. Jeg fortyder at have overført det depositum.