Living In Harmony / living-in-harmony.dk Anmeldelser

4,5

Vi har hos Living In Harmony, både købt det lækreste plankebord og tilhørende 8 stole. Alt er i højeste kvalitet, og servicen vi har fået i forbindelse med vores køb, har været helt i top. Vi måtte... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Living In Harmony henvender sig til den kvalitetsbevidste boligejer, der søger spisestuer i massivt træ og anderledes design. Living In Harmony har eksisteret som møbelvirksomhed siden 1999. Firmaet er skabt af indehaver Carsten Elleby og drives som en personligt ejet virksomhed. Med konceptet "Living In Harmony" ønsker indehaver Carsten Elleby og medarbejdere at give en stemningsfuld og harmonisk inspiration til din boligindretning. Vi har et godt ry for at yde vores kunder en personlig og troværdig service og tilstræber altid at skabe en god harmoni mellem boligindretning, design, materialer, kundebetjening og personaleforhold – det er for os ”living in harmony”! Velkommen hos Living In Harmony – GOOD LIVING STARTS HERE!

Enestående engagement

Vi skulle have varer leveret og var ikke nemme mht tid og sted - og så skulle vi have specialfaktura. Carsten var hele tiden hjælpsom og forstående - og satte indpakning og levering i værks. Enestestående. Intet mindre.

4. oktober 2023

Reklamation på plankebord

Ved reklamation på plankebord, er man heldig, hvis man får en ordentlig behandling og ikke bare bliver afvist som besværlig kunde.
Sagen startede pga. revne på ca 30 cm i limning mellem 2 brædder (hele vejen gennem de 4 cm tykke brædder)
Undervejs talte vi med 2 andre producenter af plankeborde og 1 savværk og de havde samme holdning som os.
Det har været en lang kamp og er på ingen måde endt tilfredsstillende, Ærgerligt når vi ovenikøbet måtte betale 3000 kr. ekstra for udskiftning af bord

Svar til living in harmony:

Vi vil ikke kommentere på det meget lange svar, vil kun sige at der er mange væsentlige detaljer i sagen, der er udeladt i svaret fra firmaet (som IKKE er til living in harmony fordel).
Det var forventet og præcis derfor vi i første omgang ikke lavede anmeldelse og først lavede anmeldelse i juni måned.

Vil dog kommenterer på 2 af punkterne.
I slutningen af sagen, fik vi et svar fra indehaver, at han ikke længere ønskede at svare på flere mail fra os omkring sagen
Yderligere som kunde har man ikke en chance, for at opdage fejl på faktura og vide, at FK ikke står for få kvaster, men fyldte kvaster.

10. juli 2022

d. 20/7 - vores var på Anjas besked

Jeg vil meget gerne vide hvad det er for nogle "væsentlige detaljer der er udeladt" i mit svar til dig? Jeg ønsker, at vi skal være meget faktuelle og ikke lægge ubegrundede påstande ud.

Det er korrekt, at jeg til sidst var nødsaget til at træde på bremsen, da vi jo havde med en per kulance sag at gøre, hvor jeg forsøgte at hjælpe jer ud over hvad jeg var forpligtiget til at gøre. Jeg ville fra starten bare gerne hjælpe jer på en ret god måde i forhold til din for sent angivet "reklamation" og derfor gør det også ekstra ondt at mærke alt dette nu.
Jeg havde fagligt set forklaret dig alt flere gange og du ikke ville godtage noget af det. Du undskyldte dog for de misforståelser, der havde været fra jeres side grundet det skrevne sprog.
Der er ingen af de reklamationsberettigede punkter jeg ikke har tilbudt at imødekommet.

Ovenstående og nedenstående samt de måneders lange og mange e-mails vi i god tone har skrevet til hinanden nok viser, at både du og andre kunder "har en chance" og du har aldrig forholdt dig til det helt juridiske, da I rent faktisk kom for sent med en reklamationssag.

Vi er altid omhyggelige med at forklare kunderne hvad der står i ordren ved indgivelse, da de jo også selv har været med til at definere det bl.a på grund af, at tingene kan blive ændret fra den første dialog til den endelige. Jeg kan ikke sige hvad der præcist er gjort her, da det var en tidligere medarbejder i handlede med, men jeg har aldrig oplevet at vi ikke i fællesskab har gennemgået det, der er skrevet ned - det er jo også i kundens egen interesse.

At du mener, at du i anden omgang skulle havde haft et bord med få knaster, altså næsten ingen eller slet ingen (UP), modstrider jo at det bord i oprindeligt fik havde ganske mange knaster, hvilket du aldrig har reklameret over!!
Bordet står fortsat her og jeg har lige været på værkstedet og tælle dem op til hele 34 styk minde og større knaster op til ca. 5-6 cm. Jeg ønsker at være meget faktuel, så derfor går jeg endnu mere i detaljer nu.
Det eneste man kan sige er, at naturligvis er det nye bord I modtog ikke magen til det først, da alt træ er forskelligt og dette er det eneste punkt hvor jeg har sagt, at jeg bytter ikke bordet igen pga. at I ikke kan lide det visuelle udtryk - om der så er færre eller flere, større eller mindre knaster, det er tilfældighederne karakter og gør bordene unikke.

Så din påstand om, at I skulle havde fået et "forkert" bord er simpelt hen ikke korrekt og hvis du gerne vil gense hvordan jeres gamle bord så ud med de mange knaster, så er du velkommen i forretning.
Samtidig kunne vi se, om vi kan mødes igen på et mere fornuftigt plan og lade angrebene stoppe.

d. 16/7
Hej Anja

Vi har begge forsøgt at arbejde frem mod en løsning og jeg er lige så ked af det, som du er i forhold til, at vi ikke er nået helt til enighed, efter at vi har skrevet et hav af gange frem og tilbage til hinanden og producenten har været involveret også. Jeg kan ikke gøre alt men har virkelig forsøgt at hjælpe dig ud over det jeg er forpligtet til at gøre grundet det faktum, at du indgiver reklamationen efter at reklamationsretten på to år er udløbet.

Du nævner nogle savværker der har meninger om vores forløb - vil du lade dem kontakte mig eller oplyse hvem det er, så jeg kan tage dialogen med dem i forhold til fagligheden, vores produkter og din og mine aftaler undervejs, da jeg formoder, at de ikke har den fulde indsigt og dialog mellem os. Du kan bare sende dem på mail, tak.

Mine svar i de væsentligste punkter til din anmeldelse er nedenstående. Det er klart at den ikke kan være fuldkommen her, når vi har skrevet virkelig mange sider sammen og at du vil have din udlægning er jeg også klar over, men her kommer min som er taget direkte ud af vores korrespondancer over et par år:

I indgiver en reklamation på jeres bordplade efter reklamationsrettens udløb på to år.
Jeg kan ikke få producenten af bordet med på at tage ansvaret med begrundelse i ovenstående.
Jeg ville gerne hjælpe dig, så det bliver per kulance, som er den eneste mulighed rent juridisk - hvilket jeg som bekendt ikke er forpligtet til at gøre.
Jeg stiller nogle forslag om gratis at komme ud til jer for at udbedre bordpladen bedst muligt, hvilket du ikke ønsker. Vi har en del dialog om hvad årsagen til revnen kan være og rent fagligt kan hverken fabrikken eller jeg som uddannet snedker give dig medhold i dine antagelser og uanset hvad, så sker det fortsat efter reklamationsrettens udløb!
Vi bliver enige om en løsning fortsat per kulance hvor jeg får fabrikken til at levere en ny og billig bordplade og du og jeg deles så om udgiften. Min chauffør kører ud til jer for at ombytter den meget store og tunge bordplade med jeres hjælp til håndtering. Så det eneste du skulle betale for en ny plade var 3.000 kr. Dette accepterer du også vel vidende, at det var en særlig service vi ydede dig.

Bordpladen leveres til dig og desværre var var der nogle små ridser i bordpladen fra fabrikkens side, så vi tager den omgående med retur til eget værksted og sliber forsiden ned, giver ny olie og levere den igen til dig.
Efterfølgende skriver du, at de naturlige organiske kanter ikke er tilpasset til jeres tillægsplader, som er de oprindeligt leverede, da de jo er tilpasse og kantslebet på fabrikken til den gamle bordplade.
Jeg skriver til dig, at jeg personligt med min snedkeruddannet baggrund kan komme ud igen for at tilpasse dem ved af kantslibe og give ny olie, hvilket er nøjagtigt det samme de gør på fabrikken under tilvirkning til hinanden og alt vil se perfekt ud her efter. Dette modsætter du dig at jeg skal gøre.

Du skriver så også til mig, at du ikke kan lide knasterne og strukturen i træet på den nye bordplade.
Jeg forklare dig at alle borde er forskellige og det vil variere naturligt, hvilket du også har set i vores forretning. I en mail skriver du til mig, at det er du klar over, men sammenholdt med anden forklaring fra dig, så kan du bare ikke lide den naturlige struktur, der er på denne bordplade. Til din mail svarer jeg d. 8. marts 2022 ærligt og uddybende om det hele og konklusionen fra min side er, at jeg ikke kan ombytte bordpladen igen ud fra en subjektiv vurdering. Øvrige af dine mindre klagepunkter om slibning af bordpladen m.v. forklarer jeg dig også nærmere om og skriver at du er velkommen til at kontakte fabrikken for bekræftelse af det jeg skriver..

Der er fortsat dialog om hvad I mener at havde bestilt oprindeligt i forhold til knaster, hvor I mener, at der kun skulle være ganske få. Her til skriver jeg d. 6. april hvad der står på ordren SAMT sætter et kopieret udklip fra din faktura ind i e-mailen, der beviser hvad I har bestilt og accepteret over for min daværende medarbejder.
d. 18. april får jeg et svar fra dig hvor du henviser til en mailkorrespondance med min medarbejder skrevet inden i kommer ind og lægger den endelige ordre. Her står der ”træsortering A, næsten uden knaster”. På jeres ordrebekræftelse og efterfølgende faktura står der en anden betegnelse ”med fyldte knaster, glat slebet (FK)” Jeg kan ikke vide hvad jeres dialog i forretningen har været med min tidligere medarbejder lige inden i bestiller bordet, men jeg kan blot igen pointere, at på jeres ordre og bestilling står der noget andet end det du mener, men en ordrebekræftelse vil altid være gældende, da den er accepteret af kunden. Jeg har forsøgt at hjælpe dig med flere andre ting men lige i forhold til dette, så må jeg henholde mig til den endelige og oprindelige aftale du har indgået med os.

Endeligt og i seneste mail skriver du til mig at I ikke havde hæftet jer ved hvad der stod på fakturaen (CE: orden ved aftalens tilblivelse) og at det er ærgerligt at I ikke var klar over dette, at I ville havde gjort opmærksom på det, samt at I var heldige at det gamle bord ikke havde mange knaster.

Anja, jeg opfattede din seneste mail d. 18. april 2022 som en afslutning på sagen, da du ikke kommer med nye forslag til løsning eller accept af dem, jeg har givet tidligere i forløbet, så det som en konklusion. Jeg er derfor, og af ovenstående øvrige årsager, også meget forundret over, at du vælger at vi skal fortsætte dialogen her på Trustpilot med dit indlæg denne uge.

Jeg håber meget, at du forstår, at jeg har strukket mig meget langt i denne sag og at jeg ikke kan levere et 3. bord, for så at skulle diskuterer noget andet, som I måske ikke kan lide ved dette bord - hvilket jeg også har skrevet til dig.

Indehaver af

Kan varmt anbefales

Vi har handlet spisebord og stole, og vi er meget tilfredse med købet.

Lige fra vi besøgte butikken første gang, fik vi en meget professionel, venlig og kompetent rådgivning.

Leveringen var også en rigtig god oplevelse, hvor vi fik rådgivning og vejledning til pleje af vores nye møbler.

Alt i alt en fornøjelse at handle med Living in Harmony. Kan varmt anbefales.

6. februar 2021

Kære Mette

Jeg er glad for at I har fundet de rigtige møbler hos os og at I er tilfredse hele vejen rundt.

Skriv eller ring gerne, hvis I har spørgsmål til noget omkring møblerne, så vil vi altid hjælpe jer.

Indehaver

Godt udvalg med gode varer til en…

Godt udvalg med gode varer til en fornuftig pris der kan prismatches. Har købt tre gange. God vejledning ved køb lidt dårligere oplevelse ved reklamation derfor kun fire stjerner. Lidt lang leveringstid i forhold til ordrebekræftigelse for sidste leverance.

31. januar 2021

Hej Jan

Tak for din tilbagemelding og de flotte ordre du har lagt hos os.

Naturligvis er det ærgerligt når producenten eller transpotfirmaet får lavet en fejl og at der går yderligere tid med afklaring og afslutning af leverancen. Det er trist hele vejen rundt og det skal bare løses hurtigst muligt, hvilket vi også presser på for under de givende omstændigheder, men vi er jo altid afhængig af alle de andre led, der er.

Ja der kom nogle få uger ekstra leveringstid på stolene. Som vi skrev om, så skulle jeg havde dem med i en kampagne fra leverandøren og det tager lidt tid at oprette dette. Jeg modtager depositum d. 22/7-20 fra dig og kan sætte ordren i produktion d. 5/8-20. Hertil havde fabrikken også lidt uforudsete længere leveringstider på det tidspunkt og det kan jeg også kun beklage.

Du siger bare til, hvis du har spørgsmål til noget omkring møbler, vedligeholdelse, pleje m.v. eller hvis jeg på anden måde kan hjælpe jer fremover med boligindretning.

Living In Harmony

Jeg har handlet med Living Harmony…

Jeg har handlet med Living Harmony ,hele år og alt gik
fantastisk godt ,udtaget spisebord ,som vi har skiftet ud
fire gange ,hvor de var meget hjælpsom ,desværre det
4 bord er også med fejl.
Carsten vil denne gang ikke går po kompromis for ,
at jeg får penge tilbage og han kan hente spisebord.
Nu tilbyde jeg ham ,at hente bord og beholder penge ,
og det er min eneste udvej ,at får spisebord væk.
Jeg har ikke hørt fra ham endnu ,derfor håber jeg ,at han acceptere ,at jeg vil ikke har spisebord med fejl.
Han har tilbyde mig en bøg spisebord og at jeg skal leve med det ,men det vil jeg ikke ,da mine møbler ,
som jeg har købt hos ham er fra ask og meget flotte .
Venlig hilsen Mila Mrakota

27. januar 2021

Kære Milan

Ja denne sag har på flere måder været uheldig og det vil jeg gerne beskrive her.

Du handler hos min medarbejder Camille et bord og skænk. Leveringstiden er ca. 8 uger.
Desværre kommer fabrikken til at lave det i en forkert træsort, trods det at det både er bestilt og bekræftet korrekt til os. Her må du desværre vente på, at de producere et nyt bord fra grunden.
Da det nye bord ankommer, er det lidt skævt i bordpladen, hvilket meget let kan ske for massive træprodukter under transporten fra Litauen grundet andre luftfugtighedsforhold på lastbilerne og på fragtcentralerne, hvor de har været omlæsset 3 gange. Vi siger til dig, at det vil rette sig op igen efter at havde stået nogle få uger i kundens hjem, hvor der er mere normal luftfugtighed, hvilket det næsten altid gør. Dette vil du ikke acceptere og vi går med til per kulance at lave et 3. bord til dig med heraf følgende leveringstid. Efter drøftelse frem og tilbage bliver vi også enige om at ændre på bordplademålene og lave det uden udtræk.
Da det nye bord ankommer kører min chauffør og jeg igen ud til dig to mand for at ombytte og konstatere, at det bord der var lidt skævt nu har rette sig op og er lige. Vi lader bordet med den nye form stå, da det er det du helst vil have. Undervejs har der været noget ekstra leveringstid fra fabrikken grundet de meget svære omstændigheder, som vi alle har været igennem inden for det seneste år, som samlet set har gjort at afklaringstiden har været alt for lang, er vi alle beklageligvis klar over.

Under ventetiden har du været i forretningen og handlet både stole og en bænk, og vi har nydt de kolde tjekkiske øl du har givet os af et par gange, tak for det :-)

Nu er vi ved den aktuelle sag hor du mener, at der er fejl på bordpladen. Det du oplever som fejl, er fagligt og objektivt set spil og farvenuancer naturligt forekommende i træ. Det kan være der eller det kan være, at det ikke er der - forskelligt fra produkt til produkt. Men det er altså ikke en reklamationsberettiget ting og folk oplever det normalt også som naturlighed i træet. Jeg ville gerne havde hjulpet dig igen, da vi jo vil have, at alle vores kunder er tilfredse, men nå fabrikken ikke kan hjælpe her, så er jeg altså også nødt til at sige at man må leve med de afvigelser, der er i træ og naturprodukter, og vi ved jo ikke om det næste bord, vi eventuelt måtte producere, er meget anderledes, og måske er der noget andet, der ikke falder godt i øjnene, men som ikke er produktion fejl.

Jeg er med på, at du ikke ønsker dette bord, men jeg kan ikke få mig selv til at komme og hente det, og at du så ikke har et bord stående, som du rent faktisk har betalt for. Det er ikke fordi, at vi ikke vil køre turen igen, men jeg synes, at det er en meget kedelig afslutning for dig og håber virkelig, at du kan se produktet, som et acceptabelt møbel om end, at det for dig ville havde været bedre, hvis et par træstave havde været anderledes.

Grunden til at der i øjeblikket går lidt længere tid mellem vores/mine svar er, at vi jo er tvangslukket her under coronakrisen og kun har lidt aktivitet på kontoret.
Du skriver til mig fredag d. 22. januar 2021 og jeg svarer dig søndag d. 24. januar.

Det bord jeg tilbyder dig på mail d. 24/1, at vi kan ombytte med, er ikke bøgetræ, som du skriver, men egetræ, der er tæt på ask, du har fået leveret.

Jeg vil gerne fortsat prøve at finde en løsning for dig, hvis du også har mod på det?

De bedste hilsen

Carsten Elleby

Købte et spisebord hos dem

Købte et spisebord hos dem. Kundeservice var helt i top. Vi fik den leveret inden for den aftale tidsramme - som var 8 uger. Vi er super glad for bordet. Kan anbefales herfra. De har et stort udvalg af spiseborde og spisebordsstole.

2. november 2020

Vi købte et spisebord og 4 stole og fik…

Vi købte et spisebord og 4 stole og fik en meget fin service. Bord og stole blev leveret til tiden og levede fuldt ud op til vores forventninger. Kan kun anbefale Living In Harmony.

27. september 2020

Hej Jørgen
Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I har været glade for jeres oplevelse hos os og jeres leverede møbler.
Vi håber, at I kommer forbi forretningen en anden gang!
Mvh. Carsten Elleby - Indehaver

Fantastiske flotte møbler

Super god service. Møblerne kom som lovet og vi er så glade for dem. Kan virkelig se, at det er super kvalitet.

25. september 2020

Hej Marianne
Vi er ekstremt glade for, at I har haft en god oplevelse hos os, og I er glade for møblerne.
Vi håber på at se jer igen!
Mvh. Carsten Elleby - Indehaver

Super service og kvalitetsmøbler

Jeg bestilte et bord og 4 stole lige før coronakrisen ramte Danmark med forventet levering senest sidst i maj. Da Europa så lukkede ned forventede jeg ikke at se hverken bord eller stole før en gang til efteråret, men det hele blev leveret 3. juni. Det er et skønt plankebord med stole. Der har været god service hele vejen igennem og jeg blev holdt fint opdateret om status gennem hele processen. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler der.

15. juli 2020

Hej Ebbe.
Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre, at du er glade for dine møbler og, at du har haft en god oplevelse med at handle os - trods det faldt sammen med hele corona-situationen. Vi håber på at se dig igen!
Mvh. Carsten Elleby
Indehaver af Living In Harmony

De var fleksible

De var fleksible, åbne og ærlige, og vi fik skruet en fleksibel løsning sammen på leverancen af mine møbler. De står klart øverst på listen, når jeg får brug møbler igen... De er meget troværdige

17. juni 2020

Kæmpe udstilling af højkvalitetsstole…

Kæmpe udstilling af højkvalitetsstole og borde - bl.a. fra danske Skovby møbler.
Langt større udvalg end de gængse møbelhuse hvor vi havde været forinden. Vi købte 8 Skovby spisebordsstole efter en rigtig fin og vedholdende rådgivning. Levering lidt før det aftalte. Vi er meget glade for stolene - i brug matcher de vores behov perfekt.

22. april 2020

Har købt 2 spisestue stole for nyligt

Har købt 2 spisestue stole for nyligt. havde købt 4 for nogle år siden. Der blev gjort alt for at vi kunne få de 2 stole magen til dem vi havde i forvejen. Vi kiggede også på spiseborde og der var ingen hastværk fra sælgers siden, der fortalte om bordene og de fordele og ulemper, der var i forhold til vores behov. Derudover er det en fantastisk udstilling med mange smukke møbler - kan varmt anbefales

22. april 2020

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Kørte fra midtjylland en lørdag morgen, for at besøge Living in Harmony i Glostrup. Var på udkig efter en Camille rattan stol. Super lækkert design. Vi købte yderligere 2 Monet kurveflet lænestole. Der er rigtig god service fra Carsten Ellebys side. Han yder sit allerbedste for kunden med perfekt vejledning. Der var overhovedet ingen bøvl med levering. 4 uger før tid, hvem kan klage over det. Super professionel afvikling af ordre. TUSIND TAK.
John L. Midtjyde

29. februar 2020