Little Modern Anmeldelser

2,9

Tøjet jeg modtog lugtede virkelig dårligt og det virkede som om at det har ligget et fugtigt og indelukket sted. Virksomheden vender ikke tilbage på mine henvendelser på trods af at jeg har skre... Se mere

Rigtige fine varer til gode priser, dog havde littlemodern sendt den forkerte størrelse heldragt hvilket jeg først opdager efter jeg har vasket den. Jeg skriver derfor en mail til dem men det er før... Se mere

Har skrevet flere gange angående en reklamation her i november - får intet svar og ingen svar på telefonen. Skuffet og ægerlig over mit ret dyre køb :-(

1. Børnetøjsbutik
  2. Babyudstyrsbutik
  3. Graviditetsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Børnetøj og interiør - Str. 0-10 år - Mærker som: Huttelihut, Mini A Ture, Gro, Small Stuff, Vanilla Copenhagen, Fillibba og mange flere

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig service

Hurtig service. Måtte dog rykke mht ombytning. Lækkert tøj.

6. maj 2021

Hej Anneli.
Vi er super glade for din anmeldes og håber at vi kan gøre os fortjent til de 5 stjerne næste gang vi ser dig på shoppen.
Vi er dog glade for at vi kunne hjælpe dig med din ombytning og håber at se dig igen.
Little Modern

Meg et fine pigebluser til en skarp…

Meg et fine pigebluser til en skarp pris. Stort var glæden hos den 6 årige - mormors øjesten.

8. marts 2021

Tusind tak Hanne.
Dejligt at høre vi også kan hjælpe børnebørnene:-)
Little Modern

God service med venlige og…

God service med venlige og imødekommende svar, effektiv og punktlig levering. Ikke mindst lækre produkter ;-)

4. marts 2021

Besvarelse fra Little Modern

Tusind tusind tak Malene. Vi er glade for du er tilfreds.
Little Modern

Bedste kundeservice jeg nogensinde har…

Bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Har købt et par gange og været glad for varerne som er af høj kvalitet. Senest en flyverdragt som julegave til min niece, der dog havde en dårlig lynlås. Jeg skrev til Mia over Facebook, som svarede lynhurtig og inden jeg vidste af det har hun allerede sendt en ny flyverdragt afsted, som nu afventes i skrivende stund. Jeg får aldrig taget mig sammen til at lave anmeldelser, men det her blev jeg simpelthen nødt til. Sød og professionel kundeservice. Jeg vil fremtidig handle her ift. Børnetøj

2. marts 2021

Besvarelse fra Little Modern

Tusind tusind tak Ditte. Det betyder alverdens for os at du tager dig tid til at skrive om vores behandling af din reklamation. Vi Glæder os til at pakke flere ordre til dig i fremtiden.
Little Modern

God service og hurtig levering

Serviceminded, hurtigt levering, hjælpsom

1. februar 2021

Tusind Tak Signe.
Vi glæder os til at se dig på shoppen en anden gang.
Little Modern

Virkelig nemt og hurtig levering

Virkelig nemt og hurtig levering. Og med den sødeste personlige hilsen🤩

30. januar 2021

Besvarelse fra Little Modern

Tusind tak Camilla. Vi gør vores bedste for, at i kan se at alle ordre betyder noget helt specielt for vores lille virksomhed.
Vi glæder os til at pakke ordre til dig en anden gang.

fint

Fint oplevelse.

25. januar 2021

Besvarelse fra Little Modern

Tak for din anmeldelse. Den er vi meget glade for og håber at se dig igen en anden gang.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. God service

22. januar 2021

Besvarelse fra Little Modern

Tusind tak for din anmeldelse Isbella, den betyder meget. Vi gør hvad vi kan for at yde god service hver dag.
Little Modern

Hurtig levering, super produkt til en fantastisk pris.

21. januar 2021

Hej Cathrine.
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder alverdens for små virksomheder som os.
Dejligt at du kan li' vores produkter og priser. Vi håber at se dig på webshoppen en anden gang.

Gode tilbud

Gode tilbud, hurtig fragt 🙌

19. januar 2021

Hej Line.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi gør vores bedste for at få alle pakker afsted til tiden og vi fortsætter selvfølgelig med at lave gode tilbud til jer.
Vi håber at se dig igen en anden gang.