Meget behagelig samtale i tlf
Meget behagelig samtale i tlf. Min ordre hastede, og varen lå ved min hoveddør 20 t. efter. Flotte lys. Køber altid kun der da de også er yderst rimelige i priser.
Default Description
Sct. Clemensvej 18, 4760, Vordingborg
Altid hurtig og effektiv betjening!
Ændrede min ordre igår eftermiddag og her til morgen ankom mine lys!
Vildt!
Tak!
De bedste håndstøbte lys der findes i DK.
Findes i mange flotte farver, de brænder utroligt flot
Tydelig forskel på Lisette lys og lys købt andre steder
Jeg har før handlet hos Lisette Lys og været rigtig godt tilfreds med både levering og lys.
Derfor valgte jeg at købe hos dem igen, selvom de er forholdsvis dyre - over 8,- kr. pr. lys + fragt.
Det gør jeg ikke igen.
Jeg købte en æske hvide lyse, der i følge hjemmesiden skulle passe til jødelysestage, men lysene er alt alt for små. Jeg henvender mig telefonisk til dem - svaret er, at det har de aldrig hørt før!
Jeg købte desuden to æsker, hvad der skulle have været sorte lys - de er nærmere koksgrå. Især når jeg sammenligner med de sorte haveblus jeg også købte.
Jeg er ikke længere kunde hos Lisette Lys
Bestilte mandag og fik pakken dagen efter :)
Hurtig levering. Bestilte lørdag og min fine lys blev leveret mandag. Godt pakket ind og vedlagt et postkort med tak for ordren. Vil handle der igen
Jeg fik desværre en rigtig øv oplevelse. Vi fik en kasse som desværre ikke var pakket så godt hjemmefra, men dog så godt, at hvis postnord ikke havde "kastet" med den, så havde den måske overlevet transporten. Desværre kommer jeg hjem til en kasse hvor flere lys ligger åbent i kassen og har taget skader hist og pist. Ikke noget som jeg tror min gæster vil tænke så meget over, når lyset er slukket og det kun er starinlyset som er tændt. Men jeg vidste det ikke så pænt ud til mit bryllup og det havde jeg svært ved at acceptere.
Derfor skrev jeg en mail med det samme til lisettelys. Det blev ringer dagen efter.
Her der mærkede jeg virkelig en som tog ansvar. Han beklaget meget og ville gerne rettet denne ubehagelige oplevelse.
Det har han virkelig gjort. Han sendte straks en ny sending og jeg fik dem i fredags. Hvor de skulle bruges som lørdagen. De var pakket så godt og stramt, at jeg skulle bruge en kniv for at åbne kassen. Perfekt. Der var ikke så meget som en ridse på den nye sending. FLOT
Jeg vil afgjort nu gerne anbefale firmaet og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Tak.
Vh. Kim.
1000 tak for de flotte lys. De er virkelig gode og brænder lige så flot og længe som I lover.
Man kan godt mærke at I lægger sjæl i jeres håndværk.