1. Restaurant
  2. Catering
  3. Vinhandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Kvalitets Take Away, Catering, Vinhandel og Delikatesse forretning

4,5

Top-klasse oplevelse

Vi køber undertiden Lisagers menu "ud af huset". Det er altid fremragende kvalitet og med meget letforståelige instruktioner for opvarmning. Dette nytår hentede vi en 4-retters menu der var fuldstændig overdådig. Eftersom vi skulle være der på et bestemt tidspunkt, var der heller ingen kø. Masser af tid til at se de lækre varer der er i butikken og prøvesmage både vin og små, lækre canapeer. Super professionelt og serviceminded personale, fantastiske kulinariske oplevelser og rimelige priser. What's not to like? Vi er fans!

31. december 2025

Virkelig lækker tapasmenu!

Bestilte 6 retters tapasmenuen med brød og tapenader. Alt var superlækkert, smagfuldt og flot anrettet. Meget fin service og gennemgang, da jeg hentede maden. Og der var rigelig mad, alle blev mætte.

6. september 2025

Lisager leverer👌

Lisager leverer👌
Igen bliver vi bekræftet i, at Lisager laver den mest fantastiske og velsmagende mad.
Vi bestilte februar menuen med rimmet torsk, braseret oksetykkam med tilbehør i form af salat og groft kartoffelmos samt den skønneste cheese-cake🙏🏼 Altsammen var det super lækkert og mad på et højt kvalitetsniveau.
Vi bestilte brød og deres lækre tapanader og kunne derfor fejre min mands fødselsdag med velbehag.
Jeg har igennem 15 år købt de dejligste middagsretter og glæder mig også ved at kunne benytte mig af Lisagers middags/gæste menu.
Tak til Lisager ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22. februar 2025

God service og dejlig mad

God service og dejlig mad med nye smage (for os)
Vi bestilte to picknickkurve, og da det skulle være ift lidt allergiudfordringer er det altid spændende, hvad man får.
Det her var rigtig godt

8. juni 2024

Vi havde en henvendelse

Vi havde en henvendelse, som bare blev syltet.
Det kan ikke være rigtigt at man ikke henvender sig positivt, bare fordi det ikke passer Lisager.
VH Peter

24. november 2022

Skuffende oplevelse

Vi bestilte månedens menu på 3 retter, da vi skulle have gæster, og maden både skulle smage godt og tage sig godt ud.
Hovedretten var kalvemørbrad med langtidsbagt selleri - hertil grøn salat.
Det visuelle indtryk var skuffende: 2 brune klumper - den ene mørbrad og den anden selleri. Alt ankom i lige store portioner, så det ikke kunne tilpasses den enkeltes appetit, og så overskydende mad måtte kasseres. Ærgerligt for det smagte godt.
Vi bestilte menuen personligt i forretningen, hvor vores spørgsmål til menuen og mulige ændringer blev besvaret, som om vi var til besvær. Alt i alt var menuen for dyr i forhold til oplevelsen. Vi prøver en anden Take Away næste gang!

27. marts 2021

Dårlige undskyldninger

Fik en Take away menu med risotto, vi havde gæster og det skulle være godt. Men risottoen havde karakter af suppe med ris, alt for meget tynd væske i et par centimeter over risen i fadet. Ved henvendelse til Lisager, fik vi den besked at risottoen nok ikke kunne hænge sammen fordi vi havde bestilt den uden ost! Det gør vi altid og har aldrig mødt en kok der ikke kunne løfte den opgave.
En anden besked var, at der måske var for meget boullion ved, og den skulle koges ind. Det havde i så fald taget en betragtelig tid, da der var rigtig meget væske...
På denne baggrund, både både forklaringer og kokkens manglende kompetencer Har vi bestilt mad hos Lisager for sidste gang. Det må kunne gøres bedre.

22. maj 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto