Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Lion Gruppen / Lion Invest. De har tilbageholdt mit depositum uden en rimelig forklaring, og jeg føler mig snydt i hele processen. Mit lejemål bl... Se mere
Med ref til tidligere Guld og grønne skove. Ejendomsadmistrator H.J. Har virkelig overrasket os her på Kløvervej 1A 1TV. Kl 😱 07:00 tirsdag kom 2 flinke mennesker og monterer en ny moderne lav ener... Se mere
LION GRUPPEN,INVEST ApS m.m Lombjergvej 6 5750 Ringe. Bagmand: Hans Erik Jørgensen Travl mand i fup og svindel med mange jern i ilden. Direktør •Direktion: Lion... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Her kan du finde din nye lækre lejebolig på sydfyn. Klik videre og find dit nye hjem.
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse med Lion Gruppen / Lion Invest.
Mit lejemål blev opsagt den 28.03.2025, men jeg fortsatte med at modtage regninger på gas og andre forbrugsposter længe efter, jeg var fraflyttet.
Da jeg kontaktede Energi Fyn, fik jeg oplyst, at jeg først var blevet afmeldt hos dem den 15.02.2026, altså næsten et år efter min opsigelse. Dette har medført unødvendige regninger og ekstra besvær for mig.
Kommunikationen har været dårlig, og jeg har ikke oplevet nogen reel vilje til at finde en fair løsning.
Jeg kan desværre ikke anbefale Lion Gruppen / Lion Invest som udlejer.
Det er godt nok for vildt .
Det er godt nok for vildt ..
jeg har rådne vinduer og har fået lovning på at de vil komme og udskifte dem, Da jeg flytter ind i juli. Og vi er i oktober nu.
Jeg har en vandhane som løber , de lover og lover at komme og fixe det.
Og deres undskyldning er at han er i Jylland hvergang jeg henvender mig,
Lej ikke hos lion group invest de svare…
Lej ikke hos lion group invest de svare aldrig og er ikke meget for at svare når du fraflytter har fået min mor til at skrive og ringe til dem før de ville svare og nu svare de heller ikke hende og de har forfalsket min underskrift på indflytnings synet og syntes sku ik det okay
Hold jer langt væk fra Lion Gruppen
Jeg vil på det kraftigste fraråde at leje gennem Lion Gruppen. Så snart du har skrevet under, hører du intet fra dem. De lover ting, som du aldrig ser noget til.
I min lejlighed virkede radiatorerne ikke, og det blev aldrig fikset, selvom jeg gentagne gange gjorde opmærksom på det. Der var skimmelsvamp flere steder, men heller ikke her blev der gjort noget. Jeg blev også lovet et skur/depotrum ifølge kontrakten, men jeg fik aldrig nøglerne.
Ved fraflytning bliver du ovenikøbet opkrævet for renovering af ting, der allerede var i stykker, da du flyttede ind – det er det rene cirkus hos dem.
De tager r.ø.v.e.n på dig
De tager r.ø.v.e.n på dig.
Jeg havde modtaget lejekontrakt, hvilket ikke var anført som aftalt. Jeg beder om en ny med de aftalte ting skrevet på, der går flere dage og får af vide at jeg bare skal tage den med ro, for jeg er den eneste interesseret. Jeg modtager den nye lejekontrakt efter mange forsøg på at få den tilsendt efter flere dage, og to timer efter har de fundet en ny lejer. Hvad????
Jeg finder dog heldigvis ud af at det hus jeg var så ked af ikke blev mit, er et mega usundt hus. Flere er flygtet derfra og kører sag an mod Liongruppen med LLO, netop grundet dette. Hendes søn har haft lungebetændelse flere gange, og det regnede ind og det blæste ind af alle vinduerne. Og var fyldt med fugt! Hvor er jeg glad for de tog r.ø.v.e.n på mig! De prøvede endda at leje det til mig, mens det stadig var den tidligere lejers lejeperiode. Uforskammet firma.
Dårlig udlejer
Aldrig lej dig ind hos Liongruppen. De får aldrig lavet noget hvis det er gået i stykker. Hvis de kan så snyder de dig
Ting tar tid. Piet Hein
I dag var Liongrubben her og monterer en ny opvaskemaskine. Den gamle var i defekt og blev lovet skiftet inden vi flyttede ind. Men stort ros til Hans Jørgensen. At det endelig lykkedes at få en opvaskemaskine. Derfor tænker vi på Piet Hein
Med ref til tidligere Guld og grønne…
Med ref til tidligere Guld og grønne skove.
Ejendomsadmistrator H.J. Har virkelig overrasket os her på Kløvervej 1A 1TV. Kl 😱 07:00 tirsdag kom 2 flinke mennesker og monterer en ny moderne lav energi vaskemaskine på kun en halv time. Fantastisk, i mente [Ting tar tid] det giver 4 stjerner selv om det tog 9 måneder. Nu venter vi spændt på resten
Nu bor jeg ved Liongruppen af to…
Nu bor jeg ved Liongruppen af to omgange, begge gange er jeg blevet godt behandlet, Lejlighederne har været ok, og de få ting der næsten altid kommer, er blevet lavet efter kontakt med Hans. Jeg kan ikke sige noget dårligt om Liongruppen. Claus Holmberg Larsen
Liongruppen Hans Jørgensen 5 stjerner
Helt igennem en super god oplevelse og leje bolig hos Lion gruppen Hans Jørgensen.
Sikke fantastisk oplevelse at leje og lave aftaler med Direktør Hans Jørgensen.
Hele vejen igennem har Lion levet op til de aftaler vi har indgået og bor nu i en rigtig lækker lejlighed i Nyborg, takke være Hans og sit team.
Jeg kan kun give 5 stjerner for det.
0 stjerner :(
Lej dig aldrig ind hos dem.
Tja. Jeg har boet hos dem i 7 år sammen med min familie. Der bliver aldrig lavet noget hvis noget går i stykker, vi gik i knap en måneder uden et komfur, det var først efter jeg åbnede en sag hos kommunen, at der pludselig kom et nyt komfur, som var af ukendt mærke. Jeg lærte efter mange år at, hvis noget skulle laves, så måtte jeg selv gøre det. Jeg har ikke råd til at flytte, så vi må leve med at hans og lion invest har jord i hoved.
Korrupt boligselskab
Det er absolut uhørt, hvor dårligt Liongruppen behandler deres lejere. De er først og fremmest umulige at komme i kontakt med, og går fuldstændig under jorden efter man har underskrevet lejekontrakten. Vi flyttede ind i en lejlighed, med vinduer der var på kanten til at falde ud, og flere som hverken kunne åbne eller lukke. Vi indgår en mundtlig aftale med udlejer om, at de bliver fikset indenfor de næste to uger, hvilket de aldrig bliver. Vi kontakter dem gentagne gange om problemet, men får intet svar. Vi står desuden med en vandskade, som de heller ikke reagerer på. Listen over mangler i lejemålet er meget lang, og én ting står klart - Liongruppen er super gode til at være dårlige udlejere.
Selvom det har været en del anmeldelser…
Selvom det har været en del anmeldelser om dette firma , er det slet ikke det mig og min partner opleveler.
Der er altid to sider af en sag og desværre er det kun den ene side man hører herinde, selvom der er dårlig anmeldelser burde det her firma stadig overvejes, vi bliver mødt med tillid og genside respekt. Og en meget sympatisk udlejer, til fremtidig lejere husk at behandle andre som man selv vil behandles
Ignorer sine lejere.
Jeg ville ønske jeg kunne sige man blev dårligt behandlet, men desværre bliver man slet ikke behandlet/taget seriøst, når det gælder penge fra deres side. Jeg har nu kontaktet dem 3 gange og ringet adskillige gange og intet svar fået, Ang. Rest af indskud. Selv da vi boede i en af deres lejligheder, blev ting heller ikke fixet.
Så Overvej hellere alt andet, end liongruppen.
Kæmpe advarsel
Kæmpe advarsel
Lej ikke Bolig her!
Jeg har lejet en lejlighed på Langeland og have ikke bad eller toilet i alt den tid jeg boede der (badeværelset skulle renoveres men de 30 dage jeg boede der skete der ingenting) måtte låne et badeværelse på arbejde og hos mine naboer.
Jeg gjorde dem opmærksom på mit toilet var stoppet med virke og at jeg gerne vil be om en VVS'er til at fixe det. Så sendte de en slamsuger et par dage efter som var lige så forvirret over man have bestilt ham Istedet for en VVS'er.
Du kan ikke Ringe til dem du få standard bedskeden
" kan se du har ringet - send venligst en sms besked med navn og hvad det kort drejer sig om så vender vi tilbage snarest"
så køre det ellers på sms der fra med en mand der lige så ordblind som jeg slev er og det giver misforståelser på et nyt niveau.
Jeg var i nærmeste daglige kontakt med lion group men hver dag starter samtalen forfra da de sletter bedskder når dagen er omme og de kolde nok til at skrive det direkte til dig at de ikke har de gamle bedskeder og skal have genopfrisket situation på ny.
Der er virkelig en grund til at deres anmeldelser ikke lægger højere end de gør
Tænkte dig rigtig godt om før du lejer her
Benyt ikke dette udlejning
Benyt ikke dette udlejning, det er fup og bedrag
fed* svi* der snyder og bedrager
BURDE IKKE DRIVE VIRKSOMHED
SNYD OG HUMBUG
Svindel og humbug‼️
De lover og lover‼️Der bliver ikke lavet akutte ting, de reagerer ikke på henvendelser, de snyder og bedrager.
De ansatte i firmaet er langt fra håndværker uddannet