Linea Anmeldelser

4.470

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 42 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere fortæller, at de har ventet meget lang tid på at modtage deres ordrer, og at varerne ofte kommer langvejsfra. Desuden oplever flere, at produkterne slet ikke lever op til billederne på hjemmesiden, og at kvaliteten er skuffende. Nogle anmeldere var ikke glade for, at pengene blev hævet med det samme ved bestillingen, selvom der gik lang tid før afsendelse. Kunderne bemærker også, at det kan være næsten umuligt at få svar på henvendelser eller opnå en tilfredsstillende løsning ved returnering. Flere nævner desuden, at størrelserne på tøjet er helt forkerte i forhold til det forventede.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydighed omkring produkt, hvor nogle oplever at modtage forkert tøj, forkerte størrelser... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvalitet, hvor nogle forbrugere oplever modtagne produkter... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydig oplevelser med leveringsservice, hvor mange oplevede ekstremt lange ventetider på op... Se mere

Order

Anmeldere nævner tvetydig feedback om ordre, hvor flere oplever lange ventetider og at betalingen hæves med... Se mere

Payment

Forbrugere finder betaling tvetydig, idet mange anmeldere oplever, at pengene bliver hævet med det samme ved... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg købte to justerbare finger ringe. De så fine ud, men efter kort tid forsvandt belægningen, så nu er de uanvendelige. Jeg håber bidraget til Kræftens Bekæmpelse ikke er gået sammen vej. Venligs... Se mere

Jeg har ventet al for lang tid på 2 par shorts, der viser sig at være fabrikeret i en udgave af et tyndt bomuldslagen, der er komplet uegnet til påklædningstøj og hvor skridtlængden er under knæet.... Se mere

Nu har jeg ventet 1 mdr på et par sko jeg bestilted d 16 juni( de skriver 4-8 dages levering).de trak pengene med det samme. Har skrevet til Linea Århus 4x om min utilfredshed og at jeg ville ha peng... Se mere

1. Sengetøjsforrretning
  2. Dagligstuemøbelbutik
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik

Om Linea

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Linea är ett framgångsrikt distanshandelsföretag inom heminredning. Sortimentet består av gardiner, mattor, lampor, handdukar, sängkläder, möbler, dekoration och mycket mer. Vi erbjuder alltid inredning av högsta kvalitet till bra priser.

Linea grundades i början av 2008. Koncernen har sitt säte i Borås samt kontor i Norge och Danmark. Linea finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Under åren har Linea vuxit och blivit ett starkt varumärke inom heminredning, både via e-handel samt kataloger som skickas ut ett flertal gånger per år.

Linea är en trygg sajt. Vi är certifierad av Trygg e-handel vilket innebär att vi har säkra rutiner för hantering av personuppgifter samt använder säkra betalningslösningar - allt för att du som kund ska känna dig trygg.

Middel

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(4.470)

Hold jer langt væk fra linea Århus.

Stop med at handle ved Linea Århus , et rigtig fup firma. levering af varen tog 17 dage og da varen kom var det overhovedet ikke det vi så på deres hjemmeside. Dét vidste sig at varen kom fra Hong kong, og var helt anderledes. Vi kan ikke sende det retur til Århus men skal nu sendes til Kina. Pengene blev hævet samme dag som blev bestilt. Så STOP med at handle der. Dårlig firma

20. juni 2026

Meget skuffende oplevelse.

Meget skuffende oplevelse.

Kjolen lignede slet ikke den, der blev vist på billederne på hjemmesiden. Kvaliteten er markant dårligere end forventet, og produktet lever på ingen måde op til beskrivelsen.

Derudover er kjolen annonceret som værende 100 % bomuld, men materialet er 95 % polyester. Det oplever jeg som vildledende markedsføring.

Leveringstiden var også urimelig lang – næsten en måned, før varen ankom.

Samlet set føler jeg mig snydt og kan på ingen måde anbefale at handle hos dette firma. Så nul stjerne herfra.

18. juni 2026

Pengene hævede de samme øjeblik jeg…

Pengene hævede de samme øjeblik jeg bestilte , men nu efter 9 dage ingen varer, de lover og lover, der er ellers ikke langt fra Århus til Herning , men næ nej de sige hele tiden at varen er på vej,??? jeg håber ikke jeg er nødt til at bytte str. så tager det vel 3 måneder.
Annie, Herning

11. juni 2026

Vil på ingen måde anbefale nogen som…

Vil på ingen måde anbefale nogen som helst at handle her. For det første var den kjole jeg havde bestilt meget lang tid undervejs tiltrods for at pengene var hævet med det samme. Da jeg så ønskede at annulerer ordre fordi jeg ikke længere ønskede at vente på den kunne det ikke lade sig gøre. Da kjolen endelig kom var det en meget meget dårlig kvalitet og jeg kommer aldrig til at bruge den kjole. Hvis kjolen skulle sendes retur skulle jeg selv betale omkostningerne for at sende den retur til Kina... Meget meget dårlig kvalitet og service.

29. maj 2026

Svindeler firma

Svindeler firma. Jeg bestilte en kjole i 100% bomuld, og fik leveret en kjole i 95% polyester fra Kina. De påstår, at de to kjoler er identiske, og vil ikke returner den. Jeg kan få 15% af betalte beløb refunderet.
Det er under al kritik, og ulovlig markedsføring.

22. maj 2026

Jeg har købt en denim kjole som skulle…

Jeg har købt en denim kjole som skulle være 100 % bomuld da den ankommer er den overhovedet ikke som på billedet og 90 % polyester jeg har skrevet mail til dem 2 gange INTET svar så ringe det er

Fik så endeligt et svar fra dem de ville give 15% tilbage så har jeg stadigvæk betalt 290 kr. for en kjole i polyester som jeg aldrig får brugt fordi jeg ikke kan ånde i dette materiale
Så skulle have 50 kr.tilbage opbage totalt til grin Skriver så tilbage 2 gange om at de må finde en anden løsning
Dem har de så ikke svaret på og har bestemt ikke fået de 50 tilbage 🧐
HOLD jer væk har aldrig været ude for sådan noget før
Jeg vil prøve at kontakte Forbrugerklagenævnet

21. maj 2026

Købte 2 par bukser d 13-4 -26 og fik…

Købte 2 par bukser d 13-4 -26 og fik dem fra Hong Kong d 18-5-26 .
Kunne ikke lide farven på dem , var meget anderledes end på billedet . Ville bytte dem og have mine penge tilbage .
Det kan bare ikke lade sig gøre , de vil ikke kreditere pengene .
Fik tilbud om 15% , senere 25 % nedsættelse , men ikke det fulde beløb .
Vidste heller ikke det var kinavare , jeg købte .
Der var ikke noget , der viste at det kunne være det .
Har givet den 1 stjerne , skulle ikke have haft nogen .
Kan kun sige , hold jer væk fra det firma .

18. maj 2026

Total fusk og løgn

Total fusk. De blokerer når man skriver dårligt på FB. De samme billeder af ringen til 299 kr på deres hjemmeside. Som er brugt på temu og ringen koster kun 13 kr der. De siger det er for at støtte brystkræft. Men de har ingen aftale med med nogen brystkræft foreninger. Så det er en stor LØGN !!!!!🤬🤬 Håber hjemmesiden bliver lukket 🙏🤬

7. maj 2026

Svindel

Svindel !
De modtager penge for en ordre, men sender den ikke.
Der er alle mulige undskyldninger….
Køb aldrig ved dem

1. maj 2026

Deres ringe er noget skrammel, fortjener nul stjerner

Handl ikke med firmaet! Reklamen for deres ringe lyver, det er noget billigt skrammel, som sikkert er handlet via T--- eller S----. Lever på ingen måde op til forventningerne. Deres historie om at bære smykket med stolthed og støtte kampen mod kræft er at drive gæk med folks følelser. Håber de virkelig giver penge til bekæmpelse af kræft? Jeg kommer ikke til at bære ringene, det vil være en skændsel overfor dem jeg har mistet. Desuden sletter firmaet dårlig omtale på Facebook og blokerer folk; sandheden er ilde hørt. Kan i øvrigt undre at et firma i Århus sender varer fra udlandet til Billund, videre til København, derfra til Sverige og så retur til Sønderjylland til mig. Alle de positive omtaler på Trustpilot er sikkert lavet af dem selv. Jeg kan i hvert fald ikke genkende noget positivt i mit køb. Eneste grund til jeg ikke returnerer varen, er så jeg har dem til skræk og advarsel for andre.

16. april 2026