Fantastisk hjælp fra Lindholm Biler! Thomas var meget hjælpsom med at få importeret drømmebilen hjem fra Tyskland, og tog sig af al kommunikationen med den tyske forhandler. Værkstedschefen Re... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om Lindholm Biler A/S
Velkommen hos Lindholm Biler
Hos LINDHOLM BILER sælger vi nyere, brugte biler. Vi er 50 engagerede medarbejdere, som hver dag gør en stor indsats for, at vores kunder skal være tilfredse og anbefale Lindholm Biler til venner og familie - vi er nemlig lindholmere - det betyder, at vi holder, hvad vi lover!Nogle bilforhandlere mener ikke, at en tryg købsoplevelse betyder alverden. Eller at kunden skal føle sig set og hørt. Men det gør vi. Vi mener faktisk, det er det vigtigste.
Passionen for biler, troværdighed, godt købmandsskab, samt glade og tilfredse kunder er nemlig det fundament, LINDHOLM BILER er bygget på – og de værdier som altid vil være hjørnestenene i vores forretning.
Hos LINDHOLM BILER arbejder vi hver eneste dag på at finde de bedste brugte biler på markedet til dig. Vi arbejder på at servicere dig bedst muligt ud fra dine behov. Og vi gør en dyd ud af at holde, hvad vi lover. Det er sådan, vi Lindholmere er.
Lindholm Biler A/S

- Tryghed hos Lindholm
- Op til 3 års garanti på en brugt bil Landsdækkende serviceaftale
- Skriftlig km-garanti
- Gratis lånebil ved garanti-reparation
- Garanti mod gammel restgæld
- Garanti mod tidligere skader
Seriøs bilhandel
Vi er medlem af brancheforeningen

Gl. Århusvej 241B, 8800, Viborg, Danmark
- info@lindholmbiler.dk
- www.lindholmbiler.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse med Lindholm Biler ved køb af vores brugte Polestar 2. Hele processen var hurtig, venlig og professionel fra første kontakt til afhentning af bilen.
Rasmus besvarede alle vores spørgsmål hurtigt og ærligt, og vi oplevede en meget transparent og tryg handel uden pres. Bilen stod præcis som beskrevet, og alt var klar, da vi kom for at hente den.
Vi er meget tilfredse med forløbet og kan varmt anbefale Lindholm Biler til andre, der leder efter en brugt bil.
Køb af BMW
Købte en lettere brugt BMW og det var virkelig nede på jorden personale, ingen smart sælger pres. Påpegede enkelte kosmetiske fejl på bilen og de blev rettet uden diskussion. Behagelig oplevelse jeg gerne gør igen en anden gang
Kæmpe anbefaling igen!
Jeg har for anden gang handlet bil hos Lindholm, første gang en Polestar 2, denne gang en Xpeng G9 Performance.
Og det er på ingen måder tilfældigt jeg valgte at købe min nye bil hos Lindhom igen. Servicen er altid helt i top, og de er meget professionelle. Og et lækkert udvalg af biler.
Tak til Rasmus, som jeg denne gang fik lov at handle med. Og kan igen kun give mine anbefalinger her!
særdeles tilfreds
Jeg handlede med Rasmus Rimmer igennem Lindholm biler.
Fantastisk kundeservice, venlighed og praktis informerende.
Det kunne ikke være bedre.
Vi havde en rigtig god oplevelse hos…
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Lindholm Biler – især takket være sælger Jesper Grønvad.
Jesper tog rigtig godt imod os fra første øjeblik og var både imødekommende, venlig og professionel gennem hele forløbet. Han tog sig god tid til at besvare vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os godt informeret og trygge i processen, uden at vi på noget tidspunkt følte os presset.
Vi fik en rigtig god behandling og kan varmt anbefale Jesper til andre, der er på udkig efter en bil. Tak for en rigtig positiv oplevelse!
Rigtig god oplevelse at handle hos…
Rigtig god oplevelse at handle hos Lindholm iler i Viborg.
Sælgeren Jesper Grønvad var god til at sætte os indi tingene.
Han var meget imødekommen og venlig.
Kan varmt anbefale at handle bil hos dem.
God og behagelig oplevelse
Jeg havde en rigtig god og behagelig oplevelse hos Lindholm Biler, hvor Frede hjalp mig med at lease en bil. Han var utrolig rar, imødekommende og tog sig god tid til at besvare alle mine spørgsmål. Hele forløbet var professionelt og trygt, og jeg følte mig godt vejledt fra start til slut. Stor anbefaling til Frede og Lindholm Biler.
Bilhandel
God og venlig modtagelse. Behagelig sælger Jesper som havde tid til at tale ting igennem både før og efter indgået aftale. Vi har ikke fortrudt at have taget turen fra Sjælland til Viborg for at handle bil
Det var for os en meget positiv…
Det var for os en meget positiv oplevelse at handle hos Lindholm biler. Lige fra vi kom ind i huset blev vi mødt af venlige medarbejdere og efter at vi havde gået lidt rundt og set på forskellige biler kom vi i snak med Jesper, en fantastisk person som med sit gode humør og tolmodighed gav os svar på alle vores spørgsmål. Da vi hentede bilen fik vi en grundig vejledning af Jesper og vi kørte derfra med en god mavefornemmelse og et smil om munden. Så kun positivetet her fra.
God oplevelse
Fik hjælp af Jesper, han var meget sød og tålmodig med os og kom med en god pris :)
Tror de skal begynde og sælge skibe i stedet. For det sejler for dem!
Dette er bil nummer 5 jeg har handlet ved Lindholm Biler, men vil sige at goodwill fra de 4 første er brugt op.
Bookede en prøve tur på deres hjemmeside to dage i forvejen, men da jeg ankom fik jeg en prøve tur i en anden bil da der ikke var strøm på den jeg havde bestilt.
Vi blev enige om pris garanti osv. og et sæt brugte originale alufælge med nye dæk og lidt småting som skulle laves. derefter gik der næsten en måned inden bilen var klar dog var det forkerte dæk de havde fået hjem til fælge. Men ville ikke vente mere så aftalte at jeg ville hente dem på et senere tidspunkt i stedet. Da vi hentede bilen var der ikke lavet noget som helst på bilen andet end lagt måtter i. Bilen var en Lindholm Håndplukket men der var ikke nogen batteritest med som de reklamere med, det nu ikke så vigtig for mig med den, men sgu uprofessionelt ikke og lave den.
Sælger vil gerne vi skrev sammen over mail og jeg har gennem forløbet og skrevet til ham 10 gange han har svaret 0 gange. så har i stedet måtte ringe til ham utalige gange fleste gang uden held.
det vidste sig bilen havde en del fejl og kunne ikke rigtig køre uden og gå i nød program, en måneds vente tid på de havde tid til den på værkstedet var ikke det fedeste når der heller ikke var varme i bilen. endnu engang havde de fået forkerte dæk hjem til fælgene.
Bad sælger om at kontrollere at han stadig havde de fælge vi havde købt da han ville sætte sommerdæk på de fælge der sad på bilen. Med det var der helt styr på lovede han.
Værksted fik bil til at køre igen men de defekte dele der skulle skiftes kunne ikke nå at komme hjem. så jeg måtte bestille en ny tid, næste ledige tid var endnu en måned. samtidig kunne de konstatere at de var kommet til at sælge de originale fælge vi havde købt med så jeg måtte vælge nogle nye uoriginale i stedet for.
Imellem tiden kunne jeg konstatere at vores gamle bil der indgik i handlen her mere end en måned senere ikke var blevet afmeldt. så endnu en tur i møllen med og prøve og få fat i sælgeren.
Juni kom bilen på værksted igen og fik nye dele og sommerdæk på. dog ikke alle dele der mangler stadig et håndtag. bilen er solgt med California mode det virker bare ikke og i følge værkstedet kræver det et abo. til 4500kr. at få det til at virke.
nå men status er jeg for 6 dage siden skrev for at høre om de har fået mit dør håndtag hjem endnu ikke hørt tilbage.

Besvarelse fra Lindholm Biler A/S
God oplevelse
Har været meget taknemlig for at have en handel med Jesper. Han ydede en god service og var god til at rådgive.
Smilende sælger , der tager sig tid til kunden
God betjening, imødekommende sælger der har tid til kunden
Professionel og imødekommende…
Professionel og imødekommende personale. Helt klart en kæmpe anbefaling fra vores side Jesper var meget hjælpsom hele vejen igennem
Tak Jesper
Stor tak til Jesper for en behagelig oplevelse ved mit bilkøb 😊
Jeg har følt mig i trygge hænder lige fra prøvekørsel til jeg fik overdraget nøglerne og kunne køre min nye bil hjem 😊
Hej det er en svar som ikke giver…
Hej det er en svar som ikke giver mening jeg har ikke været til service som du skriver så den er ikke gjort noget for at udbedre problemet bilen bruger stadigvæk vand

Besvarelse fra Lindholm Biler A/S
Jeg følte mig i trygge hænder…
Jeg følte mig i trygge hænder med det samme, og det gør jeg stadig efter mit køb.
Hjælpsom og god oplevelse.
Fantastisk service fra start til slut!
Fantastisk service fra start til slut!
Bilen blev sat til side og taget af markedet, og selvom andre kom og bød mere for den, så stod den reserveret til mig.
Alle spørgsmål blev besvaret eller forsøgt besvaret.
Super service som andre forhandlere kan lære af.
Jeg er glad for ikke længere at måtte vente på min drømmebil, fordi sælger solgte til anden side trods aftale.
Tak til Rasmus for fantastisk service og handel!