Advokatfirmaet Lindemosegaard Anmeldelser 8

4,3

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Advokatfirmaet Lindemosegaard kommer prisen ikke bag på dig, den er nemlig aftalt på forhånd. Alle omkostninger holdes nede, så du kan få en personlig og effektiv sagsbehandling til en fair pris.

4,3

Andre kiggede også på

En fantastisk advokat

Vi hyrede advokat Anja Vang Hansen, adv.fa. Lindemosegaard til at hjælpe os igennem et meget vanskeligt forældresalg. Dette var den bedste beslutning vi nogensinde har taget.
Det er svært at beskrive Anja med få ord - men jeg prøver.
Anja`s kompetence strækker sig over både dygtig faglighed og en formidabel menneskelig forståelse. Hun er yderst grundig og følger op på sagen konstant.....også udover almindelig arbejdstid. Uden Anja havde vi aldrig klaret denne sag alene.Prisen for hendes store arbejdsindsats var aftalt på forhånd og var yderst rimelig. Anja er uovertruffen til at "oversætte" jura til "almindeligt sprog" for os almindelige mennesker.
Så med en meget stor følelse af taknemmelighed og respekt kan vi varmt anbefale advokat Anja Vang Hansen. Ingen tvivl om, at vi vil bruge hende igen hvis vi har brug for det.

12. juni 2017

Kan kun anbefales !

Vi brugte Anja da vi skulle købe hus, og vi følte os i meget trygge og professionelle hænder som førstegangs købere.
Hun er enormt rar, meget dygtig og grundig og nem at komme i kontakt med. Vi har kunnet kontakte hende uanset hvilke spørgsmål vi havde.
Vi vil uden tvivl bruge hende igen, hvis vi skulle få brug for en advokat.

19. december 2016

Fantastisk rådgivning

Vi har fået lavet testamente hos Anja.
Fantastisk kundeservice og meget nærværende.
Det er lige som det skal være, nemt at forstå og hun er rigtig god til at forklare og fortælle, så det er nemt for alle at forstå!!!
Tak for den gode oplevelse !

22. januar 2016

Tryghed

Jeg har følt mig yderst tryg og forstået. Advokaten var velforberedt til mødet og hun gav sig tid til at lytte til mig. Jeg kan kun give advokatfirmaet Lindemosegaard mine bedste anbefalinger. Skal jeg bruge en advokat en anden gang, vil jeg helt sikkert henvende mig der igen.

1. september 2014

De bedste anbefalinger.

Jeg har været mere end fuldt ud tilfreds med rådgivning og serviceniveau fra advokat Anja Vang Hansen. Hun rådgiver omhyggeligt, tålmodigt og forståeligt. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Advokatfirmaet Lindemosegaard, som jeg på intet tidspunkt har været i tvivl om, var og er der for mig.

3. august 2014

Vi har brugt advokat Anja Vang Hansen flere gange

Vi har brugt advokat Anja Vang Hansen flere gange også efter hun er flyttet til Advokatfirmaet Lindemosegaard. Anja er altid meget velforberedt. Hun evner at se sagen som en forretningsmæssig helhed for vores virksomhed og ikke bare som en isoleret juridisk problemstilling. Det er behageligt, at hun er nem at komme i kontakt med, og det ikke behøver at gå igennem div. sekretærer eller lign. Vi er helt trygge ved Anjas rådgivning og bruger hende gerne igen.

14. juli 2014