Lindboe Ejendomme Anmeldelser 9

4,2

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Vi har haft gode oplevelser ved at være…

Vi har haft gode oplevelser ved at være lejer hos Ht Linboe Ejendomme i løbet af de 3 sidste år. Derudover har vi nu fået en vandskade i vores lejlighed, og der skal en større renovation i gang. Vi er blevet tilbudt et midlgertidigt sted at være, indtil skaden er blevet udberedt. Især fordi vores lille pige er kommet til verdenen her nu for en uge siden, så vi har meget brug for et andet sted at være, indtil efter håndværkerne har reperaret skaden.

Vi er meget taknemmlige.

23. november 2023

Faldefærdige og møg beskidte boliger

Faldefærdige og møg beskidte boliger, defekte radiatorer (vi flyttede ind, da det var vinter og vi kunne slet ikke bruge børneværelset i de ca to mdr, vi boede der og udlejer reagerede ikke på vores henvendelser. Der blev først gjort noget ved problemet, lige inden vi flyttede ud. OG i den forbindelse gav udlejer nøgler til vores lejlighed til en VVS’er, som fik at vide af udlejer, vi ikke var hjemme, så han låste sig bare ind, imens vi var hjemme. Udlejer var udemærket klar over, at vi var hjemme, da hun havde fået besked på mail god tid i forvejen), udlejer er svær at komme i kontakt med (ISÆR HVIS DET OMHANDLER PROBLEMER MHT LEJEMÅLET) og sidst men ikke mindst opkræver hun a’conto vand ulovligt, da der IKKE laves vandregnskab. Vi har netop vundet en sag i huslejenævnet omhandlende det “manglende” vandregnskab og vi har fået vores penge retur!
Udlejer sendte en lejekontrakt til huslejenævnet, hvor der stod, at der bliver lavet vandregnskab ifht. individuelle forbrugsmålere.
Den hoppede de selvfølgelig ikke på. De holdte sig til den lejekontrakt, jeg sendte. Fjerring som sender forbrugsopgørelserne ud, har naturligvis fået besked fra os ang. ovenstående.
“De holder sig jo blot til de oplysninger, udlejer giver dem!” Det var hvad, vi fik at vide af dem.
Det skulle ikke undre os, at hun snyder ALLE på denne måde og det giver ved hurtig hovedregning et rimelig pænt ulovligt overskud!
Desuden havde udlejer slet ikke styr på, hvor vi havde boet. Så da vi skulle have tilsendt varmeregnskabet, vi fik et, der tilhørte en anden lejer (med adresse, hendes fulde navn, CPR nr osv.).
Alt i alt så uprofessionelt som det kan være.
Derudover flyttede vi ind i en IKKE nymalet lejlighed. Udlejer forsøgte dog alligevel at trumfe igennem, at vi flyttede ind en nymalet lejlighed, da vi afholdte fraflytningssyn og at der skulle males ved fraflytning. Vi havde selvfølgelig billededokumentation, der tydeligt viste, at den ikke var nymalet.
Vi malede SELV lejligheden, da vi flyttede ind.
Lejligheden var i meget bedre stand, da vi flyttede ud, end da vi flyttede ind.
Vi nåede kun lige at flytte ind og flyttede kort tid efter ud igen, da vi hurtigt lugtede lunten!
Føj du burde skamme dig Hanne!
Husk at behandle andre som du selv gerne vil behandles.

23. november 2021

Dårlige oplevelser gang på gang...

Min kæreste og jeg boede i Lindboe Ejendommes bygning i Slagelse. Godt førstehåndsindtryk, men langsomt viser det sig bare, at de ikke bekymrer sig om deres lejere eller lejligheder.
Vi fik skimmelsvamp i 2 værelser, kontaktede dem uden svar. Måtte endnu en gang skrive, hvor de så ville sende en ud og kigge. Og som mange andre lejere, så fik vi at vide, at det var fordi, vi ikke luftede nok ud.
Deres lejligheder står som nyrenoverede ved start, men hurtigt skaller malingen af og skimmelsvamp begynder at titte frem...
Vi nåede ikke engang at bo i lejligheden i et år, før vi valgte at flytte. Der gik 3 måneder inden vi fik depositummet tilbage, hvor vi ikke engang fik halvdelen tilbage.
Jeg ville ikke anbefale desværre...

9. oktober 2019

Om jeg så stod med en glødetang ved…

Om jeg så stod med en glødetang ved pungen, vil jeg aldrig anbefale dem til andre lejere.

1) De svare dårligt tilbage på mails og sms'er - Hvis du overhovet svare

2) Når man klager til dem ang. Skimmelsvamp er svaret tilbage at de vil sende en ud og kigge på det, men de kan ikke styre hans tid.

3) De gør intet for at vedligeholde deres lejemål. De er slidte og ulækre.

18. januar 2019

Hold jer langt væk fra denne udlejer

Hold jer langt væk fra denne udlejer, der er skimmelsvamp i mange af deres lejemål, og når du henvender dig, får du intet svar retur, ejendommene bliver ikke vedligeholdt, så venner hold jer langt væk fra LINDBOE Ejendomme.

18. januar 2019

Et firma jeg ville holde mig LANGT VÆK…

Et firma jeg ville holde mig LANGT VÆK FRA . Har hørt dårligt om dette firma fra rigtig mange , og hørt at de tager fusen på folk. Også syntes jeg også de holder visse informationer tilbage som de måske burde oplyse fra starten af . Laver man en aftale bliver den ikke holdt .

15. maj 2018

Dårlig administration af ejendom, de holder på mine penge.

Jeg havde lejet lejlighed gennem Lindeboe ejendomme.

Da jeg opsagde min lejlighed, kendte De ikke min lejekontrakt, jeg måtte maile den til Dem og ALLIGEVEL blev den ikke læst. Jeg måtte selv fortælle hvilke forhold, der var gældende for mit lejemål og hvor det stod i kontrakten.

Da jeg flyttede, aftale vi, at DE ville sørge for at SEAS-NVE blev afmeldt - alligevel fik jeg el-regning tilsendt for den nuværende lejer - ups, det havde De da glemt, var Deres svar.

Der er ikke blevet lavet varmeregnskab i de 1,5 år jeg har boet i lejligheden. Det vil sige 2011 og 2012. Jeg har rykket et utal af gange, og endelig blev det lavet - MEN kun for 2012. Jeg skal have penge tilbage, men De holder på dem, overfører dem ikke til min konto.
Det samme var gældende, da jeg skulle have indskud tilbage - der gik en måned eller mere før pengene landede på min konto. Jeg er heldigvis flyttet for knapt et år siden, men bøvler stadig med at få afsluttet varme og vand regnskabet for 2011.

Hver gang, jeg kommunikerer med Lindeboe Ejendomme, får jeg at vide, at mine mails ender i Deres "spam-filter", så derfor reagerer de ikke på dem! Jeg har ringet et utal af gange til Dem - fordi De ikke overholder aftalerne, som er indgået.

Lad være med at leje hos Lindeboe ejendomme - De holder på dine penge og overholder ikke Deres aftaler - De er meget uprofessionelle.

20. maj 2013

Skimmelsvamp og mus

Hvis du tænker på at leje bolig hos lindbo ejendomme...... så LAD VÆRE......lejlighederne er hammer dyre der er ingen isolering utætte døre og vinduer. Der er skimmelsvamp ( det er selvfølgelig forsøgt gemt, men man ka se at skimmelsvampen har været der før, for der er lapper af tapet ) i det meste af huset.....samt mus. Der er dybe revner i badværelse gulvet der ik bliver lavet. Vi gik i lejernes landsforening og fik ret.......men der er stadig intet sket........Vi har betalt for en større lejlighed end det vi har, og det sku jeg selv finde ud af........

27. marts 2013

Er dette din virksomhed?