Provinciehuis Limburg en hun Ho#ren en Pimps.
Het jaar 2000 .
Mijn grondstuk is klaar om op te bouwen .
Ik heb 2 x een advocaat nodig gehad om mij te verdedigen omdat de Provincie de Vlaamse codex niet wilde opvolgen .
Dus . De wet stelt U in het gelijk maar een overheidsdienst op provinciaal niveau heeft sch#t aan de wet en verteld U doodleuk dat Je moet opr#tten.
Ik heb dus een architect ingeschakeld om mij te voorzien volgens de Vlaamse codex en de Vlaamse Wetgeving inzake ruimtelijke ordening.
Plannen laten opmaken .
In drievoud binnengebracht op gemeente , provincie enz …
Alles liep normaal tot er opeens verschillende personen op mijn grondstuk rondliepen tijdens mijn werkuren .
Ook tijdens mijn aanwezigheid stopten er wagens en kwam er iemand loeren maar niemand die mij aansprak .
Na enige tijd verwachte ik mijn goedkeuring om te mogen bouwen.
Ik kreeg echter na veel gepalaver een officiële waarschuwing om alles af te breken wat er stond en om dan op te rotten . 😳
Als ik dat niet zou doen zou ik een dagelijkse boete krijgen .
Ik ben toen in allerijl naar mijn advocaat gestapt maar die kon mij niet helpen daar ik bankroet was door al die gerechtskosten enz ..
Ik heb toen elke instantie zelf van antwoord gediend .
Maar mijn ongeloof werd met elke briefwisseling groter .
Die mensen gooiden met leugens en bleven weigeren !!
Ik had tijdens die hele heisa dan maar besloten om de boel te verkopen .
Ik was het beu .
Men wilde mij daar blijkbaar niet .
Het had geen nut om te vechten voor dat stuk aarde .
Daar het proces nog lopende was en ik van plan was om dan toch maar weer een advocaat te betalen ben ik naar een gerenommeerde makelaar gegaan dewelke mijn oud-leraar mechanica was.
Ik heb daar dan de grond te koop laten zetten mits aan alle voorwaarden werd voldaan om te kunnen bouwen .
Dus een verkoop onder voorwaarden of voorbehoud.
Niks speciaal zou je zeggen.
Ook de makelaar vond dit een goed idee .
Want de verkoop zou toch wat tijd in beslag nemen.
Echter na enkele weken krijg ik een paniekerige brief vd makelaar.
Hij had een waarschuwing ontvangen vd provincie wegens het verkopen onder illegale omstandigheden 😳
Indien hij de verkoop zou blijven uitvoeren zou hij een zware boete krijgen 🤯
Ikzelf heb toen ook een brief vd provincie gekregen waarin men stelde dat ik een criminele verkoop had opgestart 😱😳
Ook weer dreiging met zware boetes.
Het einde van dit walgelijke gedrag is nooit gebeurd.
De provincie heeft mij gedwongen om openbaar te verkopen omdat ze mij een boete …..
Hou U nu maar vast …..!!!!!
Van 130.000€ had opgelegd !!
En er zou nog bijkomen als ik niet zou uitvoeren wat deze dictator ow sorry provincie mij had verplicht .
🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😱😱
Om het einde van dit o zo democratische volkje nog wat op te poetsen is er dit .
Het grondstuk van 45aren is openbaar verkocht aan natuurcentrum Heusden voor ………..
Buckle up !!!
2000€ !!!
Een grondstuk met een waarde van 500.000€ !!!
Voila …..
provinciehuis Limburg.
Krapuul de lux
This is the truth, the whole truth so help me God .
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
🏴💀