Lillelund Auto Anmeldelser 5

3,9

God

Andre kiggede også på

Super professionelt værksted

Super professionelt værksted, hvor personalet virkelig ligger en ære i at kunden er glad og tilfreds. Derudover stort cadeau til deres bilsalgs afdeling for at have super fine biler på lager. Jeg har både benyttet værkstedet, samt handlet bil hos dem og jeg har kun positivt at sige!

20. juni 2019

Lillelund auto Haderslev

Lillelund Auto i Haderslev, en stjerne er alt for overdrevet til jer. Min kæreste og jeg kørte d. 22 september kl 21:26 2018 galt i hans og hans mors bmw e36, vi drejede rundt på motorvejen og ramte ind i en betonstolpe som holder broen. Vores kofanger tager det meste af trykket, men bagklappen og ved vores brede skærme, har fået et tryk også. Dvs at der hvor skærmen er blevet trykket, er der kommet en halvstor hvid rids. Og hele bagtøget er gået istykker, så den hopper når vi køre oh siger en masse underlige lyde. Vi ringer til GF som er vores forsikringsselskab og fortæller dem om skaden og dens omfang, hertil at vi har kørt den til Over Jerstal auto, men her bliver bilen videregivet til Lillelund Auto i Haderslev. Her bliver vi lovet at bilen er i de bedste hænder, og at skaden ville blive lavet så godt at man aldrig har kunnet se at den var skadet. Vi går i uger og venter på et resultat og at vi igen kan få vores bil hjem igen, da det er problematisk at undvære en bil for os. Efter nogle få uger, får vi endelig besked på at bilen er klar til afhentning og vi henter den derfor på deres parkeringsplads og køre den hjem. Da vi starter bilen og køre få meter kan vi godt mærke at bagtøget ikke er lavet og beslutter os for at gennemgå bilen når vi kommer hjem og finder her den hvide rids, som ikke er lavet og kontakter Over Jerstal Auto og får ham ud for at vurdere bilen, om den skal sendes retur. Han fortæller at skaden overhovedet ikke er lavet og at de har lavet render med malingen som vi ikke selv havde opdaget, så han vælger at sende den retur. Der går igen nogle dage og endelig får vi en opringning at bilen er klar og nu er skaden lavet 100%, vi har først mulighed for at hente bilen efter deres lukketid og tjekker igen først bilen da vi når hjem, og ingen er bagtøget ikke lavet og til vores store forskrækkelse så var skaden ikke lavet, den var bare blevet streget over med en pensel, hvilket vi er utilfreds med, da skaden jo så igen igen ikke er lavet. Vi kontakter her mekanikeren (chefen) som har ansvaret for bilen og fortæller ham her, at den skulle lakeres og ikke pensles over og at min kæreste godt selv kunne lavet bagtøget, da han selv er mekaniker, også skulle de bare male bilen, så ville han godt se igennem fingre med bagtøget. Han griner os op i hovedet og fortæller at han ikke gider at gøre mere, men vi kunne komme ud og sætte bilen af også ville der komme en taksator fra GF forsikring og vurdere den og hertil vil vi kunne afhente bilen igen dagen efter. Vi får igen en opringning at vi kan komme ud og hente bilen og at der ikke vil blive fortaget sig noget yderligere og hvis dette var et problem måtte vi kontakte taksator. Vi vælger her at ringe taksatoren op for at få forklaring på dette og høre omkring hvad der er blevet sagt, men taksatoren fortæller at han ikke engang har været ude og se bilen, blot snakket med chefen hos Lillelund Auto i telefonen. Her fortæller min kæreste at han synes det er for dårligt, og vi får den endnu engang send ud til Lillelund for at de kan se skaden an igen igen, her bliver der fortalt at han bare har revet skærmen opad, så man ikke længere kan se ridsen så meget, så det må være rigeligt. Vi vælger at kontakte taksator igen og høre omkring om han ikke kan komme at se på den og tage en vurdering og hertil finde en løsning på problemet. Han ringer hertil tilbage og fortæller at der slet intet er gjort og det er os selv som har penslet den dårligt, hvortil vi fortæller at vi ingen vegne kommer med mudderkastning, vi skulle bare have lavet vores bil ordentligt, ellers er der ingen logisk grund til at betale i dyre domme for kasko, hvis de alligevel ikke dækker som lovet. Vi køre endnu engang ud til Lillelund Auto og mødes med chefen og taksator, for at få en endelig vurdering på hvad der skal ske, da vi langt fra er tilfreds, skaden er jo ikke lavet som den skulle. Her fortæller chefen at han aldrig nogensinde har sagt at han ikke har penslet den over, og taksator snakker ham bare efter munden. Hvis det er korrekt, så skal taksator være på vores side og ikke slikke numse på chefen hos Lillelund. Han fortæller at han ikke vurdere skaden til at være alvorlig og han vil selv kalde det for en småting, hvortil jeg spørge ham ad om hvis det var hans egen bil, om han ville være tilfreds med denne behandling og stå med en skade som ikke er lavet, dette vælger han ikke at svare på men siger hvis de skal male skaden, ville der komme en farveforskel, men hvor det før er malet er ingen forskel. Jeg vælger at sige at jeg ønsker at de får den malet, da jeg hellere vil have en bil med farve forskel som en bil der er skadet, men han trækker hurtigt i land i igen og fortæller at han synes skaden er lavet okay, og han ikke vil gøre andet end at vende det med hans chef, men det ville ikke gøre noget anderledes da han i forvejen var sikker på at chefen mente det samme. Hvergang der er kontakt mellem os og Lillelund prøver chefen at starte en konflikt og prøver at lede samtalen udenom skaden og betyder hertil at kritisere andet på bilen og begynder at true med at snakke med forsikringen om at jeg køre i bilen, hvilket jeg ikke gør. Jeg har kørt bilen derud de gange den skulle afleveres, fordi vi var nødsaget til at køre i to biler for at kunne komme hjem igen. Jeg vil virkelig ikke anbefale dette fusker firma til nogle, der forefindes elendig service og mangel på alt hvad der hedder mekanisk udbedrelse. Vi står nu tilbage med et ufærdigt resultat og må selv betale for at få skaden lavet. Hvis de begår fejl vil de ikke indrømme dem og stå ved dem.

21. november 2018

Utrolig dygtig virksomhed

Meget imponeret over Lillelund Auto. Jeg har fået lavet mine biler der i adskillige år og de bliver ved med at imponere gang på gang. Uanset hvornår man kommer ind, bliver man mødt af glade og ekstremt kompetente folk, lige fra Mester til lærling.
De laver aldrig noget uden aftale og gemmer gerne de udskiftede dele, så man har mulighed for at se hvad det er der er udskiftet.
Da jeg har anbefalet Lillelund til hele min familie og de nu også får lavet deres biler her, så kan jeg også kun varmt anbefale alle andre at benytte sig af dette meget kompetente værksted.

15. januar 2017

Proffesionel service!

Jeg besøgte Lillelund Auto i Haderslev i dag, da jeg havde læst, at de har udstyr til at spore utætheder i tryksystemet med (røgmaskine)
Den slags kan jo tage dagevis at spore uden..

Jeg blev modtaget af flinke folk og varm kaffe, de fandt utætheden på få minutter, jeg fik en god pris på reservedele der skulle skiftes ifbm utætheden og de tjekkede min bil for, om der skulle være opdateringer til den fra VW (UB)

Super flinke folk, der ved hvad de snakker om!
Kan varmt anbefales.

16. september 2013