Lille Figaro Anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kan virkelig anbefales!

Nu har jeg handlet på webshoppen (No77.dk) to gange og begge gange har været en kæmpe succes:). De har super gode mærker - jeg har købt Stine Goya og Gestuz - til virkelig gode priser og enten gratis eller billig fragt. Ydermere afsendes varen ekstremt hurtigt, kjolen jeg netop har købt, bestilte jeg på en fredag omkring kl.13 og lørdag morgen kunne jeg hente den:).

2. november 2019

Super fin webshop og service

Super service! Bestilte søndag aften - med rabat - og forventede derfor længere levering - mandag fik jeg besked om den var sendt og tirsdag modtaget - pakket fin ind og med en lille hilsen....

Super service 👍🏼

14. oktober 2017

Forkert vare

Jeg fik desværre den forkerte vare og jeg oplevede en meget lille indsat for at udbedre, andet end at de vil tage varen retur, og jeg ville så mangle støvlerne til min søn.
Jeg oplevede ikke noget forsøg på at kompensere eller finde den rigtige vare til mig. Hvis jeg skulle købe en tilsvarende vare andetsteds ville det koste mere, da varen var købt med rabat.

4. oktober 2017

Enestående service

Gode priser og hurtig levering er det vigtigst når man handler på nettet men for at gøre oplevelsen unik pakker de et sødt bånd rundt om pakken og skriver et sødt håndskrevet kort og vedlægger. Så bliver man bare glad.

25. februar 2017

Fantastisk service!

Jeg placerede en ordre på lillefigaro.dk mandag formiddag og allerede ved middagstid fik jeg besked om, at varen var på vej.
Jeg modtog min ordre tirsdag morgen - virkelig hurtig levering :) Der var også en fin lille håndskreven besked med fra butikken.
Alt i alt en super god oplevelse!

11. januar 2017

Unik købsoplevelse

Har lige modtaget og åbnet min pakke fra Lille Figaro. Det hele var så fint pakket ind og ikke nok med det, var der endda en lille personlig håndskrevet besked. Det er virkelig god service og lækkert at blive kræset sådan om. Det hele har bare været sådan en god oplevelse, at det har givet de købte produkter endnu mere værdi for mig, så nu glæder jeg mig bare til min datter skal bruge det hele :)

Desuden en rigtig lækker webshop med rigtig fine ting og levering skete hurtigt. Så mange tak Lille Figaro :D

29. juli 2016

Lækre varer, hurtig levering.

Jeg lagde ordren kl 7:30 lørdag morgen. Kl 11:00 samme dag modtog jeg besked om, at ordren var afsendt. Mandag formiddag kl 10:30 modtog jeg min ordre, som fuldt ud levede op til mine forventninger. En rigtig god oplevelse. Kan kun anbefale andre at handle hos lillefigaro.dk.

28. september 2015

De havde ikke varen på lager og var flere dage om at fortælle det

Jeg bestilte en vare om søndagen, fik efterfølgende en ordrebekræftelse, men fik så om tirsdagen besked om, at varen desværre ikke var på lager.
Da jeg skrev til dem, at jeg syntes det var dårlig service, at de var så længe om at give mig denne meddelelse, fik jeg en laaang forklaring om, at de havde så mange bestillinger for tiden, at de behandler bestillinger i den rækkefølge de modtager dem og at jeg selv kunne have skrevet i ordren, at det hastede (fordi jeg havde oplyst, at varen var en gave til min søn, der havde fødselsdag om torsdagen). Hvis de behandler ordrer i den rækkefølge de kommer, og åbenbart først nåede til min to dage efter bestilling, hvad skulle det så hjælpe, at jeg havde skrevet det hastede?
Der er masser af netbutikker, der kan levere på kortere tid, end lille figaro kunne behandle min ordre, og hvis bestillingssystem med det samme fortæller mig, om en vare er udsolgt - sådanne butikker vil jeg vælge at handle i en anden gang!

17. januar 2014

Smukt udvalg og fantastisk service!

Hos webshoppen finder man et smukt udvalg indenfor kvalitetsbørnetøj og livsstil som ikke hænger på ethvert gadehjørne. Butikken er SÅ god til at udvælge de bedste styles og mærker fra både ind- og udland. Webshoppen har desuden et rigtigt fint udvalg til mor også.
Herudover får man altid den bedste service. Produkterne er pakket fint ind og leveringen er lynhurtig. Et stort plus i min bog, at produktet er få dage undervejs. Køber du for 1000 kr eller mere er der desuden fragtfri levering :-)
Webshoppen hører uden tvivl til én af mine absolutte webshops - både hvad angår min datter og mig selv.

16. april 2013

Super kundeservice :)

Jeg tager mig sjældent tid til at anmelde, men her er det på sin plads - for jeg havde en rigtig god købsoplevelse hos Lille Figaro. faldt for det første for deres udvalg - og nogle fede ting på udsalg. Købte bla. sandaler, der var for små, til min datter, sendte dem retur - og fik en mail om, at nu var pengene tilbageoverført! Normalt skal man selv ind og tjekke netbank. Så hurtig, nem og meget kundevenlig service.

Mange hilsner
Christiane