Bestilte varerne i online shoppen Betalte i online shoppen Fik kvittering ASAP Fik Track&Trace nummer/link da varen var afhentet af budet! SMS besked ved ankomst til udleveringsstedet.... Se mere

Skulle bruge belysning til en bil stand og var af vores oprindelige leverandør blevet brændt lidt af. Via google fandt vi frem til Lightstore.dk og selv om at tidsfristen var kort var de utro... Se mere

Bestilte og købte i juli måned 2011 en Kam LED Powerbar. Havde en kort mailkorrespondance med LightStore om hvad de kunne anbefale og hvor hurtigt de ku' levere. Stod og skulle optræde fredag aften og... Se mere

Jeg har bestilt noget to gange. Første gang havde jeg et særligt ønske vedrørende leveringen. Det blev opfyldt uden besvær. Anden gang blev jeg ringet op pga. lys, der var i restordre. Jeg fik e... Se mere

1. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lightstore.dk er din professionelle og seriøse samarbejdspartner når det gælder lysinstallationer på café, bar, restaurant, butik, messestanden og meget mere.

5,0

God kundeservice

Modtog diskokuglen 2 dage efter bestilling. Den var desværre i stykker. Kontaktede lightstore via mail, og skulle blot sende billeder af kuglen, så de kunne se, hvordan den var i stykker. En ny blev sendt af sted med det samme og denne fungerer, som den skal.
Dejligt at jeg ikke skulle returnere den ødelagte kugle.

14. juni 2011

Det virker perfekt

Jeg bestilte min Galaxian 3D. Den blev leveret 3 dage efter og var pakket sikkert ind, så der er tænkt på kunden hele vejen gennem systemet. Det er en super laser effekt, som virker præcis som vist i Lightstore. Her handler jeg helt sikkert igen.

4. juni 2011

DÅRLIG SERVICE.!!!!!

Hvis du noglesinde får problemer med produkter købt på denne hjemmeside forstår du min KARAKTER.!!!!!
Det eneste jeg har fådet ud af at handle her er en masse bøvl, dårlige undskyldninger og mistede penge.
Det eneste positive er at jeg har lært Købeloven at kende, hvilket alle åbenbart ikke gør.!!!!!

10. maj 2011

Hej August,

Jeg må indrømme, jeg er ærgerlig over vi ikke fandt en bedre løsning til dig, så du kunne blive tilfreds med at handle hos os. Men jeg er da helt med på det ikke er tilfældet, og jeg mener absolut jeg har ydet den service der skal til, og mere til:

- Du sender os et produkt til service - denne bliver transport skadet af Post Danmark.
- Vi laver hele skades anmeldelsen for dig, og kører sagen, selvom dette er afsenders opgave.
- Vi får dækning for skaden, men varen er ikke længere tilgængelig, så jeg vælger at opgradere dig til en større model, uden ekstra omkostning.
- Laseren du modtager, tester jeg personligt før afsendelse, men du kan ikke få den til at virke. Vi får den retur, tester igen, ingen problemer.
- Jeg skriver en mail til dig, at vi refunderer pengene til dig, så du kan købe et andet produkt. Hos os eller andet sted, dette er ikke et krav.

Så jeg har lidt svært ved at se hvor min/vores dårlige service ligger i denne sag.
Og de dårlige undskyldninger, kan jeg heller ikke genkende, tværtimod har du fået ærlige svar på dine e-mails inden for 1 time.
De mistede penge du nævner, er en udgift til fragten, som du er utilfreds med du selv skal betale, det er standard procedure.

Fin kvalitet til pengene

Nemt og hurtigt at bestille. God info om produktet.
Dog giver det ingen mening at skrive at posten må stille pakken ved døren, såfrem der ingen er hjemme. Pakke skulle alligevel hentes på posthuset.

3. maj 2011

top i orden :-)

Alt i den skønneste orden! Skønt med et firma, der på eget initiativ, følger op på deres kunders ordrer. Meget imponerende og seriøst. tak for det.

26. april 2011

Super god butik!

Fik to American Dj Scan 250EX til min fødselsdag. De kom i god tid, og der var heller ikke nogle problemer med dem, da jeg fik dem. Jeg er meget overrasket over, hvor gode de var til den pris jeg købte dem for. Jeg var også heldig med, at der ikke var nget galt med dem, da jeg fik dem. Fordi jeg har prøvet, hvor jeg har handlet i en anden netbutik, hvor den ene af de to højttalere jeg havde købt var gået i stykker efter kort tid. Og nu skal jeg så betale til en ny det sted. Men sådan problemer har jeg ikke oplevet hos Lightstore.

19. april 2011

ikke optimalt

Købte 3 varer, fik først 2 ting tilsend som ikke kan bruges før den 3die ting ankom, så det var ikke så smart. Da varen kom var den med en forkert brugsanvisning. Ringede til firmaet som svarede at de ville maile den rigtige. Den kom aldrig, så jeg fortrød handelen og sendte varen retur, og kan se den er modtaget 13-4. Nu 3 dage efter har jeg intet overhovedet hørt fra firmaet?
Ja tak for svar

18. april 2011

Hej Mikael,

Tak for din feedback, den er vigtig for os, positiv som negativ.
Jeg vil da også gerne kommentere på dit indlæg.

Du kan se leveringstiden på din ordrebekræftelse, samt ud for hvert produkt før du bestiller varen. Da det er vores koncept at levere dem hurtigst muligt, leveres de til tider over flere omgange, helt uden ekstra omkostninger for dig.

Hvorfor din vare ikke kommer med den korrekte brugsanvisning er selvfølgeligt meget uheldigt, og med dette har jeg underrettet producenten.
Mailen med den korrekte brugsanvisning er afsendt dig d. 12. April kl. 01:06. fra mail@lightstore.dk.

Dagen efter d. 13. April kl. 11.28 har vi afsendt dig en e-mail om din vare er modtaget for kreditering. Vi mangler en original emballage fra dig, og afventer stadigt svar herfra.

Som jeg kan se sagen, har vi udført alt efter vores egen håndbog, og jeg synes ikke vi har håndteret sagen uretfærdigt for dig, bortset for den forkert leverede brugsanvisning selvfølgelig.

Med ved venlig hilsen

Kan ikke være bedre!

Perfekt information om hvad status er på ordren, og de tager telefonen med det samme. Jeg havde glemt at bestille et lille stik, det kom med uden problemer og ekstra omkostninger.

6. april 2011

Hurtig levering og god priser

Det gik upåklageligt med tiden på leveringen. Priserne var ligeledes gode i forhold mange andre sider jeg har besøgt.

Dog har jeg et par minusser.

Først og fremmest så tog det mig 10 minutter bestille.
Da jeg skulle indtaste navn, adresse osv. tog det ca. 1 sekund før den registrede et enkelt bogstav.

Jeg ved ikke om jeres site ikke er optimeret til google Chrome eller til Mac computere. I hvert fald tog det mig en evighed.

Da jeg modtog pakken undrede jeg mig ligeledes over, at den medfølgende kvittering var med et Euro beløb. Selvom den kommer udlands fra, så burde man kunne finde en løsning på, at kvitteringen i pakken er med et dansk beløb

30. marts 2011

Hej Rasmus,

Tak for din gode feedback, det er fint med hjælp til hvor vi kan blive bedre.

Vores udbyder har for nyligt skiftet Lightstore.dk på en ny server, efter som trafikken er vokset betydelig det sidste kvartal. Tidligere har der opstået flaskehalse i prime-time tiderne, men dette er blevet løst nu.

Tidspunktet du har bestilt dine varer på, er dog ikke der vi har max. belastning, så det undrer mig du har oplevet den langsomme reaktionstid.
Jeg vil tillade mig at tage informationen med videre til vores udbyder, og finde ud af om der har været en fejl i systemet på tidspunktet du har bestilt.

80% af alle vores leverandører er udenlandske, hvis vi havde en dansk mellemhandler, ville det gøre dit køb mere bekosteligt. Så dette er ikke en option for os eller dig som kunde.
Din følgeseddel er ikke en kvittering, men et bevis for du har modtaget de korrekte varer du har bestilt.

På din originale faktura der er mailet til dig på afsendelses dagen, samt din ordre bekræftelse der ligeledes er mailet til dig ved bestillingen, finder du priser og informationer på de bestilte varer.

Jeg håber det var den information du søgte, ellers er du altid velkommen til at kontakte os på mail@lightstore.dk samt 70273041 / Support.

Lightstore.dk

Intet mindre end fremragende betjening

Bestilte en American DJ Dynamic-pak som jeg havde set på i længere tid, en lille time efter jeg havde bestilt det, fik jeg en mail hvor Lightstore.dk meddelte at de var udgået, men i samme mail havde de allerede fundet tilsvarende ting fra Eurolite og sat ned til samme pris. Det er bare noget af den gode service. Da udstyret kom, fik jeg pakket det op og prøvede det af, undtagen et strobelys der var defekt. Ringede derfor til Lightstore for at høre hvad jeg så skulle gøre, og med det samme sagde han at han bare sender en ny afsted. (Y) !
Et par dage efter, hvor jeg er til et gig', går et andet lys ud, starter kun fra og til. Dagen efter ringer jeg til Lightstore igen, sender ham en video med problemet, og smider hurtigt en mail tilbage at han også sender en ny af den, og jeg bare kan beholde den gamle.
Er aldrig blevet betjent så godt!

22. marts 2011