Bestilte varerne i online shoppen Betalte i online shoppen Fik kvittering ASAP Fik Track&Trace nummer/link da varen var afhentet af budet! SMS besked ved ankomst til udleveringsstedet.... Se mere

Skulle bruge belysning til en bil stand og var af vores oprindelige leverandør blevet brændt lidt af. Via google fandt vi frem til Lightstore.dk og selv om at tidsfristen var kort var de utro... Se mere

Jeg har bestilt noget to gange. Første gang havde jeg et særligt ønske vedrørende leveringen. Det blev opfyldt uden besvær. Anden gang blev jeg ringet op pga. lys, der var i restordre. Jeg fik e... Se mere

1. Elektronikbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lightstore.dk er din professionelle og seriøse samarbejdspartner når det gælder lysinstallationer på café, bar, restaurant, butik, messestanden og meget mere.

5,0

Fedt, fedt og ekstrem fedt!

Tak for en god service, tingene kom forholdvis hurtigt, på trods af at nogen af tingene blev sendt fra Tyskland. Havde misforstået noget, hvor jeg blev nød til at sende maskinen tilbage, ingen ekstra omkostninger, på trods af at det var min fejl! Det er virkelig fantastisk service. Kan klart anbefale lightstore.dk!

31. januar 2012

Lækkert produkt,ikke levering.

Min indkøbte vare lever fuldt ud op til mine forventninger...
Et kvalitetsprodukt.
Levering er med GLS,dem har jeg dårligere erfaringer med og så helst det er post DK.
Så løb risikoen og fik afsat min pakke ude i kulden..

29. januar 2012

Nemt, hurtigt, ærligt og til en god pris!

Jeg skulle bruge en lille røgmaskine og lidt lys til vores personalekantine. Efter at have kigget på hjemmesiden ringede jeg til Lightstore for at få lidt vejledning og deres anbefaling. Her blev jeg talt ned i røgmaskine "den lille på tilbud er fin til jeres behov".....fin ærlig service. Bestilte en fredag og havde det hele mandag formiddag.

18. januar 2012

kunne ikke bruge det fremsendte

Søgte efter UV pærer E14 fatning til akvarium men fik uv lys i stedet for.

9. januar 2012

Hej Gyda,

Tak for din feedback.

Har du ikke fået den bestilte vare?
Jeg synes at kunne se du har bestilt 2 pærer, og dem har vi afsendt dig.

Super betjening

Bestilte og købte i juli måned 2011 en Kam LED Powerbar. Havde en kort mailkorrespondance med LightStore om hvad de kunne anbefale og hvor hurtigt de ku' levere. Stod og skulle optræde fredag aften og ville gerne have noget lys med på scenen, så det var jo lidt sent at bestille onsdagen før; men det var intet problem. Som skrevet, bestilte jeg sent onsdag eftermiddag og som lovet kom varen fredag formiddag. Formidabel service. Kan kun anbefale andre musikere at handle hos LightStore.dk. Tak til Maria og Allan.

8. januar 2012

Super service og leverer som lovet

Lightstore var meget venlig, service-minded og klar med gode forslag på telefonen, da jeg bestilte en leverance mellem Jul og Nytår. Den efterfølgende internetbestilling fungerede fint, og som lovet var ordren ekspederet og leveret på mindre en 48 timer - og til en absolut fair pris.

3. januar 2012

Billigt men ikke altid lige godt....

Jeg bestilte en 12v transformer, men ud fra hvad jeg kunne se på varen, havde den været brugt, og der manglede en skrue.
Men det var også klart den billigste 12v 20-60W transformer, jeg kunne finde på en dansk hjemmeside.

Opdatering:
Lightstore har efterfølgende kontaktet mig, og lovet at sende en ny vare.
Hvis det er kundeservicen hos lightstore, skal anmeldelsen selvfølgelig ændres til en mere positiv, så afventer evt vare i ny stand.

Opdatering#2:
Jeg har fik en ny vare tilsendt, uden beregning.
Dét er god kundeservice.
Så rettet topkarakter herfra.

30. december 2011

Hej Kenneth,

Tak for din feedback!

Jeg er meget uforstående over du har modtaget et brugt produkt fra os, da vi kun sælger nye produkter medmindre andet er beskrevet.
Så jeg beklager den stand du har modtaget varen i, og får løst problemet hurtigst muligt.

Jeg taler med vores leverandør, og sørger for du modtager en ny vare i starten af næste uge.

Godt nytår til dig!

Lightstore.dk A/S

Du skulle sende product og regning samme tid.

Der er en problem, at du ikke sende product og regning samme tid. Der giver problem til folk, som ikke har kaserne i huset. Der er meget arbejde i at skulle vent indtil han kan læse dine e-mail, og betalle den før du kan sende din produkt.
Anna Jensen

21. december 2011

Hej Anna,

Tak for din feedback, den er vigtig for vi kan udvikle vores virksomhed i den rigtige retning.

Jeg er ked af at læse du føler du har fået en dårlig behandling, i det vores købsfaktura ikke leveres med pakken sammen med din pakkenota.

Men som du ved er det vigtigt for miljøet at vi tænker over det forbrug vi har på papir, derfor sender vi alle henvendelser, fakturaer og anden information elektronisk og ikke på papir - desuden sparer det også Lightstore.dk for en omkostning så vi kan sælge vores varer endnu billigere.

Jeg kan se fakturaen er afsendt din e-mail adresse, så du burde have adgang til faktura så snart varen har forladt vores lager.

Lightstore.dk A/S

Super service og betjening. Sidste stjerne ikke give på baggrund af at UV væsken til stempel puderne holdt meget kort tid (forduftede hurtigt)

13. december 2011

Super service!

Købte flere produkter fra lightstore.
God kvalitet til gode penge. Og service i top.
Ringede først dertil for forhøre mig om sammensætning af de forskellige produkter.
De anbefalede andre og billigere produkter efter først at have hørt hvad anvendelsen var. Og mest af alt. Snakkede på et niveau der kunne forståes og gav sig god tid.

13. december 2011

Professionalisme er den bedste reklame

Service og kvalitet behøves der ikke at blive reklameret for i diverse medier. Det spredes fra person til person og resultatet er selvsagt det optimale.
Ligeså gælder det modsatte. Hvis produktet og servicen ikke er tilfredsstillende, rygtes det og dermed udebliver succesen og firmaet forsvinder før eller senere uanset hvilke tiltag der foretages. Skaden er sket. SLUT

12. december 2011