LIEWOOD Anmeldelser

1,4

Jeg har ventet over 1 måned på penge retur og de er stadig ikke modtaget. Det eneste jeg bliver mødt med på mails er: tak for din tålmodighed og vi afventer en afdeling. Det kan ikke bruges til... Se mere

Vi har altid været meget glade for Liewood, men efter 4 år som kunder, undre vi os over det pludselig skift i kvalitet. Vinterstøvler købt gennem Zalando gik i stykker efter kun 7 dage. Flyverdragt rø... Se mere

Idag står der i BT at flere mindre virksomheder har produkter som kan se ud til at være kopieret af Liewood - de er ikke 100% identiske, men ligheden er alligevel slående. Min familie handler/ø... Se mere

Hvor er det trist at erfare, at firmaet kopiere andres design. Det er virkelig dårlig stil at tryne en lille designvirksomhed og lukrere på andres opfindelse. Der er forhåbentligt ikke nogen der hand... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Babytøjsbutik
  3. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  4. Butik med modetilbehør

LIEWOOD is an international children's lifestyle brand created to ease and inspire the everyday lives of families. With a functional and innovative focus, LIEWOOD designs and produces toys, interior, furniture, accessories, wear, and footwear for babies and children.

Dårlig

Svarer typisk inden for 1 uge

1,4

Ved returnering får du aldrig dine penge at se

Det kan ikke bruges til noget, især ikke når jeg har sendt billeder af hvornår pakken er sendt retur til jer.

Det er under alt kritik og folk skal kun bestille fra hjemmesiden hvis de er 100% sikre på størrelsen, ellers får I aldrig penge retur for det I returnerer.

14. august 2026

Jeg har aldrig haft så dårlig en…

Jeg har aldrig haft så dårlig en oplevelse. Derudover behandler de folk fra udlandet dårligt. Man skal ikke støtte dette firma og familie.

1. januar 2026

Hi,

Thank you for sharing your experience — we’re very sorry to hear that you had such a negative interaction with us. This is certainly not the experience we want anyone to have, regardless of where they are contacting us from.

At Liewood, we strive to treat all customers with respect and provide fair, helpful service, so it’s concerning to hear that this was not your experience. Your feedback has been taken seriously and shared internally so we can review what may have gone wrong and how we can improve going forward.

Liewood Customer Service Team

I de solgte drikkedunke er der løse…

I de solgte drikkedunke er der løse plastik rør - som jo let bliver væk. Det er umuligt for dem at sende os et par stykker og dermed er drikkedunkende helt ubrugelige.
Jeg har fået et standard svar om at de desværre ikke kan levere “reservedele”.
Det handler om at tage 3 sugerør og putte dem i en konvolut.
Det handler vist om mer salg og ikke om at mindste ressource forbruget i denne verden.

1. januar 2026

Hello Charlotte,

Thank you for taking the time to share your experience. We are truly sorry to hear about the frustration this has caused.

We understand your point regarding the loose plastic straws and how easily they can be misplaced. We also appreciate your concern about resource use and sustainability, which is something we take very seriously.

At present, we are unfortunately unable to send individual spare parts such as straws. This is not intended to encourage additional purchases, but is due to how our logistics, quality control, and product safety approvals are set up. We know this can feel unsatisfactory, and we regret that this limitation has affected your use of the bottles.

Your feedback is important to us and has been shared internally, as it helps us evaluate how we can improve both our products and our aftersales solutions in a more sustainable way going forward.

Liewood Customer Service Team

Lad være med at købe silikone service…

Lad være med at købe silikone service hos Liewood.
Tingene absorberer sæbe fra både opvaskemaskine og håndvask, og det mad der efterfølgende serveres smager og lugter kraftigt af sæbe - selv ved neutral opvaskemiddel.
Det er simpelthen så ringe, når deres ting står til så hamper priser, at man efter få ganges brug ikke længere kan bruge tingene forsvarligt. Børn skal jo ikke sidde og spise opvaskemiddel til morgenmad.

23. oktober 2025

Hi Louise,
Thank you for sharing your feedback – we’re truly sorry to hear about your experience. Our silicone products should not absorb soap or transfer any scent or taste to food, and we completely understand your frustration.

We’d really like to look into this and help you find a solution. Could you please contact our customer service team at customercare@liewood.com, so we can examine the product and assist you further?

Thank you for bringing this to our attention – your feedback is very valuable to us and helps us improve.

Liewood Customer Service Team

Mine børn har pillet sugerøret ud af…

Mine børn har pillet sugerøret ud af deres drikkedunke og tygget i dem. Liewood siger de ikke sælger "reservedele", men at man skal købe nye produkter. Bare fordi børn er børn. Vil undvære det pæne design og fremadrettet købe hos nogle med jordforbindelse til børnefamilier.

17. juni 2025

Kære Sussi,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at sugerørene i dine børns drikkedunke er blevet beskadiget, og at vores nuværende løsning ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, især når det drejer sig om produkter til børn. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med i vores overvejelser, når vi ser på muligheden for reservedele i fremtiden.

Vi beklager ulejligheden og takker for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Liewood / Kundeservice

Deres drikkeflasker til børn kan ikke holde til at blive brugt af børn

I starten af april 2025 købte jeg to Liewood Clemence drikkeflasker til min søn til brug i børnehaven. Allerede efter 3 uger knækkede låget på den ene af dem, da den væltede ca. 20 cm. ned fra en bænk i børnehavens garderobe, fordi den ved et uheld blev puffet ned, da han skulle have overtøj på. Han ramte den faktisk næsten ikke. Det var kun lige nok til at den blev puffet ud over kanten. Og her lidt over en måned senere skete det samme med den anden drikkeflaske. Låget er knækket akkurat samme sted og på samme måde. Begge gange var låget lukket og låst.

Jeg skrev derfor til Liewood og gjorde opmærksom på, at hængslet på deres drikkeflasker (til børn) slet ikke kan holde til at blive brugt af børn.

Her er svaret fra LIEWOOD:

"Tak, fordi du kontaktede os.
Jeg er ked af at se, at dit køb ikke levede op til kvaliteten.

Vi vil gerne tilbyde 15% rabatkode CCPRD-6D712Y7JBD73 til et fremtidigt køb.
Jeg håber, at du finder noget dejligt næste gang, du besøger vores webshop.

Bedste hilsner,
LIEWOOD Webshop Kundeservice".

Jeg har ikke tænkt mig at bruge rabatkoden, og det vil jeg heller ikke opfordre andre til.

27. maj 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om din oplevelse med vores Clemence drikkeflasker, og vi forstår fuldt ud din frustration – især når det gælder produkter, der skal kunne holde til daglig brug af børn i institutioner.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have, og vi tager feedback som din alvorligt. Vi arbejder løbende på at forbedre vores produkter, og konkrete input som dine er vigtige i den proces. Vi er kede af, at løsningen, du blev tilbudt, ikke levede op til dine forventninger.

Tak igen for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Venlige hilsner
LIEWOOD Kundeservice

Utroligt besværlig retur

Jeg bestilte en svømmedragt til min søn, men den er desværre meget lille i str og skal retur. Da de har sendt den fra deres lagerhotel i Polen, skal jeg betale 50kr for fragt og ikke nok med det så skal man selv printe retur label. Jeg har ingen printer, så må forbi et bibliotek med en baby på armen for et printe et åndssvagt label. PostNord, gls og dao har QR koder de kan scanne på posthuset, for at gøre det nemt for kunden. Det er én ting at den skal sendes helt til Polen (hvilket burde skrives mere tydeligt ved de varer) men at man selv skal kunne udskrive er for besværligt. Det er sidste gang jeg køber ting hos dem.

28. april 2025

Sæbe

Æv. Vi har købt super fine totalt ubrugelige tallerkener samt skål til vores søn. Efter opvask (hvilket der står de tåler) smager alt af sæbe… og det er ikke til at komme af med.

Vil ikke anbefale til andre.

6. februar 2025

Hej Mads,

Tak for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Jeg kan ud fra dine oplysninger ikke se at du har lavet en reklamation eller haft kontakt med vores kundeservice..

Jeg vil anbefale dig at oprette en reklamation på hjemmesiden så vi selvfølgelig kan finde en fælles løsning på dette.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen,
Liewood Team

5 stjerner herfra

Har købt den sødeste natlampe, der kom virkelig hurtigt!!

16. januar 2025

Kære Caroline,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse🤍

Med venlig hilsen,
Liewood

Vintertøj

Jeg har købt vintertøj til mine børn fra Liewood (jakke, støvler, hue m.m).
Udover det flotte design, så er kvaliteten i top.

17. oktober 2024

Kære Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med produkterne!

Du ønskes en dejlig weekend.

Mange hilsner
Liewood

Hurtig levering og god kvalitet

Jeg har indenfor ganske kort tid bestilt ad to omgange via Liewood.dk. Begge gange, har jeg oplevet god service og hurtig levering. Mine 1-årig har særligt haft stor gavn af deres babybadering med sæde, som vi havde med på ferie til Grækenland og gav hende muligheden for at svømme rundt i poolen. Deres tøj er blødt og lækkert og emmer af god kvalitet. Jeg har senest købt deres baby nest og lift, som jeg glæder mig til at bruge til min nyfødte. Alt i alt en upåklagelig oplevelse af handle ved Liewood.

30. juli 2024

Modtog aldrig min ordre!

Jeg bestilt varer fra Liewood d. 31 maj. Efter 7 dage har jeg stadig ikke modtaget min ordre på over 1000kr. På track and trace kan jeg ikke få nogen oplysninger, så jeg kontakter deres kundeservice. Jeg fik at vide, at de ville se på det og vende tilbage til mig. Efter to dage har jeg stadig ikke hørt noget fra dem, så jeg sender dem en e-mail igen. Samme svar igen, det vil se på det. Efter endnu en dag får jeg endelig en e-mail om, at den er blevet sendt tilbage til deres lager i Polen! Og at de ikke kan sende min ordre igen, men at jeg skal afgive en ny ordre! Det vil sige, at jeg skal lægge en ny ordre på over 1.000kr OG vente yderligere 5-7 dage, før jeg får mine varer. Så i alt er leveringstiden over en måned! OG at jeg vil fungere som deres bank med mine 1000kr på min første ordre!!!

18. juni 2024

Kære Jenny,

Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi beklager meget at der skete en fejl under din første levering og at pakken ikke kunne leveres.

Desværre har vi ikke mulighed for at udsende en ordre igen, hvorfor man desværre er nødsaget til at bestille på ny.

Jeg kan se at der er lavet en manuel refundering af din ordre og du skulle have pengene på din konto hurtigst muligt. Din nye forsendelse er blevet afsendt og er på vej til dig.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at række ud til os såfremt du har yderligere spørgsmål.

Mange hilser,
LIEWOOD

Dårlig kundeservice

Har købt for flere 1000 kr på et lagersalg, heriblandt 16 melamin-skåle. På under et år er halvdelen af dem revnet, altså er skålene virkelig dårlig kvalitet. Når man skriver til dem, henviser de først til at man skal gå til forhandleren eller finde sit ordrenummer. Men sådan et har jeg jo ikke, og så er man da virkelig dårligt stillet. De kan ikke hjælpe én, selvom det er deres dårlige produkt man står med i hånden. Det er da ikke at sætte kvalitet i højsæde, som de så fint skriver.. og åbenbart heller ej kundeservice.
Kan se herinde at svarene på lignende henvendelser bliver affejet med dårlige løsninger om at henvende sig til forhandler eller finde sin kvittering.

18. april 2024

Kære Lea,

Tak for at dele din oplevelse med os.

For at kunne acceptere en reklamation, så skal vi have et købsbevis. Derfor er du blevet spurgt omkring dette ved din kontakt med os.

Vi sætter, som du ved, kvalitet i højsædet, og vi tager selvfølgelig din sag alvorligt. Derfor kontakter kundeservice dig igen, så vi kan finde en løsning på sagen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

I lever godt op til jers brand LIE

I lever godt op til jers brand LIE dvs lyve. For det er det i er bedst til. Hvor er det usmagelig og iskoldt.
Jeg håber christiansborg får lavet noget lovgivning, som kan få stoppet sådan nogle som jer, en gang for alle.

16. april 2024

Kære Britta,

Vi sætter pris på din henvendelse.

Hos LIEWOOD er respekt for andres intellektuelle ejendomsrettigheder og overholdelse af markedets regler af største betydning for os. Det er derfor beklageligt at høre, hvis dette ikke er blevet afspejlet i din oplevelse med os.

Vi står til rådighed på kundeservice@liewood.dk, hvis du har brug for yderligere assistance.

Kopierne står i kø

Der er forhåbentligt ikke nogen der handler på Liewood.com, hverken nu eller i fremtiden. De vil bare få sig en dårlig overraskelse, når det går op for dem, at de har støttet et firma, der sætter profit højere en god foretningsmoral.

12. april 2024

Kære Thomas,

Tak for din ærlige feedback.

Vi forstår og respekterer din bekymring. Hos LIEWOOD vægter vi integritet og respekt for vores kolleger og branchen højt. Vores designproces er nøje gennemtænkt, og vi gennemfører omfattende undersøgelser af markedet for lignende designs, inden vi går videre med vores egne. Dog kan vi ikke garantere, at vores designs ikke ligner allerede eksisterende, da trends og inspiration over tid kan føre til visse ligheder. Det er vores mål at agere i overensstemmelse med de højeste standarder for etisk og professionel adfærd.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk. Vi værdsætter din feedback og vil gerne have muligheden for at adressere eventuelle bekymringer.

Mange hilsner, LIEWOOD

Den værste tænkelig måde at drive…

Den værste tænkelig måde at drive forretning på. Kæmpe plagiat, som ikke kan finde ud af at skabe deres egen produkter.

12. april 2024

Kære Benny,

Tak for din henvendelse.

Hos LIEWOOD anerkender vi vigtigheden af at respektere andre virksomheders designs og overholde lovgivningen inden for ophavsret og markedsføring.

Det er beklageligt, hvis din oplevelse med os har været anderledes. Vi står til rådighed på kundeservice@liewood.dk for at drøfte eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Mange hilsner, LIEWOOD

Liewood har ikke selv nogle ideer…

Liewood har ikke selv nogle ideer derfor stjæler de andres design. Boykot firmaet😡

14. april 2024

Kære Britta,

Tak for din henvendelse.

Hos LIEWOOD prioriterer vi etisk og professionel adfærd højt, herunder respekt for andre virksomheders designs og overholdelse af gældende regler og lovgivning.

Vi beklager, hvis din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger. Hvis du har yderligere kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk.

Føj for pokker et umoralsk firma

Føj for pokker et umoralsk firma

13. april 2024

Kære Jannie,

Tak for din henvendelse.

LIEWOOD står på et solidt fundament af integritet og innovation. Vores designproces er omfattende og detaljeret, hvilket sikrer, at vores produkter ikke blot er funktionelle, men også unikke og genkendelige.

Det er beklageligt at høre, hvis vores praksis ikke har levet op til dine forventninger. Vi ønsker at understrege, at vi altid stræber efter at handle i overensstemmelse med de højeste standarder for etisk og professionel adfærd.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk med eventuelle yderligere spørgsmål eller bekymringer.

Plagierer tydeligvis andre designere

Plagierer tydeligvis andre designere. Smagløst og visionsløst.
Liewood er ikke en døjt bedre end Bitz. Tænk jer om inden i støtter denne slags virksomheder. Liewood er ikke andet end en bremsestreg i Dansk Designs underbukser. Fy for pokker. Skam jer!

14. april 2024

Kære Peter,

Tak for din feedback.

Vi hos LIEWOOD forstår og respekterer din bekymring. Det er vigtigt for os at understrege, at vi altid stræber efter at handle i overensstemmelse med højeste standarder for integritet og respekt for vores kolleger og designbranchen som helhed.

Vi beklager dybt, hvis vores handlinger eller produkter har skabt ubehag for dig eller andre. Vi vil gerne forsikre dig om, at vi tager denne feedback alvorligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@liewood.dk.

Mange hilsner, LIEWOOD

Stop at handle med dette useriøse firma

Jeg håber virkelig at alle stopper at handle med en så useriøs virksomhed hvor mage af deres vare er direkte kopier fra mindre virksomheder som prøver at overleve
Vi har travlt med at jage kopivarer fra asien i dette tilfælde kopierer en dansk virksomhed helt uden konsekventer

13. april 2024

Kære Niels,

Tak for din henvendelse.

Hos LIEWOOD er vores designunivers en del af vores DNA, og derfor er det afgørende for os, at vores produkter respekterer andre produkter i markedet og overholder reglerne omkring ophavsret og markedsføring.
Derfor er vi selvfølgelig meget ærgerlige over, hvis dette er din oplevelse med LIEWOOD.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@liewood.dk ved konkrete spørgsmål og sager, som vi kan hjælpe med.