Jeg har ventet over 1 måned på penge retur og de er stadig ikke modtaget. Det eneste jeg bliver mødt med på mails er: tak for din tålmodighed og vi afventer en afdeling. Det kan ikke bruges til... Se mere
Vi har altid været meget glade for Liewood, men efter 4 år som kunder, undre vi os over det pludselig skift i kvalitet. Vinterstøvler købt gennem Zalando gik i stykker efter kun 7 dage. Flyverdragt rø... Se mere
Idag står der i BT at flere mindre virksomheder har produkter som kan se ud til at være kopieret af Liewood - de er ikke 100% identiske, men ligheden er alligevel slående. Min familie handler/ø... Se mere
Hvor er det trist at erfare, at firmaet kopiere andres design. Det er virkelig dårlig stil at tryne en lille designvirksomhed og lukrere på andres opfindelse. Der er forhåbentligt ikke nogen der hand... Se mere
LIEWOOD is an international children's lifestyle brand created to ease and inspire the everyday lives of families. With a functional and innovative focus, LIEWOOD designs and produces toys, interior, furniture, accessories, wear, and footwear for babies and children.
Blegdamsvej 124, 2100, København, Danmark
- (+45) 89 87 98 63
- customercare@liewood.com
- liewood.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Silikone service smager af sæbe
Vi har købt os fattige i helt nyt børne service til vores tre børn. Både silikone krus, skåle, skeer og tallerkner. De er, som andre også skriver, ubrugelige efter opvask i opvaskemaskinen. De lugter af sæbe, og al maden smager også af sæbe. Det er så uappetitligt, og vores børn vil(naturligvis) ikke spise maden som serveres. Det er så ærgerligt, og det er produkterne simpelthen for dyre til, synes jeg. Der står, trods alt, at det tåler maskinopvask.
Vil fraråde alle at købe jeres silikone service.

Besvarelse fra LIEWOOD
Modtager kun en del af min bestilling
Jeg laver en ordre på liewood.dk og modtager derefter kun en del af min bestilling. Den drikkedunk, der er grunden til at jeg lægger ordren er ikke med, og det kommer der ikke besked om ifm. købet. Da jeg modtager min ordre, kan jeg ikke bestille en ny, da der i mellemtiden er udsolgt af alle slags i den pågældende størrelse. Ville have sat pris på, at få at vide at varen ikke var på lager, så jeg kunne bestille en ny. Dårlig kundeservice.
Langsommelig og ringe kundeservice.
Der bliver ikke medsendt returlabel og…
Der bliver ikke medsendt returlabel og der skal sendes retur til en fragtcentral hvilket koster meget mere end almindelig forsendelse til privat el PakkeShop.
Fantastisk service!
Har bestilt 2 huer til min søn, fordi de er flotte, samt rigtig gode. Jeg modtager huerne hurtigt, men desværre er den ene ikke den, som jeg havde bestilt. Jeg skriver til kundeservice og får hurtigt svar tilbage, samt den bedste service jeg har oplevet længe, af en medarbejder ved navn Trine. Den korrekte hue, bliver selvfølgelig sendt afsted med det samme og Trine har sikret at jeg HELT sikkert handler hos Liewood igen!
Har købt silicone skåle i forskellige…
Har købt silicone skåle i forskellige størrelser, tallerkener og skeer. Det hele kan vaskes i opvaskemaskinen, hvilket er gjort. Sæben sætter sig dog i tingene og trods håndvaske, skyldning osv. smager al mad af sæben. Det er lige til skraldespanden, desværre.

Besvarelse fra LIEWOOD
Liewood er virkelig mit yndlings mærke…
Liewood er virkelig mit yndlings mærke til vores piger - men desværre har jeg nu erfaret at vores silicone service har trukket sæbe smag fra opvask til sig i en så voldsom grad at alt mad smager af sæbe. Det er umuligt at få væk og gør at det er ubrugeligt, på trods af der står de kan gå i opvaskeren. Så er der for dyre produkter!

Besvarelse fra LIEWOOD
Vi købte hvad vi trods var en flot…
Vi købte hvad vi trods var en flot Leiwood jakke til en af vores to seks årige piger. Prismæssigt var den på niveau med en Reima jakke vi købte til den anden.
Desværre er Liewoods jakke er på ingen måde vandtæt. Selve forret bliver hurtigt vådt, men er rigtig lang tid om at blive tørt i forhold (specielt i forhold til Reima jakken). Generelt virker materialevalget billigt og i en dårlig kvalitet.

Lækker kvalitet
Termotøj og regntøj i virkelig lækker kvalitet! Super hurtig levering.
Modtog kun 2 ud af 5 bestilte varer!
Har i god tro meldt mig til Liewoods nyhedsbrev og har modtaget en hel del mails vedrørende udsalg på deres hjemmeside. Bestiller 5 forskellige varer. Modtager efter noget tid en meget lille pakke som kun indeholder 2 af varerne, hvorfor jeg henvender mig til deres kundeservice. Får her blot besked om at der er tale om en lagerfejl og at de øvrige varer altså er udsolgt hvilket de beklager. Fair nok at der kan ske fejl, men det er jo størstedelen af min ordre! Det er simpelthen bare ikke godt nok! Jeg kan ikke anbefale at handle her. Leveringstiden er lang og man kan ikke vide om man får sine varer👎
Babynest -vask og adakillelse
Har en babynest, som vi sådan set har været glade for. Men når den skal vaskes er man på en opgave med at stoppe puderne i den igen efterfølgende, som er nærmest umulig! Som bygningskonstruktør og pilfinger, plejer jeg at kunne lure tingene hurigt af, men selv med hjælp af snor og ledning for at førw kantpuden igennem, var det nærmest umuligt. Det havde taget ti sekunder at designe og sy lynlås hele vejen rundt til puden, uden at gå konpromis med design og holdbarhed, så der er en ommer. Der to 25-30 minutter at få puden på plads igen.
Fin badekåber, dårligt regntøj
Jeg har købt nogle badekåber som jeg er rigtig glad for. Til gengæld er det regntøj jeg købte til min datter, Liewood Regntøj - Parker - Confetti Rose, ikke rigtig regntøj. Mit barn bliver våd gennem regntøjet 😒
Dejlige produkter med højkvalitets-levering!
Har købt Liewood produkter 3 gange, hvor mit sidste køb var første gang jeg købte direkte fra deres webshop. Pakken var leveret hurtigt og så kom der oveni en gudeskøn pose med i leveringen. Intet andet end glade ord og stor taknemlighed herfra!
Lækre produkter!
Jeg har handlet på hjemmesiden af flere omgange, virkelig lækre produkter!! Jeg har lige modtaget en pakke derfra idag hvor der var en misfarvning på et af produkterne. Jeg ringede til kundeservice og fik den bedste service. De satte pengene tilbage på mit kort imens vi snakkede og der var ikke nogen problemer overhoved. Helt sikkert et sted jeg vil fortsætte med at handle😊
Flere uger forsinket levering og 10…
Flere uger forsinket levering og 10 dage om at få svar fra kundeservice. Det er ikke i orden.
Dårlig oplevelse.
Det fungerede slet ikke. De lover 1-2 dages leveringstid, men efter en uge, var varen ikke afsendt endnu.
Jeg mailede 2 gange til dem og fik efter 3 dage et standartsvar tilbage, uden at de svarede på mine spørgsmål.
Måtte annullere ordren. Øv!
Liewood kan kun anbefales!
Liewood kan kun anbefales!
Virkelig fine produkter og god kundeservice.
Yndlings mærke :)
Elsker Liewood’s produkter! God kvalitet, sødt design og så har de rigtig god kundeservice.
Servicen er i top!
Virkelig god service, flot hjemmeside og nem og hurtig bestilling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Liewood trækker hverken bambusprodukter…
Liewood trækker hverken bambusprodukter retur, returnere penge eller stopper salget og fjerner dem fra webshoppen. Det er dybt uansvarligt især taget i betragtning at man sælger produkter til børn. Fødevarestyrelsen oplyser at virksomheder ikke har pligt til at trække produkter tilbage som ikke direkte er sundhedsfarlige, men de skal stoppe salget - det gør Liewood ikke.