Svindel eller fejlbehæftet IT. Købt e-bog, modtog aldrig andet end en ordrebekræftelse uden download link. Svarer ikke på email.

Hurtig, saglig, og høflig kundebetjening og levering. God og oversigtlig hjemmeside, som er let at navigere i, hvilket også gælder købs- og betalingsfunktionen ! Undertegnede er og har været en tilf... Se mere

Havde bestilt bøger til julegaver den 16/12 -17 (lørdag) der var 2-5 dages leverings tid.... modtog pakken den 4/1-18 Handler ikke ind til julegaver i dette firma længere Vh Dennis

Jeg sendte dem en e-mail 13.sept og spurgte om de havde planlagt at udgive et hæfte om Android 8.1 da min boghandler ikke kunne se noget hæfte og jeg kunne heller ikke se noget på deres hjemmeside.... Se mere

1. Softwarevirksomhed
  2. Bogforlag
  3. Boghandel
  4. Forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udgiver hæfter om it, digital foto, job og erhverv samt lægefaglige emner. (Tidl. IDG Forlag).

2,2

Under middel

Hurtig, saglig og venlig kundeservice.

Undertegnede er og har været en tilfreds kunde hos Libris igennem mere end 20 år. Min bedste TAK TIL LIBRIS TEAMET !
Nis R. SKOV - Virksomhedskonsulent.

7. februar 2020

Intet svar fra Kundeservice

Android 8.1 ser ud til at være ganske populær. Og har været det længe.
Måske er deres kundeservice ( hvis de har en ? ) begyndt at holde juleferie ?
Jeg har endnu 18.sept ikke modtaget svar fra forlaget.

18. september 2019

Har en EXEL 2010 Instuktionsvideo som jeg ikke kunne få til at virke
så jeg kontaktede Libris da det var dem der havde udgivet den.
Helt ærlig Har aldrig nogensinde før ved noget firma oplevet en
service der kan stå mål den jeg har fået hos libris, min computer drillede
så det tog lang tid,men hun blev i røret til problemet var løst.
Kun rosende ord herfra.

31. oktober 2018

Havde bestilt bøger til julegaver den …

Handler ikke ind til julegaver i dette firma længere
Vh Dennis

4. januar 2018
Libris-logo

Besvarelse fra Libris

Vi er rigtig kede af at høre at leveringen af dine varer ikke skete til den normale leveringstid. Vi benytter os af eksterne leverandører til levering af varer og der kan altså desværre ske fejl eller forsinkelser en sjælden gang. I denne jul har der været ekstra travlt hos dem der leverer for os og det har vi kommenteret overfor dem. Det ændrer naturligvis ikke på at du har fået en dårlig oplevelse. Og det skal vi dybt beklage. Som et plaster på såret vil vi gerne kompensere dig med en mulighed for at du kan få 25% rabat på din næste ordre hos Libris. Er du interesseret i det kan du skrive til os på salg@libris.dk mange hilsner Libris.

Fantastisk Service og Venlighed

Jeg stod med et problem med at en bog var udsolgt og da det er bog der tilhørt en serie af bøger kontaktede jeg Libris om de kunne finde bogen til mig på deres lager eller om der kom et genop tryk , da jeg helst ikke vil have en bog serie som ikke er komplet , og jeg var heldig at de havde en bog der stod på hylden i kontoret som jeg kunne få lov til at købe , sametideligt med fik jeg også en digitalt adgang til bogen , så jeg kunne læse den på min tablet osv. Det er det jeg kalder service at man går en extra mile for at hjælpe deres kunder og læsere , og da det var første gang jeg havde købt bøger af fimaet online syntes jeg at det er helt fair at give dem 5 stjerner for deres gode service og kunde behandling , jeg er yderst tilfreds med Libris og jeg håber at deres service også vil være i top frem over :) Mange tak til jer på Libris , jeg sætter meget pris på jeres gode service og venlighed :-)

2. marts 2017

Top service

Skulle bruge en julegave til min mand og var så heldig at jeg fik det sidste sæt bøger hos Libris 😃 Fik en top venlig betjening af Bjarke så helt klart 5 stjerner fra mig👍😃

9. december 2016

Super service trods manglende levering

Jeg bestilte en bog, og efter nogle dage kunne jeg se, beløbet var trukket fra min konto. Bogen kom ikke, så til sidst rykkede jeg for den. Det viste sig, at det var Post Danmark, der var synderen. Efterfølgende snakkede jeg med Libris om det - de sendte uden videre en anden bog til mig, som jeg har modtaget. Jeg synes, den service, jeg fik var rigtig god, så kan varmt anbefale andre at handle hos Libris

11. november 2014

Kort og præcis, men stadig meget fyldestgørende!

Jeg vil bare meget kort sige, at jeg er ovenud tilfreds med Libris' Instruktionsvideo til Excel 2010
Den er kort og præcis, men stadig meget fyldestgørende. Gennem min uddannelse som indkøber, har jeg arbejdet en del med Excel, men har ikke fået rigtig tag på hvad man virkelig kan bruge programmet til, det ved jeg bestemt nu. Vil helt sikkert anbefale videoen til burgere af Excel på alle niveauer.

19. oktober 2014

Super forlag og utroligt søde mennesker

Kort fortalt kan min holding til Libris sammenfattes på følgende vis: "Super forlag og utroligt søde mennesker".

Jeg er forfatter hos forlaget Libris (min bog hedder "Godt i gang med Google AdWords", og blev udgivet 2014), så min mening/holdning om Libris er måske ikke helt objektiv. Dog vil jeg alligevel gerne skrive et par ord her om Libris... fra en forfatters synspunkt.

Libris' medarbejdere tager arbejdet med skriveprocessen og udgivelserne dybt seriøst. Dette har jeg haft glæden af at opleve. Under skriveprocessen af min bog, har jeg også løbende været inviteret til flere møder og reviews både med ledelsen hos Libris samt redaktøren. Libris' ledelse går meget højt op i kvalitetssikring, og det kunne jeg virkeligt mærke. Feedback var der aldrig mangel på :-) Det hjalp kun min bog til at blive bedre!

Min bog er nu kommet ud i butikkerne, og sælges i alle de større boghandlere, og jeg har kun fået ros fra alle sider. Meget af rosen burde slet ikke tilgå mig, men derimod Libris, da de jo nok har stået for halvdelen af arbejdet med bogen. Uden Libris havde bogen været en helt anden.

Grunden til at jeg i første omgang kontaktede Libris, var at jeg ved flere omgange selv har købt og læst IT-bøger og IT-hæfter fra Libris. Kvaliteten har altid været høj, og det er den også i dag. Det skyldes udelukkende de mennesker som arbejder hos Libris.

5 store stjerner og 100% pæne ord fra mig til Libris. Tak for et godt samarbejde, og tak for hjælpen!

Kærlig hilsen
Thomas Jaskov

26. juni 2014

Tak for god service.

Libris havde ikke medsendt det ene hæfte jeg havde bestilt. Efter et telefonopkald til Libris, meddelte en medarbejder hos Libris, at hun ville tage hånd om sagen. Dagen efter en opringning fra den dame jeg havde talt med, at hæftet var sendt. DET KALDER JEG SERVICE. Dejligt at mærke en god kundeservice. TAK for det.

13. juli 2012

Er dette din virksomhed?