LeurinK mode Anmeldelser 5

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Skobutik
  4. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

LeurinK mode: mooie mannen- en vrouwenfashion, schoenen en accessoires. Goede service en grootse collectie. Shop online en laat het gratis thuis bezorgen.

3,7

Middel

Reklamation

Reklamation
Jeg vil gerne starte med, at sige at jeg er rigtig ked af at skulle lave denne anmeldelse. Men jeg ser desværre ingen anden mulighed, da jeg som forbruger er blevet taget som gidsel.

Den 14 november køber min søn en jakke af mærket Daily Paper til 1935,- på Miinto. Ordrenr. 2222117.

Jakken går op i syningen under ærmet og vi opretter en reklamation via formular på Miinto. Vi får besked om at jakken skal sendes retur til butikken i Holland Leurink, og dette bliver gjort med det samme.
Den 18 januar, får vi besked om at butikken har afvist klagen - og hold nu fast. Jakken er brugt forkert ? Jakken lugter (det gør den ikke, vi har virkelig snust til jakken efter den er kommet retur ;)!) Jakken er beskidt? (Ja jakken har lidt små pletter, det er en meget sart lys farve og så skal det lige nævnes, at jakken IKKE kan vaskes. Den kan faktisk ikke tåle vand, da den bobler op i stoffet. Men om den så var beskidt eller lugtede, så har jeg jo ikke forsøgt, at returnere en jakke, men har lavet en reklamation over den. Det er simpelthen for nemt for butikken helt i Holland, at afvise på det grundlag og noget svineri :(
Jakken sendes retur til os og den modtager vi så den 30 januar.
Fejlen på jakken er ikke blevet udbedret og ej heller ombyttet.
Jeg er vred og rasende over afvisningen og da Miinto bare formidler købet, så står jeg nu med en jakke vi ikke kan bruge og efter at jeg har forsøgt at reklamerer anden gang til Miinto og igen er blevet afvist, så vil jeg rigtig gerne advarer mod at købe hos Miinto og ikke mindst hvis varen kommer fra Leurink.
Jeg ved at jeg har købeloven på min side, da varen ikke er blevet brugt forkert og har heller ikke været revet i eller andet.
Havde jeg nu været så klog at få min søn til, at handle i en fysisk butik har jeg bare kunne tage derned og så er jeg sikker på, at der var fundet en rimelig løsning.

Køb ikke varer igennem Miinto - det er umuligt at bruge din reklamationsret, da de frasiger sig ansvaret over for deres forhandler, da de kun formidler salget.
Hold jer fra varer fra den Hollandske butik Leurink
Køb ikke jakker fra Daily Paper, de laver vinter jakker som ikke kan vaskes.(Kan give problemer ved en reklamation ;)!)

Står nu med en dyr jakke, som er gået op i syningen og ingen vil tage sig af det, selvom om jeg iflg. købeloven har krav på at få udbedret eller pengene tilbage :(

30. januar 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (5 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto