Letsdrink Anmeldelser 196

4,5

Bestilte en mandag omkring middag en større ordre bl.a. med en kasse Burn, hvor jeg ud på eftermiddagen modtager et opkald, hvor de fortæller, de ikke har en kasse på lager. Men jeg skal heldigvis fø... Se mere

Problemer med første levering - kom ikke til tiden (varerne bestilt om torsdagen men komme ikke dagen efter eller om lørdagen) Afbestilte den efter weekenden, hvilke var muligt, og de gav os et gav... Se mere

Bestilte et par flasker, men da der var knas med Post Danmarks levering af pakken, fik jeg proaktivt at vide at der kunne være et problem med min bestilling, inden jeg nåede at mistænkte noget.... Se mere

Jeg bestilte en større vare, der for dem var en bestillingsvare, hvilket naturligvis forlængede leveringstiden. Derfor skrev de en personlig mail til mig, hvori de fortalte mig, hvilken dag jeg ville... Se mere

1. Vinhandel
  2. Spiritusforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb spiritus, fadøl, vin, champagne, øl, cider, vand, mixer og andre drikkevarer online med levering direkte til døren – Danmarks største udvalg!

4,5

Hurtig og præcis

Det er første gang vi køber hos Letsdrink, men sandsynligvis ikke sidste. Hurtig og smidig arbejdsgang til fornuftige priser i DK.
Tak for medfølgende overraskelse.

5. januar 2012

perfekt

Hurtigt og let at bestille hos Letsdrink - gør det bestemt igen da prisen er okay og der er dag-til-dag levering. Super praktisk!

4. januar 2012

Fin service

Hurtig levering med Budstikken, som ringede 20 minutter før, for at sikre at jeg var hjemme.

4. januar 2012

Hurtig levering, men ville gerne have modtaget en mail da varen blev sendt så jeg ved den er på vej

1. januar 2012

Udemærket

det er et fint koncept at man kan bestille drikkelse lige til døren....

30. december 2011

Hurtig levering!

Vi bestilte først 2 flasker, ville så have en mere, og gik tilbage i processen. Vores ordre var så blevet slettet (troede vi), så vi begyndte forfra. Resultat: 2 dage senere modtog vi en stor kasse med i alt 5 flasker, som vi jo kom til at betale for. Ja ok, vi skal jo nok få det brugt, men det var altså ikke meningen....

28. december 2011

Fejlfri Handel.

Jeg sendte en bestilling kl. 16.00 mandag eftermiddag og onsdag formiddag modtog jeg pakken på min arbejdsplads.

20. december 2011

OK butik

Jeg bestilte 2 varer hvor den ene var udgået, de havde ikke opdateret siden...men fik en mail om det og fik ordnet det på anden vis med nogle andre produkter. Fin mail ellers og levering ok!

8. december 2011

OK tilfreds

Vores levering kom ét par dage senere end først oplyst, hvilket løbende blev varslet pr mail. Grunden til forsinkelsen var ventetid på en bestemt vodka, som vi havde bestilt, dog var den flase erstattet med en lignende (og udemærket) vodka, så vi endte med ikke at få den flaske, der angiveligt havde forårsaget ventetiden.

5. december 2011

Ekstremt god betjening

Vi fik til vores julefrokost leveret drikkevarer fra jer, som bestemt levede op til vores forventninger.
Da ikke leveringen var kommet kl. fredag var det hurtig hjælp til at få fat i fragtmanden og der blev endda fulgt op på samtalen bagefter.

Det er nemt og hurtigt at bestille varer på jeres hjemmeside, som er meget let og overskuelig :)

28. november 2011

Er dette din virksomhed?