1. Indretningsarkitekt

LERCHE design er en uafhængig, rådgivende og prisvindende indretningsvirksomhed stiftet i 2002 af ejer Mie Lerche, der gennem sin passion for indretning skaber eksklusive, funktionelle og æstetiske indretningsløsninger for virksomheder og private. Via kreative designløsninger og en stor portefølje af dansk og internationalt møbeldesign og designtilbehør i særklasse, sikrer LERCHE design synergi mellem dit DNA og din indretning. Men indretningsløsningerne skaber vi ikke med lækkert design alene – hjertet er altid med! Når du vælger LERCHE design som din indretningspartner, vælger du et professionelt og engageret team til din indretningsløsning uanset opgavens omfang. Velkommen! Mie Lerche Indretningsarkitekt/ejer.

4,5

Andre kiggede også på

Vi har brugt Mie Lerche flere gange til…

Vi har brugt Mie Lerche flere gange til store og små indretningsopgaver i vores hjem. Hendes råd og vejledning er empatiske og af super høj kvalitet. Løsningerne og nye input hænger simpelhen så godt sammen med det vi selv bringer med.

17. maj 2020

Super, ja nærmest fantastisk.

Jeg bestilte varen, en atommobile, sent fredag aften og havde den i hånden mandag formiddag. Der var vedlagt et håndskrevet julekort med de bedste julehilsener til mig og min familie og håbet om, at jeg ville blive tilfreds med varen.
Jeg bliver så glad og i godt humør, når jeg møder den form for betænksomhed og venlighed, og så på nettet !
Tusind tak for den flotte mobile og dejlige købsoplevelse.
M.v.h. Jan Schmidt.

23. december 2016

Fantastisk udvalg af flot design

Jeg havde længe kigget på en Flos bordlampe i limited edition, i racing green, og så fik Lerchedesign den på tilbud, hvorefter jeg slog til. Dog var jeg skuffet over den egentlige farve, den snød meget på billedet. Men jeg kunne jo have sendt den tilbage og byttet den - for kundeservicen var virkelig hurtig og imødekommende.

14. april 2016

Fantastisk handel!

Havde forelsket mig i en pude fra Herman Cph, der var limited edition og åbenbart helt umulig at få fat i.
Egentligt havde jeg bestilt den et andet sted, men blev ringet op om at den var udsolgt og at de ikke kunne få flere.

Eftersom jeg ikke kendte denne side var jeg lidt tøvende med at bestille (og i skrivende stund er der kun 7 anmeldelser her på TP, hvilket også fik mig til at tøve). Men tog chancen og det fortryder jeg ikke et splitsekund!
Bestilte kl. 14.31 igår (ifølge ordrebekræftelsen). Imorges tjekkede så min konto og så at pengene allerede var trukket, hvilket jeg syntes var lidt underligt - LIGE til at jeg tjekkede min mail og opdagede en pakke fra PostDK om at pakken blev leveret idag. Og kl. 08.52 stod jeg med puden i hænderne.
Dét kan man kalde hurtig levering! Og så fik jeg den endda inden påske! Havde først forventet at modtage den engang efter påske.
Og så var der en lille fin håndskrevet note og et stykke chokolade.
Ingen tvivl om at jeg handler her igen! Og vil klart anbefale denne webshop!

1. april 2015

Super fin hjemmeside!

Jeg vil varmt anbefale lerchedesign. Det er en hjemmeside med mange forskellige varer, og fine varer.
De varer jeg bestilte modtog jeg to dage efter, og i pakken lå der en håndskrevet besked og en lille chokolade. Rigtig fin gestus :-)
Det eneste som jeg synes var lidt øv, var den høje fragtpris, men så bestilte jeg bare en ekstra vare så beløbet kom op på 500kr, også var fragten gratis ;-)

11. januar 2015

Godt

Har netop brugt Lerchedesign for første gang. Billig pris, hurtig levering og ingen problemer. Synes dog, at varen, jeg har modtaget, ser lidt anderledes ud end på hjemmesiden. Kvaliteten er ikke lige så god, som det indtryk jeg fik på hjemmesiden. Min eller deres fejl? Tja... 4 stjerner her fra i hvert fald.

10. februar 2014

God kundeservice!

Havde købt et produkt ved dem i deres fysiske butik i Odense, og ikke lang tid efter gik produktet i stykker.
Jeg sendte en mail til Lerche design, fik svar samme dag og få dage efter fik jeg tilsendt et nyt eksemplar.

Forfriskende at se en butik med et personale der forstår sig på god kundeservice! Helt sikkert et sted jeg vil handle igen!

29. januar 2014

Fremragende betjening og hurtig levering

Kan kun anbefale Lerche design for god service på alle måder.
Mit ¨køb¨blev leveret indenfor to dage, indpakket i gavepapir m bånd og vedlagt et fint til/fra kort. Der var også en personlig hilsen med vedlagt lidt chokolade. Flere detaljer som vi aftale før købet via hjemmesiden, blev alle overholdt 100%

19. juni 2012

Meget hurtig levering

Jeg havde ledt efter en vare i en bestemt farve og størrelse igennem længere tid. Jeg fandt den hos 'lerche design' som leverede den allerede dagen efter. Priserne er en anelse dyrere end hvad jeg har set andre steder, men i forhold til den gode service synes jeg det er pengene værd.

21. marts 2011