Har aldig fået så dårlig en omgang fish og chips - fisken tror jeg er købt i netto de helt flade og så små og tørre at man tror det løgn - dertil utilberedte pomfritt en tartardip der smagte af ing... Se mere
Fik hurtigt et bord. Cæsar salaten var ikke tilfredsstillende. Tomater og en skål mayonnaise har intet at gøre, i den ret. Kyllingekødet var iskoldt og "vådt" som om det var lige optøet. Ikke frisk o... Se mere
Skuffet! Jeg besøgte i dag buffeten på restauranten med gæster fra udlandet. Jeg var skuffet og pinligt berørt! Cocktailpølser og bacon der svømmede i fedt. Leverpostej og kødpålæg af værste kvalite... Se mere
Bistro mad og dårlig servering til overpris.
Vi var et selskab på 10 og havde i forvejen bestilt 10x slotsplatte. Kaffe og æblekage . Der kom to skiferplader med div mad på. De blev sat midt på bordet og det vil så sige 6 af os kunne ikke se hvad der var på, skulle be dem der sad i midten af bordet om ligge noget på vores tallerkner. Ikke spor hyggeligt. Så kom kaffen men ingen kage.Gik ud og sagde at vi havde bestilt æblekage til kaffen. Ikke rigtigt noget svar. Efter noget tid gik min gamle mor ud for at høre for kaffen var jo drukket. Svar” ja ja det tager jo tid at lave” Flabet, det mindste man kan sige det må i undskylde. Hun blev 85år og det skulle jo fejres, så tak for i ødelagde hendes dag. Er man til bistro mad og dårlig servering til overpris er det da klart stedet.
Super lækker frokost
Super lækker frokost
Maden var lækker og velsmagende
Hurtig og god betjening
Vi kommer helt sikker igen en anden gang
Maden og betjening var fint
Maden og betjening var fint, dekoration var lidt kedelig, specielt i betragtering af den fine lokation op af et gammelt slot, der kunne de have fået lidt inspiratorstion. Og så er det ikke hyggeligt at spise sammen med Bananfluer, når man ved hvor de kommer fra.
Lidt kedelig frokost
Vi indfandt os til frokost fredag den 7. februar 2020, og vi blev lidt skuffede over, at vi ikke skulle være i de ellers hyggelige lokaler, men derimod i en sal, der mest af alt mindede om en badmintonhal. Vi var dog så heldige, at vi ikke blev placeret ved et af langbordene.
Betjeningen var meget fin, dog undtaget den noget skuffet kommentar fra tjeneren, da han så, at vi var der på SpotDeal: "Nå, I har sådan en".
Lidt underligt egentlig, for det er vel for at få flere kunder i butikken, at man udbyder via SpotDeal.
Maden var højst gennemsnitlig, bortset fra frikadellerne og fiskefilletterne, som var særdeles velsmagende.
Vi startede med kolde og kedelige karry-sild, og dem havde vi så "glæde" af under hele frokosten, for der blev ikke skiftet tallerkner på noget tidspunkt.
Om vi kommer igen? Næppe.
Virkeligt hyggeligt
Virkeligt hyggeligt, god og hurtig betjening og lækker mad😀
En brunch tur med Frederiksborg Slot som omgivelse.
Leonora har været en dejlig oplevelse med dejlig mad og skønne omgivelser. Vi besluttede os for at tage en gang brunch og ville prøve noget nyt i Hillerød. Valget faldt på dette hyggelige sted. Ved modtagelsen blev vi mødt med et smil og fulgt til vores bord, hvor at der hurtigt blev serveret en kande kaffe. Brunchen bestod af standard retter, men af god kvalitet. Og at man kunne lave sine egne pandekager, var et kæmpe plus! Intet at klage over. Maden var god, der var en fantastisk stemning, behageligt lydniveaue, samt en dejlig beslysning...
hyggelig sted
hyggelig lille restaurant ved Frederiksborg slot med udsigt over slotssøen,
i den lidt dyrere ende, men et besøg værd