Ich habe schon mehrfach bestellt und bin sehr zufrieden. Das Bestellen und Bezahlen ist einfach und schnell erledigt. Die Ware wird schnell geliefert und ist ordentlich verpackt. Die Haarspangen, die... Se mere

Älskar dessa hårklämmor. Igår kom min andra beställning från dom. Första gången jag beställde beställde jag dem större hårklämmor l och xl. De sitter verkligen fast i håret utan att kassa ner. Har... Se mere

Ich habe vor einem Monat bestellt und die Ware nie erhalten. Trotz mehrmaligem E-Mail-Kontakt und Eröffnung eines Tickets über die Homepage, auf das angeblich innerhalb von 24 Stunden geantwortet wer... Se mere

Jag tror att många av oss som jobbar inom vården har hårklämmor från Léonie Items – och det är inte utan anledning. De är utan tvekan de bästa hårklämmorna jag har testat. Jag har väldigt fint hår som... Se mere

1. Butik med modetilbehør

Håraccessoarer som faktiskt håller ditt hår på plats! Jag har skapat Léonie Items då jag själv aldrig kunde hitta hårklämmor som faktiskt kunde hålla upp mitt hår. Nu gör vi produkter för hårvård och styling så du snabbt kan se fixad ut för dagen och slipper sätta om din frisyr gång på gång. Jag hoppas ni kommer att tycka om era produkter lika mycket som jag gör! Varma hälsningar, Julia grundare av Léonie Items

4,3

Det tager typisk over 1 måned at svare

Positiv überrascht

Wirklich wunderschöne Haarreifen und sehr bequem.

31. juli 2025

Marie

Älskar hårklämmorna som sitter perfekt…

Älskar hårklämmorna som sitter perfekt hela dagen i ett tjockt hår. Fantastiska produkter till ett bra pris. Otrolig service av kundtjänst, snabba leveranser och bra betalningsalternativ. Jag rekommenderar varmt detta företag!
Monika

25. juli 2025

Hej Monika!

Tusen tack för dina fina ord! Det glädjer oss verkligen att höra att du älskar hårklämmorna och att allt från kundservice till leverans har varit toppen. Vi blir så peppade av sån här feedback – det gör verkligen vår dag! Tack för att du rekommenderar oss, och vi ser fram emot att få skicka fler favoriter till dig i framtiden.

Léonie Items🤍

Produkt anders als dargestellt, Service unhöflich

Ich habe eine Frage zu einem Produkt gestellt, die ich heute erhalten habe, da die Klammern (Koralle) auf der Website farbintensiver aussahen, als die erhaltenen und habe mich erkundigt, ob vl. ein Fehler mit der Charge wäre, es wurde ein Bild beigefügt.
Darauf bekam ich zwar eine schnelle Antwort, die aber leider nicht nur unhöflich, sondern vorwurfsvoll vom Ton und Inhalt war. Das hat mich sehr enttäuscht, da meine vorherige Erfahrung besser war, die Produkte sind sonst qualitativ hochwertig und schön. Sehr Schade.

10. juli 2025

Besvarelse fra Léonie Items

Vielen Dank für dein wertvolles Feedback!

Wie bereits besprochen und lediglich mitgeteilt, entsprechen die Klammern auch in der Realität einer sehr leuchtenden und intensiven Farbe. Mehr haben wir per Mail auch nicht mitgeteilt. :(

Tut uns leid dass du dies so aufgefasst hast und nicht zufrieden mit der Antwort gewesen bist.

Du kannst uns jederzeit erneut mit deinen Anliegen kontaktieren!

Absolute Empfehlung

Schnelle Lieferung und hochwertige tolle Produkte.

9. juli 2025

Die Haarspangen sind prima

Die Haarspangen sind prima. Sitzen fest und bleiben da wo sie sitzen sollen. Der Versand war auch schnell, also alles top.
Ich werde gerne wieder bestellen.

5. juli 2025

Beste Haarklammern die es gibt

Die Harklammern halten was sie versprechen, meine Tochter und ich haben sehr dünne Haare ...die Klammern halten den ganzen tag bombenfest selbst im Wasser ...wir bestellen auf jeden Fall noch andere Farben 😅

3. juli 2025

tolle Haarklammern

tolle Haarklammern, die ersten, die wirklich auch lange, schwere Haare den ganzen Tag halten

2. juli 2025

Marie

Överlägset de bästa klämmorna jag har…

Överlägset de bästa klämmorna jag har använt och jag har helt slutat med tofsar som sliter på håret.

Älskar Léonies klämmor då dom håller som berget en hel dag, finns i många olika storlekar och kvalitén på själva klämman är grym kontra priset.

Däremot har metallbiten varit boven alla gånger, antingen rostar den eller går bara av på mitten eller släpper helt så klämman blir helt oanvändbar så kvalitén på metallbiten är lite av det sämre laget.

Jag är nog inne på min 3-4 klämma nu efter att ha använt Léonies items i nästan två år så skulle säga att livslängden på en klämma är ca 6 månader om man använder en och samma dagligen.

Annars 5 stjärnor till produktsortiment, pris och leverans!

30. juni 2025

Hej Viktoria!

Tack för din fina och utförliga feedback! Vi blir så glada att höra att du älskar klämmorna och uppskattar verkligen att du delar med dig av din erfarenhet – vi tar med oss det i vårt arbete framåt.

Léonie Items🤍

Smidig affär i helhet och produkterna…

Smidig affär i helhet och produkterna är fina och av bra kvalitet.

18. juni 2025

Hej Emelie!

Tusen tack! Så roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och upplevelsen!

Léonie Items🤍

Klipporna håller inte ens 6 månader, de flagnar, MISSNÖJD!

Jag har köpt flera klämmor i olika färger och storlekar. Dem håller inte ens i 6 månader.

ALLA matta klippor har släppt den matta beläggningen, den flagnar bort vid kanter och speciellt den delen du håller. Klipporna börjar släppa beläggning efter bara några månader. Första klippan köpte jag i januari och köpte igen nu i vår. De äldsta har släppt en hel del och dem från våren har börjat flagna minimalt.

Jag är extremt missnöjd och skrev till den på mail, då ville de ha bildbevis. Jag skickade därmed ett mail med bild och har ännu inte fått ett svar, det har nu gått betydligt längre än 2 veckor.

Annars en stark klippa men som flagnar och därmed dålig kvalité. Hade klipporna funnits i blank form eller om jag fick svar på mitt mail skulle jag ha gett fler stjärnor.

10. juni 2025

Hej Elin,

Så tråkigt att höra om din upplevelse! Vi svarar alltid inom 24 timmar på vardagar, och det är möjligt att vårt svar har hamnat i din skräppost om du har kontaktat oss via mail.

Självklart vill vi hjälpa dig med ditt ärende! Om du fortfarande behöver hjälp, vänligen kontakta oss på kontakt@leonieitems.com, så ser vi till att lösa det så snabbt som möjligt.

Tack för ditt tålamod och din förståelse!

Die Haarreifen und Haarklammern sitzen perfekt

Die Haarreifen und Haarklammern sitzen perfekt. Auch bei dünneren Haar!

7. juni 2025

Die Haarklammern halten perfekt

Die Haarklammern halten perfekt, selbst bei meinen etwas dickeren Haaren. Der Versand fand auch problemlos statt. Habe dort mittlerweile zum zweiten Mal bestellt und würde es nochmal tun!

31. maj 2025

ÄLSKAR dessa hårklämmor!!!

ÄLSKAR dessa hårklämmor!!!! De enda som håller upp mitt hår och sitter där man sätter dem. Har alla storlekar från xl-s och alla funkar på mitt långa, tjocka hår!

29. maj 2025

Hej Leyla!

Åh, vad härligt att höra! 🥰 Så roligt att klämmorna funkar så bra för ditt hår och att du gillar alla storlekar!

på Léonie Items🤍

Nicht zu viel versprochen

Diese hochwertigen Haarkrallen halten tatsächlich, was sie versprechen. Ich hatte noch nie so eine gute, langlebige und angenehm zu tragende Haarkralle, die den ganzen Tag lang hält.
(Vielleicht könnte in den Verpackungskarton zu der bestellten Ware eine Hinweiskarte beigefügt werden, die darauf aufmerksam macht, dass beim Autofahren besser keine Haarkralle getragen werden sollte.)

28. maj 2025

Alles super

Sehr gute Qualität, sehr freundlicher Service, schnelle Lieferung, viele verschiedene Farb-und Größenvarianten.

16. maj 2025

Die XL Haarklammern 👍🏻

Die XL Haarklammern halten meine 1,30m langen und 5 Kilo schweren Haare den ganzen Tag. War am Anfang skeptisch, da andere Klammern bisher nicht mal einen halben Tag gehalten haben bis sie kaputt gingen. War nicht mein letzter Kauf ❤️

5. maj 2025

Marie

Ich finde euch so klasse

Ich finde euch so super lieb und die Haarspangen sind super, gerade für den Job und halten den ganzen Tag. Vielen Dank das es euch gibt

27. april 2025

Ich liebe diese Klammern ❤️

Ich liebe diese Klammern ❤️
Sie halt meine dicken Haare bombenfest

27. april 2025

Super Service

Zum einen sind die Klammern hochwertig und sehen stylisch aus. Zum anderen bekommt man bei Fragen/Problemen recht schnell eine Antwort und eine sehr entgegenkommende Lösung bei Problemen.
Ich kann Léonie Items von Herzen empfehlen!

16. april 2025

Top Ware

Top Ware, die Haarspangen sind hochwertig und halten wirklich den ganzen Arbeitstag !!!!!!
Zudem tolle Auswahl bei den Farben. Habe die Haarspangen schon im Freundeskreis weiterempfohlen :)

8. april 2025