De skriver at de er en bank og det vil…
De skriver at de er en bank og det vil jeg sige at de ikke er for nu har jeg bøvlet i flere dage med at få det som der står på min kontoen ved dem og her den 28 november blev jeg lovet at der ikke ville være flere gebyr for at jeg kunne få penge overført til min konto i Danmark og da jeg satte overførelsen i gang fik jeg besked om at jeg kun lige skulle betale et gebyr som ville sørge for at penge blev sendt til min konto her i Danmark så jeg syntes det er noget svindel at de kan love mig at der ikke ville være flere gebyr efter jeg havde betalt dem 6500 danske kroner og jeg regnede med at man kunne stole på at når man bliver lovet at der ikke ville være flere gebyr som skulle betales at de så lige finder på at jeg lige skal betale et overførsel's gebyr på 5000 danske kroner for at jeg kan få mine penge overført fra dem over på min danske konto så pas på hvis de lover noget så holder de det ikke det de gør er at sørge for at en pensionist ikke har nogen penge til at købe mad og drikke og heller ikke har nogen penge til at købe gaver for så stol ikke på den bank der har appen PWA de snyder dig