Lejede en varevogn XL i forbindelse med flytning. Den var stor og gammel, og for mig svær at køre, men vi fik alle hans møbler og ting ind i den på én gang. Nem aflevering af varevognen senere på dage... Se mere
Jeg kontaktesde lej et lig for at høre angående leje af en bil. Efter samtalen modtager jeg uopfordret, og uden samtykke hertil, en reklame SMS med "Bedøm din samtale". Det gør jeg så her. 1 stj... Se mere
BRUG ALDRIG DETTE FIRMA! De kunne desværre ikke finde nøglen til flyttebilen, da vi stod der ude og skulle bruge den. Og man kan ej heller få sit depositum tilbage… Hele familien står nu i københavn i... Se mere
Lej et lig har nu lejet os en bil igennem deres mini leasing løsning og jeg har kun 3 ting af sige. Pålidelig. Gode priser. Faktisk kundeservice. AAA+ Et fuldstændig fantastisk samme... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Biludlejning i København og Århus. Hos os får du billig biludlejning, da vi benytter brugte biludlejningsbiler. Vi tilbyder biludlejning til flytning eller lignende. Vi har også personbiler inden for biludlejning. Der er prisgaranti på al biludlejning.
Uplandsgade 70, 2300, København S, Danmark
- www.lejetlig.dk
Lej et lig Århus
God oplevelse - man får ikke udleveret den nyeste bil, hvilket firma navnet lever op til, men den bil jeg betalte for at låne kørte godt.
Man skal dog være opmærksom på at der opkræves 25 kroner, for at få tilbagebetalt depositum, hvilket også er derfor jeg giver 4 og ikke 5 stjerner for min oplevelse.
Lej et lig Østerbro var tip top
Lej et lig Østerbro var tip top. Bilen var naturligvis skod men kørte fint. Efter fire dage hentede vi det fulde depositum. Ingen problemer!
Blandet oplevelse
Blandet oplevelse. Bilen var OK, men det er dyrt, når der skal flyttes over lange afstande.
Lejede en bil til flytning
Lejede en bil til flytning.
Den gik i stå. Og vi kunne ikke starte igen. Klarede det ved at skUbbe den igang.
Blev en meget stresset flytning med bilen stående i tomgang.
Øv!
Super god service jeg fik på Rødovre
Super god service jeg fik på Rødovre, En rigtig livredder. Tusind tak for hjælpen.
Skod biler og pisse langsomme
For det første var den bil jeg lejede selvfølgelig skod, men den virkede og det var det vigtigste. Men som der står på hjemmesiden burde man jo få sit depositum tilbage efter 4 dage. Jeg har først fået det 14 dage efter, efter omkring 10 mails til det skod firma. Sidste gang jeg lejer derfra!
25 kr. for at få tilbageført depositum, men fin oplevelse med bilen
Rigtig fin oplevelse med bilen, men de bør gøre det mere tydligt ved indgåelse af lejeaftale at det koster 25 kr. at få depositum tilbageført til sin konto. Det står i kontrakten, men jeg mener det et unødvendigt højt gebyr for tilbagebetaling af depositum.
Angående lej et lig Østerbro
Angående lej et lig Østerbro
Tommel op her fra!👍
Virkelig sød og behaglig kundeservice! Er i øjenhøjde med kunderne. Klart fremragende anbefaling her fra!! 👌
Helt fint til pengene.
Man får, hvad man betaler for. Lejede en medium varevogn og kørte 300km i den uden et eneste problem. Den manglede godt nok et bakspejl, og højre blinklys i for virkede ikke, men det gik.
Vedrørende lej et lig rødovre!
Vedrørende lej et lig rødovre!
Efter aftale skulle jeg afhente 1500 kr kontant som jeg havde i depositum. Da jeg kom havde de ikke nogle kontanter i butikken. Det blev aftalt, at de skulle overfører til min konto samme dag. Medarbejderen lovede at det ville tage 2- 8 timer, så ville pengene være på min konto. Her 4 dage og 8 opkald til lej et lig senere, hvor de forklarede, at pengene var overført, har jeg stadig ikke fået mine penge. I går lovede medarbejderen at han ville lave en straks overførsel. I dag stadig ingen penge!!!! Skod firma, fyldt med løgnere der stjæler jeres penge!! Hold jer fra dem!!!
Man får hvad man betaler for :D
Jeg havde planlagt en flytning og…
Jeg havde planlagt en flytning og valgte derfor bestille en xl flytte bil. Kl 8.40 bliver ringet op af lej et lig og får at vide at jeg ikke kan får min bil alligevel. De vil gerne kompensere ved af rykke min leje af flytte bilen. Da dette ikke var muligt foreslog jeg at lej et lig selv fandt en bil til mig så jeg stadig kunne flytte, da jeg havde er hold af venner der stod klar. Lej et lig ville ikke imødekomme dette og ville kun give mig pengene. Jeg nåede heldigvis at booke hos euro car som kun kostede 450 kr mere. Jeg kommer aldrig til ar bruge lej et lig igen og fortryder endeligt at jeg har anbefalet dem til andre.
Jeg kom for sent til afhentning af…
Jeg kom for sent til afhentning af bilen.
Vi skulle kører mad ud til de hjemløse.
Får fat i verdens sødeste mand på deres nødtelefon.
Han fikser problemet i løbet af 10 minutter og ad omveje
får jeg udleveret nøglen til en skøn minibus, som
klarede opgaven til topkarakter.
Sammenlignet med den behandling jeg har fået at de store udlejningselskaber igennem årene ude omkring i verden er Lej et lig et verdensklasse biludlejnings selskab når det kommer til service.
Og hvis man tænker over det og regner på også langt bedre for miljøet. Det er ikke et konstant flow af nye biler der skal igennem systemet istedet vedligeholder de ældre biler, som stadig har mange år tilbage. Det er det eneste rigtige sted at leje sin bil.
Tak fil Lej et Lig
Vi havde god oplevelse med vores lejede…
Vi havde god oplevelse med vores lejede varevogn!
Løb væk fra lej et lig medmindre du er…
Løb væk fra lej et lig medmindre du er adrenalin junkie og leder efter livstruende oplevelse. Eller er besat af selvmordstanker.
Stol ikke på deres hjemmeside. Vi har lejet kassevogn som kunne knap starte, dørene lukkede sig ikke, parkeringsbremsen virkede ikke, bremsedistancen var x 3 længere end den skulle, der var et hul fra motorafdeling til kabinen hvor der det var sauna-varmt og larmede i sådan en grad at man kunne knap tale sammen. Kabinen var møgbeskidt og stinkende, instrumentbrættet manglede halvdelen af instrumenter og knapper hvor der var huller i stedet for. Til sidst bilen døde. Hotline virkede hvor vi blev tilbudt at tage bus hjem`, dvs + 400 kr i udgifter og ødelagt aften. Firmaet er simpelthen farlig, jeg aner ikke hvordan sådan en kan få løv til at eksistere i DK.
Elendig service
Elendig service. Bilen gik ned flere gange og de svarede ikke på telefonen. Sidedøren virkede ikke og kun en af bagdørene virkede, så vi måtte bruge timer på at skille en motorcykel ad og missede færgen fra Århus. Men det værste er at en såkaldt professionel virksomhed nægter at refundere pengene med den forklaring, “at vi jo fik ordnet det, vi skulle”. Vi fik til gengæld også spildt en halv dag to mennesker og faret rundt som to tosset for at banke på døre og låne vand til en overophedet bil, der konstant gik i stå. Og kom så hjem kl. 1 om natten i stedet for til aftensmadstid.
Kan ikke anbefales
Jeg lejede en flyttekassebil. Der er nu gået flere dage, og jeg har ikke fået mit depositum på 1500 kroner tilbage. Den ansvarlige er ikke til at komme i kontakt med over telefonen, og hos deres kundeservice får man at vide, at man skal tage det roligt og ikke ringe. "Han skal nok gøre det, når han får tid." Lej et Lig kan ikke anbefales.
Som forventet
Som forventet
Jeg lejede en kassevogn hos lejetlig d. 2. juli 2019 og jeg har været godt tilfreds.
Jo, bilen er slidt og beskidt, det var forventet.
De har også været søde og venlige hos firmaet i Aarhus V, hvor jeg skulle hente bilen.
Dog har jeg endnu ikke fået mit depositum tilbage, hvilket jeg rykkede for i går. Svaret var, at grundet sommerferie, var de kommet lidt bagud, men at de skulle igang med overførsel samme eftermiddag. De er stadig ikke kommet ind på min konto.
Men altså; alt i alt tilfreds. Ikke noget ud over det forventede. og mangler stadig mit depositum.
derfor 3 stjerner.
Kan gøres meget bedre til samme pris andre steder
Det er virkelig et lig du lejer - med en del funktionelle fejl. Når man medregner diverse gebyrer og deres politik for periodeafgrænsning, kan man leje en ordentlig bil andre steder for samme mønt.
Desuden har de meget svært ved at slippe dit depositum igen.....
Brændt af med 30 min varsel
Brændt af med 30 min varsel
Vi blev brændt af til vores planlagte flytning.
Heldigvis reddede 3x34 os. Kan klart anbefale 3x34. Professionelle og hjælpsomme.