Meget ubehøvlet drift ansvarlig i regionskontoret Kolding. Havde spørgsmål omkring parkering, og blev sendt videre til ham af kundeservice. Han snakker i meget nedladende tone, og burde lære hvordan m... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi hjælper dig med at blive skrevet på venteliste og finde en lejebolig. Med at få svar på dine spørgsmål og få hjælp i dagligdagen som beboer. Med at blive klædt på til beboerdemokratiet. Mød os på facebook.com/lejerbo
Gammel Køge Landevej 26, 2500, Valby, Danmark
- lejerbo@lejerbo.dk
- www.lejerbo.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Titel: Lejerbo ignorerer kommunal tilsynsafgørelse og beboeres rettigheder
Titel: Lejerbo groft ignorerer kommunal tilsynsafgørelse, påbud og beboeres rettigheder med stædighed
Anmeldelse:
Lejerbo – særligt ledelsen og bestyrelsen i afdeling 203-0 (Danmarksgården) – har i længere tid tilsidesat både beboernes rettigheder og Frederiksberg Kommunes tilsynsafgørelse af 19. maj 2025. Trods en ni sider lang afgørelse, der klart giver mig medhold, valgte Lejerbo d. 26. maj at udsende en vildledende skrivelse til beboerne, som fejltolker afgørelsen og skaber falske anklager om ulovlig færdsel og uptrapper konflikten blandt beboerne
Jeg bruger en cykel som ganghjælpemiddel på grund af en dokumenteret kronisk skade. Dette er lovligt og anerkendt i henhold til både færdselsloven og kommunens afgørelse. Alligevel nægter Lejerbo fortsat at:
Fjerne de ulovlige stålbeslag, som hindrer adgang på gangstien
Fjerne de diskriminerende "Cykling forbudt"-skilte, som ikke gælder for handicapkøretøjer
Manglende cykelsti og opdeling af gangstien:
Der mangler en tydelig cykelsti langs bygningens facadeside, hvor opgangenes indgangsdøre er placeret. Det skaber usikkerhed og uhensigtsmæssig konflikt om pladsen. I stedet for at forbyde cykling på hele gangstien bør stien afmærkes og opdeles i en delsti for cykler/kabinescootere og en separat gangsti for fodgængere. Dette vil sikre tryghed og bedre adgang for alle beboere i boligkomplekset med op mod ca. 1000 beboere, herunder dem med handicaphjælpemidler.
Min ret til at benytte gangstien med mit handicapudstyr (kabinescooter og cykel i lav fart):
Jeg har ret til at færdes på gangstien med mit hjælpemiddel i form af el-kabinescooter eller cykel, når det sker i almindelig ganghastighed (ca. 6 km/t).
Færdselslovens § 13 fastslår, at personer med handicapudstyr – herunder cykel anvendt som ganghjælpemiddel – under disse forhold har ret til at benytte fortove og gangstier, og at de i den sammenhæng anses som gående.
Det påhviler derfor Lejerbos medarbejdere og andre beboere at respektere denne ret og undlade at hindre min færden.
Afdelingens bestyrelse har samtidig forsømt sin rolle i at varetage beboernes interesser og modsætter sig aktivt kommunens påbud – på en måde, der virker både subjektiv og retsstridig. Bestyrelsen har dermed medvirket til:
Øget chikane og verbale angreb mod mig
Hindring af min adgang til min ældrebolig
En forværring af det sociale miljø i afdelingen
Det er fuldstændig uacceptabelt, at en almen boligorganisation og en "valgt" afdelingsbestyrelse på den måde tilsidesætter tilsynets afgørelser og ignorerer lovgivningen om tilgængelighed og ikke-diskrimination.
Min tillid til Lejerbo og afdelingens ledelse er væk.
Dato for hændelsen: Maj 2025
Danmarksgården, Frederiksberg C
Lejerbo overholder IKKE gældne…
Lejerbo overholder IKKE gældne lovgivning vedr. Handicap p pladser , så derfor søg ikke bolig ved lejerbo i Herlufmagle, selvom de er ældre og handicap venlige boliger ifg Næstved Kommune Det har ikke noget at gøre med skiltet, det er p pladsen størrelser, alm p plads , som i forvejen er smalle. Læs gældende regler/lovgivning.

Besvarelse fra Lejerbo
Lejerbo efterlod os uden bolig – og nægter ansvar!
Vi fik endelig tilbudt en bolig gennem Lejerbo efter mange års ventetid. Desværre var lejligheden slet ikke i en stand, der kunne betegnes som beboelig. Der var en gennemtrængende lugt, spor af nikotin og generelt mangelfuld vedligeholdelse.
Vi dokumenterede forholdene med billeder og gjorde straks Lejerbo opmærksom på problemerne. Alligevel blev vi mødt med selvmodsigende meldinger – på den ene side indrømmede de, at boligen lugtede, men på den anden side fastholdt de, at den var beboelig. De forsøgte at løse problemet ved at bruge en ozongenerator, men selv dette hjalp ikke.
Til sidst valgte Lejerbo at ophæve vores lejemål og returnere vores indbetalinger. Det efterlod os dog uden bolig i flere uger og tvang os til at finde en dyrere løsning.
Den her oplevelse har kostet os både tid, penge og en masse frustration. Vi forventer bedre standarder og kommunikation fra en boligorganisation som Lejerbo. Hvis du overvejer at få en bolig gennem dem, så vær opmærksom på, at deres definition af en “indflytningsklar” bolig kan være noget helt andet end din.

Besvarelse fra Lejerbo
Helt til grin at man kan være så griske
Godt nok frækt og tage så meget I gebyr for en flytte afregning på vand og varme 1170 kr 😡😡😡😡😡
Og forbrugs regnskabet kommer ud når der kommer års regnskab så tænker det er det samme som når man bor der og der er ik et gebyr

Besvarelse fra Lejerbo
Jeg kan ikke lade være med at studse…
Jeg kan ikke lade være med at studse over at de få gode anmeldelser er overvejnde personer der er flyttet ind men utilfredse lejere er dem der flytter fra jeres lejemål.
Jeg har selv en veninde som fraflyttede en lille 2 værelses. Knoklede i en weekend med vinduespudsning og rengøring. Aligevel skulle der betales for det og selvom hun havde lejer lejligheden under et år og hun har passet vanvittig godt på den, så skulle selv gulvene slibes.
Pas på med at gå på gulvet. Fraflytning omkosninger 12.000 kr for en lille 2 værelses. Jeg har ordnet mit hus der er 3 gange så stort for mindre,

Besvarelse fra Lejerbo
Lejerbo stjæler penge fra de unge
Min datter har lejet en studiebolig i Studsgård
Da hun flyttede ind var der ikke malet og der var huller i vindues karmen og døre
Hun boede der i 10 mdr så da vi aflevere lejligheden kom hun til at betale for
Maling af loft og væge samt døre
Man kunne ikke se at hun havde boede der
Og fik at vide at den var afleveret i så flot stand
Men alligevel fik hun en regning på næsten 10000kr føj
Havde det hele været i orden da hun flyttede ind så havde det været ok vi har billede af det da hun flyttede ind og har sendt dem Lil Lejerbo
Men de siger
Vi står fast 😡😡😡😡😡😡😡føj i burde skammer jer

Besvarelse fra Lejerbo
Endnu en dårlig anmeldelse til deres…
Endnu en dårlig anmeldelse til deres samling. Jeg er fuldstændig i chok over hvor dårligt man kan blive behandlet af et udlejringsfirma. Jeg havde ikke mulighed for at være til stede under fraflytningstjek, pga store personlige udfordringer. Min veninde gav dem nøglen til min lejlighed og jeg skrev tak for hjælpen til viceværten. Ikke nok med, at de tog hele mit indskud, så sendte de en regning på 5.500 kr. Jeg blev meget chokeret, da de mente at min lejlighed var misvedligeholdt fordi den havde en rids i gulvet fra min seng i soveværelset og køkkenet ikke var rengjort. Jeg har fået en regning på 11.500 kr alene for rengøring. Min lejlighed var støvsuget under udflytningen og den var ikke beskidt. De har fundet noget kalk bagved armaturet på badeværelset, de har fx taget 1500 kr for at rengøre min emhætte og knap 1000 kr for at pudse vinduer og 1000 kr for at rengøre mine radiatorer som var støvsuget og tørret af med en klud. Jeg er mildest talt i chok. Og det værste er den oplevelse man får, når man prøver at komme i dialog med dem bagefter. Magen til uforskammethed skal man lede længe efter. Hold jer langt væk fra Lejerbo, hvis du ikke vil snydes og betale for ting de lige mener skal på plads før næste lejer flytter ind. Btw, så fik jeg aldrig et inflytningstjek under corona, rykkede for det telefonisk 3 gange og det bruger de imod mig nu.

Besvarelse fra Lejerbo
Man har krav på en venlig og…
Man har krav på en venlig og hensynsfuld dialog og blive mødt med indlevelse og respekt der kaldes god boligskik.
boligorganisationen Lejerbo er ukompetente medarbejder og ik deres embed værdig omkring lejemål, bliver man mødt med trusler og en grov retorik. hvis de kan slippe afsted med det, siden Lejerbo overtog administrationen.
Hold jer langt væk fra alt, der har med Lejerbo at gøre.
Og bliver ik hørt

Besvarelse fra Lejerbo
Jeg kan IKKE anbefale AT SKRIVE SIG OP…
Jeg kan IKKE anbefale AT SKRIVE SIG OP her.
Personligt har jeg stået som passiv medlem i ca. 10 år. Jeg har betalt 300 kr. årligt for det. Umiddelbart er alt jo som det skal være. MEN... For nylig opdager jeg så, at Lejerbo yderligere har opkrævet 200 kr. årligt fra mig (de seneste 5 år). Jeg undersøger derfor sagen og finder ud af, at jeg fejlagtigt, i deres system, står til: "Vil gerne vil modtage boligtilbud PR. BREV", hvilket hos Lejerbo koster 200 kr (pr. email er tilsyneladende gratis)... My God... PR. BREV ... er åbenbart standard i Lejerbos computersystem i 2025. Det burde jo være omvendt (= at email er standard)!!! Jeg kontakter derfor Lejerbo telefonisk mhp. at få mine penge tilbage. Jeg får at vide, at dette ikke er muligt. Dette på trods af, at det ikke er mig, der har valgt pr.-brev-løsningen. Ej heller har jeg på noget tidspunkt modtaget noget pr. brev fra dem, da jeg jo kun har været passiv medlem. Det er da ikke iorden.

Manglende rengøring ved indflytning
Først og fremmest kan jeg se jeg ikke er alene om dette...
Hos lejerbo kan man flytte ind i en møgbeskidt lejlighed og selv bruge timevis på rengøring ved indflytning. Varmemesteren var klar over at der havde været problemer med rengøringen inden, og selvom min lejlighed stod tom 1,5 måned før indflytning var der ikke gjort noget. Jeg flytter ind og vil ikke bo i flyttekasser indtil de kan sende en til rengøring så jeg går selvfølgelig selv i gang. De sender en, men hun kan ikke komme i bund med det og "det vil hun selvfølgelig fortælle varmemesteren".
På trods af rengøring ved fraflytning og på trods af at jeg afleverer en lejlighed i langt pænere stand end ved indflytning (bevares, der var et par ting såsom kalk i badeværelset og vinduespudsning jeg selv tager ansvaret for) så ender JEG med en regning for rengøring af ting der var et problem da jeg flyttede ind. På indflytningsrapporten skrev jeg at der generelt manglede rengøring, men jeg skulle have bedt om en ekstra side til detaljer. Lær af min (og tilsyneladende andres) fejl, bed ALTID lejerbo bringe det iorden inden du flytter ind! Jeg kan se på andres oplevelser at der sidder en servicemedarbejder herinde og beder om adresser, men det behøver du ikke for jeg har skam skrevet en mail til regionskontoret om det samme. Jeg vil dog gerne dele min oplevelse her så andre er advaret og ved hvad de går ind til hos Lejerbo.

Hold jer fra lejerbo
Hold jer fra lejerbo. Udlejer gamle boliger med skader, som man selv skal betale for ved fraflytning.
Har også været ude for, at modtage en regning jeg allerede havde betalt, så måtte sende kontoudtog til viseværten, før de troede på mig.
De er så pengegrisk, og udlejer gamle lejligheder fuldt med skimmelsvamp, bag tapetet.

Besvarelse fra Lejerbo
Advarsel bliv ikke lejer hos Lejerbo
Lejerbo er det værste, der er sket for vores organisation, og de har gjort det til et mareridt at være lejer.
Hvis man har problemer eller brug for hjælp med sit lejemål, bliver man mødt med trusler og en grov retorik. De bruger beboerklagenævnet imod dig, hvis de kan slippe afsted med det, og sender påtaler med (ulovlige) trusler om ophævelse af ens lejemål. Flere personer i vores forholdsvis lille organisation har oplevet dette, siden Lejerbo overtog administrationen.
Hold jer langt væk fra alt, der har med Lejerbo at gøre.

PAS PÅ !!!!!
PAS PÅ !!!!!
Jeg har lige haft en fuldstændig vild oplevelse med Lejerbo, skulle have fraflyttersyn på min lejlighed.
Ind træder en middel aldrende mand, han er kort for hovedet, starter i øvrigt med at skælde mig ud over, at min bil står udenfor lejligheden, da man ikke må parkere der. Han glemmer lige i farten, at han selv har parkeret hvor man ikke må, der står skilte - men min bil var åbenbart problemet, men så var linjen selvfølgelig lagt.
Meget tydeligt, at han skulle "have overtaget".
Efter kort tid kommer der en yderst nedladen kommentar om undertegnede, da "han jo kender mig" - siger han. Jeg spørger, hvorfra han kender mig, jeg har ALDRIG set manden, talt med manden - eller andet. Jo - det er fra Facebook, og mennesker som undertegnede er åbenbart tydeligvis et forfærdeligt eksemplar af racen - jeg bliver dybt rystet, jeg er altså kontrolleret på Facebook og bliver konfronteret med det til et fraflyttersyn. Ved efterfølgende kig viste det sig, at vi havde 1 gruppe til fælles, en politisk debat gruppe....
En ufattelig negativ og nedladende holdning har manden, tænk at stå og udtale sig dybt negativ om undertegnede, mit i et fraflyttersyn, overfor et menneske han ALDRIG har mødt, talt med eller andet - grundet Facebook....
Han vil have HELE lejligheden nymalet, pris ca 6.500 kr, jeg siger, at den ikke var nymalet ved indflytning, hvilket han påstår 6-7 gange at den var. Jeg fortæller sågar, at ham som underskrev mangellisten stod og argumenterede for, at en A ordning lejlighed ikke skal være nymalet, det vidste manden dog godt, at den skulle - men det var den IKKE.... Det stod i øvrigt også i min mangelliste.
Efter en længere snak begyndte manden pludselig at ringe, han ringede til 5-6 personer, ville have den fraflytterrapport han havde sendt ind, slettet. Jeg havde i øvrigt ikke underskrevet, da jeg ikke skriver under på hverken løgne eller usandheder.
Efter mange telefonopkald, finder han endelig en som kan slette den allerede indsendte fraflytterrapport.
Så viser det sig, at manden nu har fundet den rapport frem, som blev lavet før jeg flyttede ind, altså den som blev lavet da sidste lejer fraflyttede - det viser sig så deri, at 3 rum IKKE var blevet malet - så nu skal jeg ikke betale for det, og prisen falde så fra ca. 6.500 kr til ca 2.500 kr, for at få malet.
Jeg skriver selvfølgelig under, da det er fuldstændig fint, at der bliver malet, hvor jeg har hængt noget op.
Dog undre det mig, at jeg modtager en lejlighed, som ikke var malet, som havde massivt med huller i vinduer efter gardiner, der var ødelagte klinker i badeværelse, huller i tapet, massivt med skrammer og meget andet, og det skulle tidligere lejer så ikke betale for - trods jeg betaler stadig for maling af lofter - som jeg IKKE har hængt lamper op i. Derudover, så bliver det afdelingen, som nu skal betale for maling af de 3 rum, som lejeren før mig, burde have betalt for, bliver malet, dvs mine naboer. Rent faktisk hang tidligere lejers lampe i lejligheden, da jeg fik nøglen, den pillede viceværten ned, og jeg spartlede hullerne....
Der trænger EKSTREMT til at LejerBo får styr på deres ting, at de begynder at behandle folk ordentligt, at de syner lejligheder ens, at de behandler folk venligt - og at de IKKE finder det nødvendigt, at konfrontere lejere med, at disse er undersøgt på Facebook - før et fraflyttersyn...
Synet er optaget, hvilket er fuldt lovligt, når jeg er en del af det, jeg ville kunne bevise, hvis der skulle komme nogle krav som ikke var fair - det må så siges, at det gjorde der.... De blev så efterfølgende fjernet, men havde jeg ikke protesteret, så havde jeg hængt på det tidligere lemfældige fraflyttersyn - det er virkelig ringe..…
Jeg har efterfølgende fået endelig afregning som harmonerer fint med det aftalte.
Jeg nævner så slet ikke alle de måneder jeg måtte kæmpe for, at få min varmepenge retur - det tog 7 måneder, før man endelig udleverede de mange tusinde kroner, som man fuldstændig vanvittigt opkræver for meget i varme - jeg fik mere tilbage i et varmeår, end jeg havde brugt - og alligevel udlejes lejligheden fortsat, til den alt alt for høje varme betaling....
Jeg kan kun sige, at vil du have ro i maven og sove godt, så hold dig væk fra LejerBo......

Jeg og min søn
Jeg og min søn, bliver konstant chikaneret af vores nabo, som banker voldsomt imod væggene, hver eneste aften og nat.
Jeg har klaget en del gange. Intet bliver gjort.
Jeg bliver truet af lejerbo, hvis jeg klager en gang til så ville det få konsekvenser. Utroligt.

Besvarelse fra Lejerbo
Konstant trussel om udsætelse trods betalt
Siden sidste sommer skriver I konstant at jeg mangler at betale husleje og truer med udsættelse. Jeg har 6 gange sendt dokumentation ind for at jeg har betalt som ikke bliver set på. Det stresser og jeg har ikke energi til alt det stress med at ordne det og frygte et nyt udsættelses brev. Det er under alt kritik.

Frist kl 12 d 5/11 2024
Vi er skrevet op og er på listen. Vi fik af vide at vi fik den hvis der ikke var andre der havde sagt ja til højtoftevej 45 i Thisted i fredags og der var frist på til og med d 5/11 til middag kl 12.00. Vi ringer ind og får af vide at den ikke er udlejet. Men er reserveret. Så nu er fristen d 7/11 til kl 12. Helst seriøst hvad er det for noget. En frist er en frist. Vi er godt nok skuffet. Det er virkelig alt for dårligt.

Føj Lejerbo vejle
Aldrig leje af Lejerbo i vejle
De har overtage nogle boliger og de ved ikke engang hvordan de så ud den gang folk flytte ind i dem men de skal stå som nye. Alle som flytter der fra få en efterregning jeg siger bare føj.

Besvarelse fra Lejerbo
Svar til Lejerbo ang vandskade og…
Svar til Lejerbo ang vandskade og vinduer.
I ville ønske i kunne nå fristen? Jeg har et brev hvor i skriver vinduerne ville blive sat i ultimo Juli og i slut april sagde i de var bestilt? Hvilket så viste sig aldrig var sat i værk.
Ydermere har i 15 bebeoere med vandskade, som kommer oppe fra taget de såkalde zinkplader på tagterrassen. I har haft siden oktober 23 til, at kunne sætte i værk. Alle ved det ikke tager 1-2 år at skifte et par vinduer eller eliminere en vandskade.
Som i ved betalte jeg dyre domme for en bygningskonstruktør kom og lavede undersøgelser i mit lejemål, og i ved udmærket hvad den rapport siger.
Jeg skriver det lige her så alle andre kan læse med:
Kopieret direkte fra rapporten:
Fejl ved tidligere skimmel sanering
Ved afhjælpning af fugtskader skal skadens årsag findes og elimineres som det første og inden at overflader retableres. Det er desværre ikke sket her som vi kan se på fugtmålingerne.
Ved retableringsarbejder skal der ikke anvendes beklædning som glasvæv / tapet danner grobund for skimmelsvamp. Desværre er der opsat glasvæv på de fugtige vægflader.
Det videre forløb:
Her er forslag til det videre forløb:
Årsagen til opfugtning skal findes og elimineres.
Der skal foretages affugtning i soveværelse og køkkenet indtil fugtværdier i ydervæggen er indenfor normal værdier.
Køkken og soveværelse afrømmes for alt inventar.
Der skal opsættes støvvæg og ventilation i begge rum for at skabe undertryk hvorefter saneringsarbejde kan
udføres.
Vægbeklæding og træværk ved ydervæg i soveværelse og køkken renses for beklædning. Pudsoverfladen slibes og behandles med Hysan.
Der skal foretages mycrometer test for at sikre at der ikke er skimmeldannelse og rense arbejdet godkendes af en mikrobiolog.
Alle møbler støvsuges med en støvsuger med HEPA filter inden retablering.
Særlig note
Der er en risiko for gendannelse af skimmelsvamp bag tapetet grundet opfugtningen. Det kan påvirke beboernes helbred og soveværelse bør ikke anvendes til længere tids ophold.
Udfærdiget af bygningskonstruktør Kaveh Homayoun, KH Consult, Frederiksberg den 13.08.2024
Nå tilbage til mig igen der skriver, Lejerbo valgte ikke at anerkende denne rapport.
Lejerbo har ydermere valgt at genoptage ankesagen da de ikke ved hvad der præcis skal udføres i lejemålet 🥴
Lejebro har ydermere valgt ikke at anerkende GLF (grundejernes investeringsfond) kompetencer da de ikke mener de er dygtige nok, hvilket ankenævnet af afslået.
Det er hele tiden alle de andre som vil elminere vandskaden som Lejerbo ikke mener har kompetencerne.
Alt imens vi bliver mere og mere syge.
Vi er 15 lejemål med samme problem. Nogle værre end andre.
Det skal ikke tage 1-2 år at lave disse ting. I har vidst omkring problemet siden oktober 2023.
Lej aldrig hos lejerbo
Lej aldrig hos lejerbo. Hvis du alligevel gør det, så sikre dig 100% at du laver mangelliste med det samme. Tag endeligt fysisk kopi og elektronisk hvor du får lejerbo til at skrive under. Så er du 100% sikker på. Viceværten sagde dengang da vi flyttede ind at det ikke var nødvendigt, at han havde noteret alt. Så fik jeg lige 10.000 ekstra regning pga. jeg stolede på ham, da jeg flyttede ud. Og selvom jeg ville lave en afdragsordning, så sendte de alligevel en rykker..Aftaler altid på papir..dyrt lærestreg for mig