God oplevelse og god service Tak til Brian for god service. Hurtigt svar i forbindelse med bestilling og tålmodighed ved vores ændring af ordren. Levering og afhentning gik rigtig fint, selvom adgan... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Udlejning af Telte,jukebox,Hoppeborge,Toiletter,Service,festtelt,jukeboks,bryllup,popcornmaskiner,candyflossmaskiner

4,2

God

Super

Super! Venlige og rare medarbejdere. Jeg og familien har haft en så god oplevelse med lej1partytelt.dk. Vi lejede service samt borde, stole og duge og det hele var som det skulle være og levering/afhentning gik perfekt, så tak for det - vi ses næste gang!

28. februar 2026

Flabet

Flabet, uprofessionel og enormt useriøs virksomhed som ikke vender tilbage når man faktisk forsøger at købe noget hos dem og når de så endelig svarer, er det med et provokerende og nedværdigende svar. Det er imponerende at den virksomhed kan køre rundt, når man behandler sine kunder sådan.

Personen der besvarer e-mails er cirka 7 dage om at svare hver gang - Liiiiige indtil at jeg skrev denne anmeldelse her på Trustpilot, så kunne han sjovt nok godt svare med få timers mellemrum - dog stadig ligeså provokerende og nedværdigende som før.
Det er direkte pinligt at det her firma opfører sig så uprofessionelt og som simpelthen ikke GIDER at hjælpe kunderne med at bruge penge i virksomheden. Det er en ret dårlig forretningsstrategi.

Men okay, ud fra mængden af dårlige anmeldelser det her firma har, så er det åbenbart ikke nogen nyhed at de opfører sig skidt overfor kunderne. Meget sær måde at drive forretning på.

9. maj 2025

Besvarelse fra Lej1partytelt

19 e-mail frem og tilbage om samme spørgsmål. så siger du vi ikke vender tilbage..., i nr 2 mail fik du pris på levering og afhentning, samt pris på toilet, der i øvrigt alt fremgår af hjemmesiden. under toiletter du ønsker at leje. mail korrespondance ligger til offentlig skue her i firmaet.

ILDELUGTENDE TOILET - LEJ IKKE TOILET HER! OVERHOLDER IKKE FORBRUGERAFTALELOVEN!

Svar til Lej1partytelt:
Overholdte du dine forpligtelser såvar sagen ikke gået videre… vi tales ved i Forbrugerklagenævnet!

Under ordrenummer 40014954 lejer jeg via hjemmesiden, d. 22.4.22 et toilet da jeg skal renovere mit toilet og bad.
Toilettet leveres d. 25.4.22 mod kontant betaling via MobilePay og er da kraftigt lugtende selvom det forlyder at det leveres i “rengjort stand”.
Da jeg absolut ikke vil anvende toilettet og - som det viser sig - heller ikke får brug for det, fortryder jeg d. 29.4.22 lejen efter rådgivning fra Forbrugerrådet Tænk som oplyser at jeg, efter forbrugeraftalelovens paragraf 18 har ret til at fortryde handlen.
Dog vil indehaver B. Holmstesd ikke refundere pengene da han hævder det ikke gælder lejede ting. Forbrugerrådet Tænk oplyser dog at det er noget vrøvl og anbefaler at jeg sender sagen i Forbrugerklagenævnet.
Da jeg oplyser B. Holmstesd om at sagen går videre til Forbrugerklagenævnet påstår han nu, at “min håndværker” har benyttet toilettet, hvilket ikke er tilfældet.

Jeg sender nu sagen i Forbrugerklagenævnet og jeg vil råde enhver til at UNDLADE at handle med denne virksomhed da der ikke er respekt for forbrugeraftaleloven og da virksomhedens indehaver taler usandt for at undgå at overholde sine forpligtelser overfor forbrugere.

17. maj 2022

Besvarelse fra Lej1partytelt

Takker for din trusler på mail, om du vil gå til forbruger rådet og trustpilot kunde har haft vore toilet til rådighed under ombygning, i øvrigt betaler kunde for ekstra leje periode 2 dage. fortæller hun ønsker penge retur for leje da toilet ikke har været brugt. Har oplyst kunde om at vi er under lejeloven, ikke købe loven. Tak for ovennævnte hvor du ønsker at sværte os til. Du var yderst tilfreds ved levering af toilet.

Absolut 0 stjerner - benyt ikke dette firma.

Tilføjelse:
Jeg kan nu se, at Brian har svaret på min anmeldelse.
Det han skriver er en lodret løgn. Jeg havde en god dialog, da med hans i øvrigt søde medarbejder, da jeg afleverede bordene. Hun undskyldte mange gange, at hun havde været forvirret, da hun udleverede bordene, og derfor havde udleveret de forkerte. Jeg ved ikke, hvorfor Brian har brug for at lyve og skrive dette. Det ændrer på ingen måde på min opfattelse af en usympatisk mand, der driver et firma med en meget dårlig kundeservice.

Jeg kan bestemt ikke anbefale at leje gennem dette firma. Jeg havde lejet nogle borde og bænke sæt, og da jeg skulle hente dem, gjorde jeg to gange opmærksom på, at jeg ikke synes, at bordene havde de mål, jeg havde bestilt, men begge gange fik jeg at vide af damen, som udleverede dem, at det var de rigtige mål. Jeg fragtede bordene hjem, og da jeg målte dem, blev bekræftet i, at de var 50 cm i stedet for 80. Jeg ringede derfor til Brian (ejer af firmaet) og bad ham om, at komme til mig med de rigtige borde. Hvilket han slet ikke ville høre tale om. Jeg kunne selv komme tilbage med bordene, hvis jeg ville have dem byttet. Dette var ikke en mulighed for mig, da jeg så både skulle låne bil og leje trailer igen og desuden syntes, at det var firmaets fejl, da jeg jo havde spurgt ind til størrelsen på bordene to gange. Brian var meget ubehagelig og nedladende i telefonen og sagde bl.a flere gange, at det var min egen skyld, da det jo var logik for burhøns at se forskel på bordene, og at det var mit eget ansvar. Jeg har aldrig tidligere oplevet en så dårlig service og jeg forstår ikke, at man kan drive et firma, hvor man taler så grimt til sin kunder.

5. juli 2021

Besvarelse fra Lej1partytelt

Ikke korrekt fremstillet, du har en ordre jeg gerne viser fremtidige kunder, hvis dette ønskes, oprindeligt bestil 4 bænkesæt i 60cm (ikke 80 cm). ved afhentning ønsker du syv sæt. da vi kun har de 4 sæt som du oprindeligt havde bestil, tilbyder Lina dig 7 sæt i bord 50 cm som du gladligt tager imod. Da du kommer hjem opdager du at dine duge ikke passer som du fortæller i telefonen. Jeg har selvfølgelig ikke mulighed for at komme med 7 sæt i 60 cm, da disse er udlejet og vi kun har 4 sæt som du skulle have haft. Ved returnering giver du min medarbejder et møgfald i overværelse af andre kunder, da hun spørger om du vil tale med mig. det ønsker du ikke. Da du er klar over du har fejlen. Penge du fik min medarbejder til at returner var for det billige borde og bænkesæt. Du fik udleveret de dyre sæt. :)

God oplevelse og god service

God oplevelse og god service
Tak til Brian for god service. Hurtigt svar i forbindelse med bestilling og tålmodighed ved vores ændring af ordren. Levering og afhentning gik rigtig fint, selvom adgangsforholdene ikke var helt nemme i en periode, hvor der er meget travlt for firmaet..
Tak for en god oplevelse som kunde. Jeg vil helt sikkert leje festivaltoiletter og borde/stole osv. her igen.

29. juni 2021

En decideret ubehagelig oplevelse!!

Dybt ubehagelig oplevelse af deres meget uprofessionelle opførsel. bl.a. At råbe efter kunden:

Manden skulle hente bord og varme som vi har lejet. Vi havde sat dem under taget i gården efter mundtlig aftale på trods af standard aftale: nærmeste kantsten da det ikke var mulig.

Manden var dybt frustreret og råbte i meget vred tone at det var meget dårlig gjort og jeg blev nød til at hjælp med at bære deres varer ud til bilen.
Jeg ville sådan set gerne hjælpe fra starten af men blev chokeret og skulle forklarede hvorfor tingene lå 3m længere væk (da det er i ly og man undgår at tingene står på den våde jord efter regnvejret)

Til sidst råbte han at det slet ikke var passede med aftalen og nægtede at tage varerne imod. Konen prøvede at berolige manden og de endte med at tage varerne med, men det var virkelig en chokerende og ubehagelig oplevelse af deres uprofessionel opførse.
Jeg måtte løbe tilbage til lejligheden til grædende baby da det hele tog længere tid med råberig etc.

De har iøverigt også glemt at levere en vare i starten hvor de måtte aflevere dagen efter dvs vi skulle gøre os tilgængelig endnu en dag for dem. Selvfølgelig vil vi gerne samarbejde. Men hvorfor skal man som kunde blive skældt ud på og råbt af når man gerne vil passe på deres varer?

22. oktober 2019

Besvarelse fra Lej1partytelt

Det er ikke korrekt at du ville hjælpe, da du var på arbejde. Din kone ringede til dig da vi ønskede hun skulle hjælpe med at få vare båret ud da i ikke ville betale for dette. vi talte sammen i telefonen,( Se handelsbetingelser på hjemmesiden vedr. levering og afhentning,). du truede mig med en stjerne på trustpilot, hvis vi ikke tog det fra telt i baggården. Hvorfor jeg hæver stemmen over for dig. Da jeg tilbyder at komme retur dagen efter og det da skulle være ved vej. Din kone, hun har ikke fortalt at hun havde en baby grædende i lejligheder. er der kunder her på trustpilot der ønsker at se billeder er disse til rådighed. Der var gennem gang gennem kælder samt ind i baggård efter vores vare i telt.Bemærk at min kone også er ansat i firma og ikke arbejder gratis, det gøre du sikkert heller ikke hvorfor du går på arbejde og overlader det til din kone på barsel at skulle slæbe bord og bænke ud til vej.

Let at holde fest - lej det hele

Jeg så, at der var nogle dårlige anmeldelser og tænkte, det er for galt. Min egen oplevelse med firmaet var jo glimrende. Vi skulle have telt (opsat og nedtaget), borde og stole til 50 mennesker. Dertil glas, kopper, tallerkener, fade og diverse bestik. Og kunne lade det afhente uden afvaskning. Det hele for under 5000 kr - vi fandt, at det var rørende billigt. Jeg fik hilst på både ejer og en del af hans ansatte. Søde, venlige og hjælpsomme mennesker. Flere gange måtte jeg ændre min bestilling og øge mængden af det bestilte. Jeg fik hver gang et promte OK, at det var tilføjet til ordren. Jeg har ikke umiddelbart planer om en større fest igen, men når det sker, vil jeg henvende mig til lej1partytelt igen. Jeg kan kun anbefale firmaet og siger tak for god behandling.

22. maj 2019

Never have I ever

Jeg har haft præcis samme oplevelse med ejeren af firmaet Bribon Total Service som alle andre. Aldrig har jeg oplevet en så ubehøvlet person. Jeg bestiller aldrig noget igennem dem igen.

Dit svar understående siger alt.
Jeg spurgte hvor vi skulle sætte toilettet, da vi kom med det og fik ingen vejledning, men bare at vi skulle smide det et sted. Foran dit lager var to store lastbiler, så vi valgte at sætte det sammen med de andre toiletter. Gommens bror, som afhentede toilettet, havde ved afhentning også fået af vide, at vi bare skulle sætte toilettet uden at sige noget.
Og du har talt med mig, jeg ringede til dig om fredagen.
Så skriv hvad du vil som kommentar, du VAR mega ubehøvlet og arrogant. Det er utroligt, at et firma kan overleve på så elendig en service.

27. august 2018

Besvarelse fra Lej1partytelt

Jeg beklager da meget, hvis du føler jeg er ubehøvlet Jeg har ikke talt med dig. Men fortalte din mand, hvorledes man skal sætte toilet af med splitter osv. Jeg har ikke talt med dig udover dette, du afhentet et mobil toilet ikke om fredagen som aftalt, men lørdag som du betalte på mobilpay, du var sur over vi kun havde åbent ml kl. 10-11.30, kommunikation var over mail, hvor du blev oplyst at du kunne afhente efter 11.30 ved forudbetaling på mobilpay, ved returnering kom du ikke ind for at få en retur bekræftelse, men smed toilet foran vore nabos port.

Kunne man give minus i stjerner havde…

Kunne man give minus i stjerner havde jeg gjort det.! Brian som er ejeren af dette respektløse firma har helt sikkert ikke hørt om respekt og god opførsel.
Han har været her og sætte borde og stole af, og hentet det hele igen, og begge gange skulle man diskuterer med ham. jeg blev mødt af en attitude der kun kan høre hjemme i folkeskolen. Da han kom og skulle hente borde og stole sagde han " det gider jeg kraftedme ikke at tage med. Det står for langt væk" ( det stod 10 m fra lastbilen) og så kørte han igen. Da han så kom igen to dage senere spurgte jeg ham hvordan det kunne være han ikke ville tage det med sidst? han svar var " jeg får jo løn hver gang jeg tager ud og henter tingene"

jeg vil på det kraftigste anbefale at vælge et andet firma!!!

18. juni 2018

Besvarelse fra Lej1partytelt

vedr. din ordre er anført at i ønsker levering på grus parkering, du ønskede ved levering vi skulle bære det til anden side af telte som du var ved at opsætte, de 70 stole og 12 borde leveret vi under overdækning ved container. 2 meter fra lastbil, hvor vi aftalte de ville blive placeret ved afhentning, da vi kom for at afhente borde og stole var de inden i bygningen, hvor i ville have disse båret ud fra, det gjorde vi ikke, da i ikke har betalt for dette. ved afhentning var borde og stolle ikke sat under overdækning men 3 meter fra overdækning, så vi nåede heldigvis at få vore borde og stole i bil, er ikke i tvivl om at du havde håbet på at de var blevet gennemvåde, du prøver ved afhentning at starte en diskussion som jeg afviser jf. vore leveringsaftale.. Når du angiver at jeg bare kommer en ekstra gang for jeg får løn hver gang er dette ikke korrekt. i har ikke fået en regning for en ekstra afhentning, og jeg har intet ud af at kører 2 gange, udover en udgift da jeg ikke er lønnet i firmet men ejer det. Vi har overholdt vore kontrakt del.

Modsat nogle andre

Modsat nogle andre fik vi en rigtig perfekt service. Vi skulle bruge 1 toilet til en fest. Brian havde kun trailer med 2 toiletter tilbage til dagen. Dem fik vi med pæn rabat. Tlf blev taget prompte hver gang og Mails besvaret hurtigt. Brian var meget hjælpsom ved afhentning og det var dejligt at kunne køre tilbage med toiletterne om søndagen. Toiletterne var perfekte: pæn stand, hel rene, med papir og sæbe. Vi bruger Bribon total service igen næste gang ! Tak for god betjening.

16. oktober 2017

Perfekt service

Vi har nu brugt Bribon Total Service i 5 år, til et større arrangement midt på Vesterbro i København. Der har aldrig været store problemer, og det bedste af det hele er at det er meget simpelt. Vi har lejet både toiletter, borde og bænke. Leveringen har været flexibel og rettidig.

Deres hjemmeside er stinker, men man får en ordrebekræftelse som man altid kan tjekke op på, og så er den ikke længere.
Deres telefon kommunikation er ringe, men man får hvad man har bestilt.

4. oktober 2017

Absurd ringe service

Bribon Total Service var en usandsynligt ringe oplevelse, hvor ordet kundeservice helt åbenlyst er en by i Rusland. Ejeren er gennemført ubehøvlet og ubehagelig, og han opfører sig som et barn på 4.

Alle lejede produkter var ekstremt slidte og lignede noget, der burde kasseres. Lageret, hvor det hele opbevares, ligner desuden en losseplads. Ulækkert og uhygiejnisk.

Kan kun anbefale at bruge alle andre udlejningsfirmaer end Bribon Total Service. Det kan ikke blive ringere.

31. oktober 2016

Den dårligeste service vi nogensinde har oplevet!

Vi er et firma, som havde lejet en masse udstyr til en stor Hawaiifest. Bl.a. en bambusbar, og en slush ice maskine. Dertil havde vi købt slush ice.
Vi fik den forkerte slush ice smag, og den forkerte mængde. Vi havde bestilt 20 liter, men fik 2 liter.

Derudover skulle de forbi os 5 gange (jeg gentager: 5 gange), før vi havde alle delene til bambusbaren. Hver gang vi ringede til dem, for at få dem til at levere de manglende dele, blev vi mødt af en meget uforskammet ejer i telefonen. Til sidst kom han selv med den manglende del, da vi måtte "skrue bissen på". Vi ventede jo gæster, og havde ikke regnet med, at det var en uoverkommelig opgave, at aflevere en bambusbar. De lever jo af det!?

Da de så skulle hente tingene igen, begik vi den fejl, at vi stolede på, at de selv kunne finde ud af, at hente deres egne ting.
Men selvfølgelig tog de også de ting, som vi havde lejet hos en anden leverandør. Nu har jeg så brugt en uge på, at få den respektløse ejer, til at levere tingene tilbage. Det må også være en byrde, af helt urimelige dimensioner når man skal huske, at levere det tilbage, som ikke tilhører én selv, og som man har taget ved en fejl.

Når man har råbt, været nedladende og fuldstændig inkompetent overfor en opgave, der er så simpel, kan det vel ikke komme som en overaskelse, at det kun bliver til 1 stjerne! Jeg har sgu aldrig kendt mage!

23. juni 2016

Elendig service

Sjældent møder man en virksomhedsejer der er så ubehøvlet! Det er første og sidste gang jeg handler med Bribon total service.

Ejeren truede med at give hans chauffør en røvfuld fordi han havde lavet mig at jeg kunne få at vide hvornår de ville hente deres borde retur. Ejer meget truende og højrøstet: "Sig hvordan chaufføren ser ud! Så skal jeg sætte ham på plads når jeg ser ham"... Blot et eksempel.

Bordene var dog i ok stand - men man vil klart lægge en dug hen over.

7. september 2015

Dårlig kundeservice

Vi skulle bestille borde og softice maskine til et arrangement i vores boligforening, og ville gerne have bragt det ud. Første mail jeg modtager lyder, "Vi kan ikke levere - hent det selv???" Hvor mange firmaer skriver sådan til deres kunder? Men ok, vi hentede så selv, da det lykkedes os at få fat i en trailer. Og vi afleverede produkterne tilbage mandagen efter.

Så manglede jeg blot et bevis på at ordren var betalt, til vores bestyrelse. Ingen hjælp at hente her, og det tog lang tid (og mange mails) før at jeg nådigst fik en lille bemærkning på ordren om, at betaling var gået igennem.

Jeg forstår ikke hvordan et firma kan levere så dårlig kundeservice, og stadig overleve? Er det fordi der er så lidt konkurrence på markedet? De burde overveje at ansætte en akademiker til at styre deres kundekorrespondance!

6. juli 2015

Jeg havde en god oplevelse modsat de andre herinde... :)

Lejede 6 høje cafeborde hos dem. Ringede og telefonen blev taget, skrev til dem efterfølgende og mailen blev besvaret. Udleveringen gik fint, skulle ikke lægge depositum. Tilbageleveringen gik også fint og hurtigt. Det er måske rigtigt, at man ikke bliver taget i hånden og alt klaret til punkt og prikke, men længere forklarende e-mails, elektroniske kvitteringer etc. behøver jeg nu ikke. Alt i alt var vi rigtig glade og vil bruge Lej1partytelt igen.

15. august 2014