Hurtig betjening. Bestilte kode torsdag kl. 11.30. Modtog kode fredag kl. 16.10. Fik et servicekald umiddelbart efter bestilling, blot for at sikre at jeg ikke havde spørgsmål, ogg måske også for at s... Se mere

Frederik fra Leikode er en kæmpe stjerne. Jeg havde noget bøvl med en anden leverandør, men Frederik tog det på sig at overtage kommunikationen og sørge for, at jeg fik mine penge tilbage fra den ande... Se mere

Bestilte fornyelse onsd 4/3 om formiddagen. Fik besked på torsdag morgen at den var under behandling... Fik koden sidst eftermiddagen fred 13/3....! Rykkede pr mail, men uden resultat.....! Ikke... Se mere

1. Erhvervs- og IT-konsulentbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Leikode.dk hjælper virksomheder med deres LEIKODE ansøgning. En LEI-kode er en "Legal Entity Identifier" (LEI) og er lovpligtigt for mange virksomheder fra 1. Januar 2018. Ansøg om en LEI kode med det samme på Leikode.dk

4,4

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt. Hurtigt svar på mail fra Deres support

30. januar 2022

Hej Claus,
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for!
Mvh,
Patrick, leikode.dk

Firmaet lever ikke op til det de lover

Firmaet lever ikke op til det de lover, de kan ikke kontaktes pr. telefon og deres mailadresse på hjemmesiden er forkert

24. januar 2022

Hej Freddie,

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi arbejder hver dag på at gøre LEI-kode systemet så nemt og overskueligt for alle som overhovedet muligt. Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, jeg er dog ikke helt enig i det du skriver. Det lader til, at der har været nogle tekniske udfordringer med telefonsystemet den dag, hvilket naturligvis er beklageligt. Du skriver, at vores e-mailadresse på hjemmesiden er forkert, det passer dog ikke. Du har sendt os kopi af den fejlmeddelelse du har modtaget, hvor det tyderligt fremgår at du har tastet vores e-mailadresse forkert. Vi har dagligt mange henvendelser på vores e-mail, hvorfor vi ville have været i stand til at besvare dine spørgsmål hurtigt, hvis du havde sendt til den rigtige e-mail. Din LEI-kode er blevet oprettet og tilsendt til dig, så vi har leveret vores arbejde.

Fungere bare!

12. oktober 2021

Hej SG!
Tusind tak for dine 5 stjerner, det er vi glad for!
//Patrick, leikode.dk

Super hurtigt sagsbehandlingstid.

30. august 2021

Hej Sten,
Tusind tak for dine 5 stjerner!
Vi forsøger at gøre vores bedste for en hurtig sagsbehandling, så det er vi meget glade for!
//Patrick, leikode.dk

Hurtig behandling

Hurtig behandling - Toppen.

12. maj 2021

Hej Birger

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er super glade for, at du har været tilfreds med dit køb hos os.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt - ingen problemer.
Nemme at komme i tale med,- på mail i det mindste :-)

19. marts 2021

Hej Steen

Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at du har været tilfreds! :)

God og overskuelig hjemmeside

God og overskuelig hjemmeside.
Koden kom 3 timer efter bestilling.

15. marts 2021

Hej Claus

Dejligt, at du har været tilfreds med vores leveringstid - det er vi rigtig glade for!

Superhurtig oprettelse

Superhurtig oprettelse. Der gik mindre end en time fra jeg bestilte til jeg havde koden.

8. marts 2021

Hej

Tusind tak for de fine ord og de fem stjerner!

LEI Kode Team

God service rask behandling meget…

God service rask behandling meget hjælpsom

17. februar 2021

Hej Rupert

Tak fordi du tager dig tid til at give os lidt feedback. Vi sætter altid god behandling højst og gør alt for at levere en god kundeservice - hver gang!

Jeg fik min kode inden for 4 timer

Jeg fik min kode inden for 4 timer - Klasse!

15. februar 2021

Hej Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse - vi er super glade for at du har været tilfreds. Vi sætter altid en ære i at behandle alle ansøgninger hurtigst muligt.

Hurtig og nem fornyelse.

Hurtig og nem fornyelse.
Både med mulighed for abbonemment og en gangs betaling, dejligt.

11. februar 2021

Hej Mads,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade og stole over, at du havde en god oplevelse!
Dbh,
Patrick, Leikode.dk

En helt igennem fin oplevelse at være…

En helt igennem fin oplevelse at være kunde hos jer ; også for én som mig som ikke er helt oppe på den store remskive vedr teknologi og IT

19. januar 2021

Hej Johannes

Det er dejligt at høre, at du synes processen har været nem. Vi gør os meget umage i at lave en let og brugervenlig platform, så mange tak for din fine anmeldelse!

Meget nemt

Meget nemt. Superlækker brugerflade. Stor anbefaling herfra

11. januar 2021

Hej Jesper

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling, den er hele teamet meget glade for!

LEI Kode Team

Vores firma Lei kode var pludseligt…

Vores firma Lei kode var pludseligt udløbet og så ringede jeg til leikode.dk og Frederik smed alt han havde og fik lynhurtigt fornyet vores leikode. Det betød at vi ikke var tvunget til at realisere aktier i utide.

Tak Frederik for god og lynhurtig service!!

8. januar 2021

Hej John

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er super glade for, at vi har kunne være hurtige og hjælpe dig.

LEI Kode Team

Var en lille fejltagelse i LEICODE data…

Var en lille fejltagelse i LEICODE data men vi fandt ud af det

27. december 2020

Hej John

Tak fordi du tager dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er kede af, at høre, at du har oprevet en fejl. Vi vil værdsætte det utroligt meget, hvis du vil uddybe fejlen overfor os på vores mail info@leicode.com, således vi kan undersøge det nærmere.