www.legehuset.dk Anmeldelser 1.064

4,8

Efter en søgning i diverse butikker fandt jeg hurtigt ud af at der var penge at spare i Legehuset. Hér kostede varen mere end 150 kr mindre end andre steder. Fantastisk! Jeg slap også for at skulle gå... Se mere

Pæn og overskuelig hjemmeside dog med et lidt begrænset udvalg af de varer jeg søgte. Pakken var hurtig afsendt fra Legehuset, men skulle afhentes på et af GLS' afleveringspunkter, som desværre ikke... Se mere

Har nu bestilt varer hos Legehuset.dk 2 gange. Varen er ankommet enten dagen efter eller 2 dage efter, og bliver leveret med GLS til et pakkested man selv vælger. Virkelig nemt og god hurtig levering.... Se mere

1. Legetøjsbutik
  2. Wellness
  3. Spilbutik

Om www.legehuset.dk

Legehuset.dk er en af Danmarks bedste online butikker med et stort sortiment af alle de kendte legetøjsmærker.

Vi har mange års erfaring med salg af legetøj til børn i alle aldre.

Vi tilbyder den bedste service samt hurtig levering.

Legehuset.dk

4,8

1 t anmeldelser

top noch

hurtig levering, alt var som det skulle være.. og endda med en ekstra lille gode her op til jul.. :)

25. december 2016

Et godt købs forløb

Jeg er meget tilfreds med købs forløbet. Kan varmt anbefales. LEGO kassen var dog en lille smule bulet, da jeg modtog den.

14. maj 2015

Der var godt nok ikke mange dele i den kasse magnet legetøj jeg købte til 650 kr. Jeg var skuffet da jeg så indholdet af kassen.

19. april 2015

Nemt og smertefrit...

...og en fin besked om at forsendelsen blev en anelse forsinket grundet manglende lagervarer, men alligevel hurtig levering..

8. december 2014

Jeg havde ledt masser af andre steder efter et specifikt produkt, men de andre steder endte med at melde udsolgt af det, også selvom de stod til at have det på lager. Derfor ringede jeg inden bestillingen til legehuset.dk og han undersøgte om de havde det på lager inden jeg lagde bestillingen, det havde de og selvom jeg endte med at bestille lidt sent på dagen og han ikke kunne love de kunne nå at sende det samme dag, lykkedes det alligevel så jeg modtog det næste dag.

27. marts 2014

God og hurtig service :-)

Jeg købte noget legetøj til sønnike, og da vi modtog varen gik den i stykker lige efter den blev pakket ud - der var en produktionsfejl på varen, eller måske en transportskade, trods det ikke så sådan ud. Der blev sendt en ny vare dagen efter, uden nogen problemer overhovdet. Megt fin og hurtig service.

11. marts 2014

let og hurtig levering

Købte nogle ting den anden dag.
det kom hurtig, dog mangleder der noget. Der var ingen følgeseddel med, så jeg ringede ang den manglede vare.
den var udsolgt og det viste sig de allerede havde haft ringet til mig om det, hvor jeg ikke havde kunne tage min tlf.
de havde også rettet beløbet til.
eneste jeg kan sige negativt er der ikke var en følgeseddel. Men det havde de som sagt prøvet at kompensere for ved at ringe.

8. marts 2014

som det skal være

ordrebekræftelse måtte vi rykke for, den kom ikke af sig selv på mail. Muligvis blev den fanget i spam filter. Men meget fin service, da vi så gjorde kontaktede firmaet. Alt i alt udmærket med en mindre skønhedsfejl.

13. februar 2014

Super service!

Selv om en vare blev solgt "assorteret" (at man ved bestilling ville få en tilfældig bamse), så var der ingen problemer i at få forretningen til at finde lige præcis den bamse, som barnet havde udset sig i annoncen. Det kalder jeg god service!

6. februar 2014

Service niveau i TOP

Jeg havde fundet noget legetøj til min dreng på deres hjemmeside, og ringede for at tjekke op med leveringen da jeg skulle handle med kort varsel. De vejledet mig grundigt i mit køb og valgte faktisk at købe et andet ligrnde produkt da det var mere passende til min drengs niveau. Så tak for det, OG som prikken over i'et leverede de hurtigt - 2 dage tog det fra jeg havde haft dem i røret til jeg hentede pakken.. DET kan anbefales varmt.

31. januar 2014

Udovertruffen Service.

Butik med god og hurtig service.
Vi havde en lille fejl på en' af vores bestillinger,
men der blev straks sendt en NY,
med en Retuseddel til produktet med fejl,
som vi bare kunne sende retur uden betaling.
Rigtig rigtig god service både på mail og Tlf.

31. december 2013