Tilfreds
Hej jeg har været meget tilfreds med både behandlingen inde fra Legatregisteret og servicen man skal godt nok sortere i listen men det er ikke så svært og man skal også lige tjekke op at adresserne og updatet
LegatRegistret formidler legater, fonde og boliger.
Efter første kontakt overholder legatregisteret deres forskrift med tilbagemelding inden for 8 dage - men herefter slækkes der på kontakten. Jeg modtager en dårlig og ikke brugbar liste med 74 legater, som kan søges - og efter aftale overføre jeg yderligere penge for at få hjælp til at skrive ansøgningerne. Jeg hører ikke fra legatregisteret før 1-2 måneder senere, hvor jeg efter gentagen gange har forsøgt at opnå kontakt pr mail og pr telefon - men uden held. Jeg få aldrig skrevet nogen ansøgning og efter 1-2 måneder genoptages kontakten og jeg får refunderet min penge.
Jeg er rigtig ærgelig over at have "formøblet" en fattig frivillig forenings penge på dette makværk.
Jeg skrev en detaljeret mail til dem, om hvem vi var, og hvad vi stod for, - og fik en liste på 40 fonde vi angiveligt skulle kunne søge midler hos.
Den første på listen, - eksisterede ikke mere, - de næste 19, - kunne overhovedet ikke bruges, idet målgruppen slet ikke er os......
Jeg holder lige en pause, - inden jeg går ombord i de sidste 20, - men sætter ikke min lid til meget mere end førnævnt.
Det står bøjet i neon for mig, - at de blot har en database, - med nogle få hundrede fonde, - og da vi er en forening, - søger man i databasen efter "forening", - se blot dette eksempel:
---------------------------------------
©LegatRegistret (13111): Angelica Meiers Mindefond. Administrator: Kultur og Socialchef Hartvig Kristensen, Per Kirkebyvej 15, 7430 Ikast. Ansøgning inden 1511 Beskrivelse (fundats): Støtte velgørende, sociale arbejdsområder indenfor menighedsarbejdet i Sønder Vilstrup og Eltang sogne, Frelsens Hær i Kolding, Y'Mens Club samt den organisation der driver "Stenbjerg", Sønder Vilstrup. Supplerende oplysninger ikke meddelt. Ved ændringer i fundatsen, kontakt LegatRegistret tlf. 35826045.
Kommentar: Skomagerhusets brugere bor IKKE i ovenfor nævnte sogne(men i Rødby), og er i øvrigt ikke tilknyttet nogen menighed - hvorfor ansøgning vil være spild af alles kræfter.
---------------------------------------
osv. osv. osv. osv. osv. . . . .
- - -
Sendte legatregistret listen over de 20, - og, - har du hørt noget, så har jeg også.
- - -
SPILD AF PENGE - skulle nogen spørge mig.
på vegne af
Skomagerhusets Støtteforening.
PS: - det er imidlertid lykkedes os at få refunderet det indbetalte beløb, - men spar dig selv for tid og besvær, - du søger selv bedre på nettet.
Bad om at få udskrevet legater hvor fonde kunne søges om penge til en legeplads i Afrika.
Fik 10 fonde anvist, hvoraf ikke en kunne bruges.
Pengene betales på forskud (evt. skal de smides ind igennem postkasse i kuvert for at få produktet billigere !!!!).
Så man har ikke en chance for at klage over produktet.
Legatregistret er allerede blacklistet af forbrugerklagenævnet, hvor de bla. beskyldes for at spamme ubrugelige legater ud, og ikke betaler sager de er blevet dømt til at betale af forbrugerklagenævnet.