Rigtig fin hjemmeside og gode priser 🙌 Men deres levering er vildledende og passer ikke. Bestiller et sæt phillip hue lamper 3-5 dages leveringstid. Markeret i gult med et udråbstegn/opmærksomh... Se mere
Jeg købte nogle LED lys til mine akustikpaneler samt 10 meter 6000K LED strip til loftlys og jeg er vild glad for både produkterne, resultatet og kundeservicen. Nemt at installere med vejledning på hj... Se mere
Lidt ærgerligt man på hjemmesiden har et banner hvor der står "Bestil inden 1 time og 20 minutter og din pakke sendes i dag" pakken blev ikke sendt. Vi bestilte en fredag og søndag aften kom besked at... Se mere
Virkelig god vejledning over telefonen - stiller mange gode spørgsmål, så man er sikker på at få det helt rigtige produkt. Vejledningen har sparret mig for mange dages research. Kunne pakke min ordre... Se mere
VÆRD OBS: VI BETALER IKKETRUST PILOT, DERFOR INDSAMLER VI IKKE ANDMEDLSER, DERFOR KAN VORE RATING VÆRE VILDLEDENDE. Hos ledpaerer.dk har vi et kæmpe udvalg af de bedste LED pærer og spot på marked. Alt fra LED spots og pærer i alle størrelser og mærker Vi har gode priser og gratis levering. Vi står selvfølgelig også klar med professionel support hvis du har spørgsmål.
Michael Drewsens Vej 12, 8270, Højbjerg, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Rigtig god pris på vores vare i forhold til resten af nettet.
Alt gik nemt og hurtigt og vi modtage vores bestilte vare 2 dage senere
Lad være med at brug dem! Købte 4 kontakter med batterier. Den ene virkede ikke og forsøgt med et af batterierne fra en af de andre kontakter men virkede stadig ikke. Sender den retur og får af vide den virker som den skal når blot der bliver sat et nyt og originalt batteri i kontakten - der var ikke originalt batteri med fra starten til nogle af kontakterne. Nu vil de have jeg betaler fragten tur / retur for at de har leveret kontakten med gamle uoriginale batterier. Svindel!!

Besvarelse fra LEDPaerer
Alt var som det skulle være og levering var hurtig
Venlig og sagkyndig rådgivning og priser, der er til at betale
Hvis du bestiller her skal du have meget god tid. Har ventet i over 2 uger på en ordre bekræftelse, men varen er stadig ikke afsendt.

Besvarelse fra LEDPaerer
Stort udvalg og en webshop der er let at bruge.
Bestilte mine varer fredag og de blev leveret allerede dagen efter.
Super gode priser. Varerne kom hurtigt og alt fungerede som de skulle.
Jeg købte lidt forskelligt Hue og LightBee.
Jeg har handlet hos ledpaerer.dk mange gange efterhånden, og oplever fantastisk kundeservice - både online og fysisk i deres showroom. Senest da jeg efter 2-års reklamationsperiodens udløb alligevel blev tilbudt reservedele til et produkt, som var gået i stykker. Tak for altid god service.
Super service. Gode produkter og hurtig ekspedition. Tak og God Jul
Ledpærer havde en sponsoreret reklame via en google søgning der tilbød gratis forsendelse.
Linket var dog dødt, så efter at have stoppet 2 enheder i kurven (598kr), opkrævedes stadigvæk 69 kroner i leveringsomkostninger.
Det blev så et nejtak fra min side, hvilket irriterer mig, idet jeg før har været tilfreds med dem.

Besvarelse fra LEDPaerer
Rigtig godt tilbud og meget hurtig levering
Jeg fraråder folk til at starte en reklamationssag med ledpaere.dk syntes det virker til at være en chateobot man skriver frem og tilbage med vi har selv fundet fejl på 4 hue pære som kan dokumenteres periodisk men de vil gerne vi prøver alt muligt først trods det vi har sat 4 nye op og det nu virker …

Besvarelse fra LEDPaerer
Bestilte på hjemmesiden. LEDPaerer havde lidt leveringsproblemer, men var hurtigere til informere om den nye forsendelses dato. Varen er modtaget. LEDPaerer har altid god og effektiv service og levering. De har leveret alle vores HUE pærer, bridges, bevægelses sensorer og lamper. Har altid virket godt.
God service og hurtig levering.
Jeg købte nogle Hue pære, som så kom på tilbud ugen efter. Den differanse tilbagebetale de, og med god høflig dialog.