1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Uacceptabelt forløb og mangelfuldt håndværk

Vi betalte 1.500 kr. for en læderreparation hos Læderprojektet i forventning om professionel ekspertise. Tasken blev meldt færdig den 3. november, men først sendt retur den 24. november – næsten tre uger senere – efter gentagne rykkere og manglende svar.

Da vi modtog tasken, var den gået ved stykker ved modtagelsen. Vi har vedhæftet billede af taskens stand, da den blev taget ud af pakken. Efterfølgende frasagde Kim sig ansvaret for arbejdet, stoppede med at svare og afsluttede dialogen med beskeden: “Hanken hænger fint fast foroven.”

Vi har været nødt til at få arbejdet udbedret hos en anden læderskrædder, som var billigere og direkte rystet over kvaliteten af det udførte arbejde.

Det er muligt, at Kim har haft en dårlig måned, men det ændrer ikke på, at forløbet har været uprofessionelt. Samlet set har vi betalt for ekspertise og modtaget forsinkelser, mangelfuldt håndværk og en taske som er i dårligere stand end da vi sendte den afsted.. Det kan vi ikke anbefale.

4. december 2025

Aldrig har jeg fået så mange

Aldrig har jeg fået så mange plastikposer. Nå henter tasken. Den var pakket ind i en H&M papkasse. Genbrug ok. Tasken lå i en bilka plastikpose. Lukkede tasken op. Fuld af forskellige plastikposer. Tasken var så'n set helt ok.

2. april 2024

Uprofessionelt og uheldig service

Uprofessionelt og uheldig service
Min mor bestilte en taske 24-11 2023. Hører intet i flere dage. Forsøger at komme i kontakt med Kim pr mail og sms gentagne gange. Får svar i december om, at tasken sendes følgende fredag. Efter 10 dage stadig ingen taske og ingen mulighed for kontakt. Den 19-12 får jeg en besked om, at ordren blev annulleret den 24-11. Mærkeligt at love at sende tasken i december, hvis dette var tilfældet.
Kan bestemt ikke anbefale at bestille herfra.

19. december 2023

Meget fint håndværk

Meget fint håndværk, virkelig god service og hurtigt arbejde.

Har ikke en finger at sætte på Kims arbejde. Begge mine tasker blev repareret, og resultatet blev så fint.

Kommer gerne igen en anden gang.

29. marts 2023

Perfekt

Super fed butik. Købt der flere gange altid uden problemer. Håber de snart laver nogle nye tasker, for jeg leder efter en ny.

23. juli 2016

Godt håndværk og god service!

Jeg har bestilt to gange via LeatherProjects hjemmeside - første gang en taske og senere hen en nøglering - begge gange har jeg fået et super godt produkt og en god service!

21. juli 2016

Super service - Super kvalitet

Jeg købte for vel snart to år siden et bælte hos LeatherProjects, og selv den dag i dag ser det stadig godt ud. Jeg har tidligere haft købt bælter andre steder, til ca. samme pris, men ingen af dem har kvalitetsmæssigt været lige så godt som det jeg har nu fra LeatherProjects.
Jeg var for nylig forbi butikken på Nansensgade 7, fordi jeg havde fået lavet en lille selvforskyldt ridse i mit bælte, og her hjalp Jeppe Dencker uden tøven med at få det fikset, så det nu ser flot ud igen.
Den stilrene butik er klart et besøg værd. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos LeatherProjects, og jeg er allerede igang med at finde ud af hvad min næste bestilling skal være.

2. juli 2013

Elegant, detaljeorienteret, bearbejdet og eksklusivt håndværk!

Alene stemningen i butikken svarer på de fleste spørgsmål! Det er ikke en massefabrikationsfabrik man kommer ind til, men derimod en ung dygtig mand, der tager sig tid til hver enkelt nålestik, lytter på idéer og udfører dem til perfektion. Jeg har købt et bælte hos Jeppe Dencker og da jeg ønskede noget helt unikt, blev det lavet uden tøven. Leveringen var hurtig og jeg viser nu stolt mit bælte frem i byen.

Det er ikke sidste gang jeg handler der og er der nogle der mangler en gave til "personen der har alt" - så kig lige forbi i Nansensgade :)

30. juni 2013

Rigtig god oplevelse!

Jeg bestilte en pung fra LeatherProjects for nyligt, og havde i den forbindelse nogle særlige ønsker.

Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse, og havde pungen inden for en uges tid.
Den blev lige som jeg havde forestillet mig, og kvaliteten er helt i top!

Kun ros herfra!

8. april 2013

God kvalitet, svingende service

Jeg bestilte i december 2012 2 produkter hos LeatherProjects. Jeg har først nu, påsken 2013 modtaget mine 2 produkter. Mit første indtryk af produkterne er rigtig gode. Men det lange leverings-proces har været en kedelig oplevelse. I december efter bestilling får jeg at vide at ordren bliver leveret i starten af Januar. I midten af januar har jeg ikke hørt noget, og kontakter dem pr email, og får at vide at pga. af mange bestillinger skal jeg forvente levering i slutningen af måneden. Så går der lang tid uden at jeg hører noget. Så i starten af Marts skriver jeg igen. Jeg bliver fortalt at pga af noget med nye servere er nogle ordre gået tabt, og derfor skal jeg indbetale via netbank, som jeg efterfølgende gjorde. Jeg bliver også fortalt at ordren så bliver leveret inden ugens udgang (ca 4 dage senere), og at de vil betale leveringen som følge af den uheldige proces. Der så 2 uger hvor jeg igen intet hører, og jeg tager på ny kontakt til LeatherProjects. Jeg bliver nu fortalt at denne gang er den en intern misforståelse der gør at min ordre ikke er afsendt. Jeg får derfor en ekstra ting med som kompensation, som viser sig at være en brilleetui. 3-4 dage efter den mail får jeg så min ordre.
Jeg har det lidt ambivalent med oplevelsen. Jeg ville rigtig gerne give dem god feedback, men når det tager over 3 måneder at få leveret en ordre, og at jeg ovenikøbet skal henvende mig så mange gange for at det sker, så må jeg på trods af små kompensationer give dem 2 stjerner.

1. april 2013

Fremragende service og fantastisk produkt

Jeg henvendte mig til Leather Projects for at få en speciallavet halspung, som jeg kunne bruge på roskilde og som kunne rumme min store Samsung Galaxy Nexus samt pung osv.

Halspungen har mildt sagt været igennem lidt af hvert i de 9 dage jeg tilbragte på Roskilde og ser stadig utrolig lækker ud. Derudover er den helt intakt. Den er rent faktisk noget af det eneste, som jeg ikke formåede at ødelægge på Roskilde :)

Kan anbefale Leather Projects til andre!

16. juli 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)