learnandearnit.com Anmeldelser 21

2,4

2,4

Under middel

Important

Look. I tell you complete story then you decide.
First they advertise on internet for job and mention whatsapp number.
When you contact they send you first class. Screen recording, in which they tell about type of work and like stuff.
Afterthat they will send you second part of first class in which they tell you about how to register on their webiste.
After this they ask from you, are you pay fee training fees in advance RS 1050 or pay later after earning.
Then they send a link of zoom meeting for second class in which they tell you basic knowladge about the website , some ambiguous proof how other people are earning.
Then they pressurize you to deposit dollar in website starting from 25$ to 60$ for subscription.
Deposit method is very interesting.
First they ask you to send username you create when registration on website
When you send they deposit 2-5$ on your account, once you received then they send you a Easypaisa number and ask you to send money against purchasing dollar.
I don't lie but i wasn't deposit money because i already checked their company profile on internet and through my personal links,
They abuse you badly. Please be safe.
I know people are jobless and want to make money but these are scammers don't trust on it. Don't losse your money.

3. april 2026

Stay away from these spammers

Stay away from these spammers. I have received 7 spam text messages from different numbers related to these people just today. Anyone who resorts to sending unsolicited text messages should not be trusted.

26. marts 2026

Totally scam

First they send you lesson and say to create account and if you ask any questions they pressured you to create account first if you say no they start abusing you totally fraud do not contact them nor create account 👎 May God protect all the people from such type of fraud peoples

18. september 2025

Deep Fake online work

مجھے پارٹ ٹائم ایک جاب کی ضرورت تھی میں نے او ایل ایکس پر پارٹ ٹائم جاب کا سرچ کیا تو مجھے ان لائن ورک کے بارے میں ایک اشتہار ملا اس کے اوپر یہ نمبر لکھا ہوا تھا جب میں نے ان سے رابطہ کیا تو انہوں نے کچھ ویڈیوز اور تصویریں مجھے بھیجی پھر میں نے ان کی ویب سائٹ پہ گیا اور اس کا لنک کاپی کر کے ٹرسٹ پوائنٹ پر سرچ کیا تو مجھے ریڈنگ زیرو نظر ائی اور فیک فراڈ یا کمپنی کا معلوم ہوا جو نیچے لوگوں نے کمنٹ کیے ہوئے تھے جب میں نے اس کو کہا کہ تم ایک فراڈیا کمپنی ہو لوگوں سے سرمایہ کاری ہڑپ لیتے ہو لوگوں کے ساتھ فراڈ کرتے ہو دھوکہ کرتے ہو تو میں لوگوں کا احساس نہیں ہے تو اس نے مجھے گالیاں دیں گندے میسج کیے آپ اس کمپنی میں بالکل بھی انویسٹ نہ کریں یہ فراڈیے کمپنی ہے

16. maj 2025

Fake, Jhooty, pyse ly k bhaag jaty hn

Fake, Kashif name sy banda Zoom per training dy ga. Jyse ap pyse bhej do ge package Buy krny k liye. Bas us k bad Nmber Block, answer nhi aaye ga, kabhi mobile ki screen toot gai, kabhi kahy ga Light area ki kharab ho gai hy.
Or Buhat Batmeezi sy paish ata hy.

25. februar 2025

Scam Persons and Scam Website

These scyco people are earning haram through this websites... Apko itna pressurize kr detey hain investment krne k lie or usk baad 1-2 din contact me rehty hain and then block kr detey hain
Totally scam he y or jb inko kaho k y fake kaam kr re
They used to abuse badly.... I do have proof s of him abusing me and one more person... I'm gonna report them to cyber crime

6. februar 2025

Scammers

I contacted them after seeing an advertisement on OLX. I asked for job details, and they sent me some recorded sessions in which they explained everything. From this, I realized they wanted an investment. So I asked if an investment was required. Then they rudely responded, saying they never mentioned any fees and started speaking very rudely and disrespectfully. I then said I just asked one question because you provide sessions and later say an investment is needed, which is why I was asking. Even then, they talked to me very rudely. I then told them, ‘‘You're an extremely terrible person. You neither have the manners to talk to a girl nor the decency. Learn how to talk first, then advertise yourself.’’ To this, they started cursing at me. I have all the screenshots.

2. august 2024

Scamm company..

Scamm company... Don't trust... Website check krny pr Ye kehty hn Ye hmari ni he jbk Ye inhi ki he or pasy lany k bad block kr dety hn or aik br registration krny k bad dubara phr say registration ka bolty hn totly froud company

2. maj 2024

Er dette din virksomhed?