Ludv. Bjørns Vinhandel A/S Anmeldelser

1. Mad, drikkevarer og tobak

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks ældste Vinhandel, der sikrer dig stor kvalitet og service, med dybt udvalg af vine fra hele Verden. Her kan du handle på alle tider af døgnet i vores store udvalg af Vin, Spiritus og Champagne

4,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Super oplevelse

Vi har i to omgange købt nogle vintage-champagne flasker og alt har bare fungeret godt. Websiten fungerer glimrende og vi bestilte den ene flaske fredag lige før kl. 12.00 og den ankom til Postnord pakkeshop som ønsket lørdag middag (i går). Ved den første flaske primo november var der tilmed en lille ekstra hilsen fra butikken - tak for det :-)

23. november 2024

Jeg havde bestilt en gave til min mand…

Jeg havde bestilt en gave til min mand torsdag. På hjemmesiden stod der, at jeg kunne få leveret til pakkeshop dagen efter, hvis jeg bestilte før kl 12. Det gjorde jeg og valgte postnord, pengene blev trukket fredag, men jeg fik ingen mail om at pakken var afsendt. Mandag ringer jeg og får fat i en hjælpsom mand, som fortæller de har valgt at bruge deres egen chauffør og, at han vil levere mandag omkring kl 16. Ingen pakker kommer og jeg er i kontakt med den hjælpsomme mand igen, som lover mig at pakken er på vej, men at chauffør sidder fast i trafikken. Pakken som skulle være en overraskelse til min mand, bliver leveret uindpakket til ham, øv! Alt i alt ikke nogen særlig god oplevelse.

26. juni 2023

Fabelagtig Chablis

Tak for en god behandling og vejledning. Det er værdsat med en personlig god vejledning både hvad angår jeres vine på tilbud, samt de gode vine til kælderen.

8. februar 2022

Skuffende oplevelse

Fragtpris, og vejledende pris på de bestilte varer virker gennemsnitlige, evt. en anelse over. Webshop virker lige til og dejlig at navigere på.

De bestilte varer skulle bruges til mit bryllup, nærmere bestemt til min ammende kone, jeg bliver ringet op fra butikken og får besked om at varen ikke er på lager - efter den er købt og betalt. Jeg spørger om den kommer hjem igen og med forventet fragttid kunne være fremme, absolut senest dagen forinden festen - jeg fik et konsekvent og skråsikkert ja.

Fragtudbyderen leverede indenfor deres egen frist iflg. deres hjemmeside, desværre kom de bestilte flasker først efter festen.

12. august 2021

Ikke imponerende - dyre fragtomkostninger

Jeg kunne ikke gøre brug af en velkomsthilsen med 10% rabat ved tilmelding til nyhedsbrev, da noget af det bestilte var nedsat i pris.
Det stod der intet om ved tilmelding til nyhedsbrev og medlemsskab. Til sammenligning med hvad andre konkurrenter tager for det bestilte, herunder totalpris med levering/fragt, vil prisen for min kurv med 2 flasker Rom (1000 kr.) koste 100 kr. mere end i andre butikker, som jeg sammenligner med.
Jeg ser derfor ikke nogen fordel ved at handle hos dette firma. Man kunne jo også se det fra en mere subjektiv vinkel, hvor det ser ud som om, at der lokkes med medlemsskab, blot for at omgå forudsætningerne, om at give rabat på det første køb.

6. april 2021

Fantastisk fysisk og online butik

Fantastisk fysisk og online butik
Har handlet hos Ludvig Bjørns Vinhandel (online) flere gange, og alt er helt som det skal være.
Både deres priser, tilbud samt ofte gratis levering med egen chaufførs er lækkert.
Online bestillinger kommer normalt dagen efter, og man får SMS med live tracking på hvornår bilen nærmer sig.
Fedt at de også har en fysisk butik, så man ved at det er personer som ved hvad de taler om.

18. januar 2021

Der var udsolgt af den vare jeg havde…

Der var udsolgt af den vare jeg havde bestilt. Så jeg fik bare en anden af endnu bedre kvalitet ind hvad jeg havde betalt for. Super handel hurtig levering. Gør jer selv en tjeneste og køb jeres A.H. RIISE ROM hos dem

2. december 2020

ALTID super service og en fornøjelse at…

ALTID super service og en fornøjelse at gøre forretning med Christian.

Jeg har altid snakke med ejeren Christian, så er man helt sikker på få den bedste betjening. Det er sjældent man oplever service på denne måde og et livsglæde i arbejdet.

Tusinde tak for sublim service og samarbejde.

Mvh
Thomas Marcussen
TjenerTeamet

19. maj 2020

Den er bare i orden!

Har været kunde hos Ludv. Bjørn af flere omgange, både i privat og erhvervsmæssig sammenhæng. Den sidder simpelthen i skabet HVER GANG! Om det er gavekurve der skal sendes, vinsmagninger der skal afholdes eller hvis man blot skal have en god flaske vin med hjem til weekenden - så burde Ludv. Bjørn være dit go-to place.

Af den grund kaster jeg om mig med stjerne her, for hold da op det er fortjent´.

23. oktober 2019

Vino - og fino

Web-siden og det at finde produkterne = * * * * (4 stjerner)
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * * (5 stjerner), også levering til andre end mig selv er afprøvet - og fundet OK.
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = * * * * * (5 stjerner)

Reklamation (RMA) = ikke bedømt

31. maj 2011