Laybeany Anmeldelser 31

1,7

Commande et paiement effectue en mai 2016,accusé reception de la commande avec délai d envoi,jusque la ca va,mais depuis aucunes reponses au mail que j ai envoye pour verifier ou cela en etait, Tout... Se mere

Jag har valt att polisanmäla köpet som bedrägeri då jag fortfarande efter 2 månader inte fått produkterna eller pengar tillbaka. De har slutat svara på mail och hemsidan går inte att gå in på längr... Se mere

Don't order anything here. We did receive our two laybeany's, but they did't fill with air at all. We have sent them back and they confirmd they received them, but we never received our money back.... Se mere

1,7

Dårlig

inacceptable et deraisonnable!

Tout porte a conclure que c est frauduleux!
Decevant , innaceptable,fraude etc.....

10. december 2016

Product not received

Ordered this laybean in April 2016. October 2016 and still no product received, not answering emails. Putting a complaint in with the Better Business Bureau and Consumer Affairs to ensure others don't fall for this. This is just unacceptable and will be seeking the return of the money I paid for goods not received.

20. oktober 2016

Crap company!

Ordered a bag for my wife's birthday. Got it over a month later. When she finally tried it leaked!!
Tried now to enter their wab page to find out how to get a new one. It did not work.
Reading the other reviews I assume these guys "took the money and run".

I will never buy and pre-pay anything if the company havn't existed for several years and have a solid financial base. I look at this as learning money.

Do not buy from them!!
Not that it is possible anymore I guess.

7. oktober 2016

Des escrots

J ai cdé 2 laybags payés à la cde et je n ai jamais rien reçu!
Comment faire pour se faire rembourser? C était en mai

19. september 2016

FAKE!!!

These guys at MOSEL APS in Odense, are very good at taking your money.
I never received my order and had to make a complaint through my bank to get my money back.
They have more companies out there, so watch out!!!

25. august 2016

Aldrig mer betala innan varan levereras

De har slutat svara på mail och hemsidan går inte att gå in på längre.
Jag kan leva med att pengarna är borta - dyra läropengar men ändå. Polisanmäler och hoppas fler gör det så att denna typ av bedrägeri med tiden blir svårare att utföra.
Aldrig mer betala innan varan levereras.

25. august 2016

Fraude !

J'ai commander l'article le 2 juillet, deux jour plus tard j'ai reçu un courriel disant qu'ils avaient bien reçu ma commande et que serait traité sous peu. Le 20 juillet je leur ai envoyé un courriel afin de savoir où en etait ma commande, j'ai eu reponse qu'ils avait de la difficulté avec leur "warehouse" au Canada. Ils s'excusaient de la situation et tout serait régler dans les prochain jour. Depuis. Je leur ai envoyer 3-4 courriels et je n'ai reçu aucune réponse de leur part.
Il me semble que plusieurs on eu le même problème que moi, il se sont fait avoir...

18. august 2016

!!!!! FRAUDE !!!!!

Ce sont effectivement des fraudeurs - n'achetez rien sur ce site !!!!!! 182 USD ont été prélevés de ma carte de crédit et je n'ai jamais reçu la marchandise. Aucune réponse à mes e-mails, aucun autre moyen de les contacter !!!!!!!!! Grosse fraude !!!!

16. august 2016

Order paid for in May 2016 and not received (August 2016)

Do not order this is a scam.

Paid $55 in May, emailed the company several times asking where my order was and was told that it was about to ship. Now they've stopped replying to my emails.

About to get onto the credit card company to see if they can refund the money and investigate them.

7. august 2016

Never received a refund ! Wij werden nooit terugbetaald ! Jamais remboursé !

Bestel hier niets. Wij kregen onze laybeany's maar deze konden absoluut niet gevuld worden met lucht. We hebben ze teruggestuurd en bevestiging gekregen dat ze ontvangen waren. Ons geld hebben we echter nooit terug gezien.
Ne commendez rien chez eux. Les leybeany's ne peuvent pas être remplis d'air. On a renvoyé les sacs, mais on n'a jamais reçu notre argent de retour !

4. august 2016