Lavpris-laase.dk Anmeldelser

4.544

4,1

God service ud over det sædvanlige og gode priser. De bestilte varer kunne jeg hente på posthuset dagen efter.

⭐ Jeg købte en lås hos Lavpris-Låse i forventning om, at den kunne låse døren. Det viser sig imidlertid, at låsen kun deaktiverer dørhåndtaget og dermed ikke fungerer som en egentlig lås på d... Se mere

Rigtig god service og hurtig levering. Kontaktede dem via chat for spørgsmål omkring produkt inden bestilling. Super kompetente svar. Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opk... Se mere

Jeg bestilte ekstranøgler til min kædelås online i går. Betalte med mobilepay og allerede i dag kunne jeg hente dem i pakkeshoppen som jeg selv valgte. Eneste måde det ku blive bedre, ville være h... Se mere

1. Låseleverandør
  2. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  3. Isenkræmmer
  4. Marked for byggematerialer
  5. Køkkenrenovering

Vi er en webshop som vil være hele Danmarks leverandør af Sikkerhed og låse, derudover udvider vi dagligt vores sortiment med varer der falder inden for vores varegrupper. Vi gør meget for at sikre en korrekt betjening af vores kunder.

God

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(4.544)

19 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fik forkert vare, fejlen blev dog straks rettet

Trods chat med kundeservice, fik jeg alligevel tilsendt dørhåndtag til forkert side af døren. Det blev der straks rettet op på, da lavpris-laase.dk sendte mig det håndtag jeg skulle bruge. Lidt irriterende at skulle spilde ekstra dage og dokumentation/tid for at få rettet fejlen, når nu man havde spurgt kundeservice til råds først. Kvaliteten på varerne, og efterfølgende kundeservice var fin.

5. februar 2021

Fin service

Fin service. Den indvendige del af låsen var i restordre, men blev efterleveret. Kunne selv vælge om jeg ville have det samlet eller i 2 omgange. God kvalitet på varen.

25. januar 2021

Ekstrem dårlig service

Adrig har jeg oplevet at få så dårlig service og behandling, som der jeg i tirsdag bestilte en system lås hos dem. Jeg får en mail, om at en eller flere af de varer, jeg har bestilt ikke var på lager, og de derfor var bestilt hjem fra deres leverandør.
Jeg ringer i går og får af vide de regner med at sende den idag, og der jeg så ikke høre noget ringer jeg.
Der får jeg så en medarbejder i røret, der ikke ved noget som helst, istedet siger han at den medarbejder, jeg har talt med i går ringer tilbage.
Det gør han så ikke, og derfor ringer jeg igen, hvor medarbejder, så stiller mig om til ham, men han svare ikke, og jeg ringer så igen.
Jeg får så fat i en medarbejder, der stadig ikke kan give mig en opfølgning, og vil derfor snakke med den medarbejder, der skulle ringe tilbage. Kort efter får jeg så en mail fra medarbejderen, om at den har være i restordre hos leverandøren, men kommer afsted i morgen, hvilket de ikke oplyste mig om i første omgang.
Nu skal jeg så vente helt til næste uge på at få min vare, som jeg stod og skulle bruge nu.
Jeg har før bestilt fra dem, og opleve bedre behandling ind den jeg har oplevede her.
Det bare ikke okay, og uprofessionel ikke at oplyse kunden, om restordre hos sin levendør og en korekt levering tid.

Det sidste gang, jeg har købt noget hos lavpris låse, og jeg flytter mit system til en anden låsesmed.
Jeg kan ikke anbefale dem til system låse.

Opdatering svar til svar.
Jeg synes du skal holde dig til sandheden i dit svar da jeg selv driver forretning og selv har haft webshop ved jeg hvad jeg taler om når man som firma udmærket ved det ikke betaler sig at skyde skylden over på kunden jeg ved udmærker hvordan coronaen hærsker over landet nu om jeg skulle vente 14 dage havde jeg selvfølgelig godt kunne overleve vis i så bare i starten der jeg ringet oplyst mig den var i restordre ved jeres levendør men nej i valgte at jeg skulle snakke med en bestemt medarbejder som i oplyste vil ringe tilbage og ikke gjorde.
For det anden var historien en hel anden side i den sag med de nøgler i skrev sådan i en mail til mig og den må du gerne se.

"Hej

Det kan desværre ikke laves om da nøglerne er graveret.

Men du kan godt udvide systemet når du er klar til det.

Vi har desværre modtaget din mail for sent til at lave det om"

Så lad venligst vær med at skyde den over på mig med i har lavet det om når i skrevet det modsate til mig

Tilsidst vil jeg gøre opmærksom på at trustpilot er en side hvor man kan fortælle om sin købsoplevese og service med en virksomhed og derfor fortæller jeg bare om min oplevelse med jer.
Vis i ikke tåler kritik så det jeres sag ikke kundes desvære men husk at hold en god tone!

21. januar 2021
Lavpris-laase.dk-logo

Besvarelse fra Lavpris-laase.dk

Hej Kenneth
Du bestiller Mandag kl 16.43, altså efter fyraften, Tirsdag sidst på dagen ændrer du ordren fra et X system til et Hovednøglesystem da du skriver at der senere skal kunne udvides i systemet.
Det betyder at de nøgler vi allerede har produceret skal kasseres og systemet skal beregnes på ny, den slags koster tid og penge.
og allerede Torsdag får vi en ufortjent Sviner på Trustpilot
Jeg beklager at den medarbejder du gerne ville snakke med ikke stod til rådighed da du ville snakke med ham, men vi har meget travlt lige pt, du har sikkert hørt om at Coronaen har ramt Webbutikkerne.
Jeg syntes vi skal stoppe her og du skal finde et andet sted at købe din lås og 2 nøgler, jeg annulerer ordren og tilbagefører betalingen

Super god oplevelse

Super god oplevelse, jeg købte en Yale doorman. Montøren har lavet et super flot stykke arbejde, og da det er en ældre dørkam, skulle der meget lirke arbejde til, og det lavede han og sikrede sig mange gange om den passede. Kan helt klart anbefale.

16. januar 2021

Hurtig levering og fantastisk hjælp

Hurtig levering og fantastisk hjælp. Jeg bestilte 3 låsecylindere og en nøgleboks om formiddagen, og havde det allerede dagen efter. I dag skulle jeg forsøge mig med at udskifte cylinder og den første gik rigtig fint, men den næste drillede mig. Jeg ringede og fik virkelig god service og fejlfinding over telefonen. Peter var meget tålmodig og fandt ud af hvad jeg havde gjort forkert, eller manglede at gøre. Tusind tak 😊

14. januar 2021

Endnu engang er service i top-klasse.

Endnu engang er service i top-klasse.

Jeg bestilte en pakke i mandags og fik af vide den ville blive sendt fra leverandør. Godt jeg kunne skrive hvor den måtte stå i besked-feltet, for et eller andet firma havde sat den af i carport kl. 08:30 onsdag morgen mens jeg sov længe (corona-times).

Pt. havde de 20% rabat på valgte produkt og jeg fik ekstra 10% med deres loyalitets rabatkode (tilmeld dig deres nyhedsbrev, det betaler sig).

Kan jeg endnu en gang pointere at jeg fik hjælp til at vælge de rigtige stykker tilbehør til mine dør-låse for snart 2 år siden, via e-mail? Et par fotos, mål i mm og bum, 3 links til de rigtige afstandsstykker.

Jeg kommer (ironisk nok), næppe til at bruge en låsesmed igen, nogensinde, fordi lavpris-laase.dk gør det så godt. De tillader mig at gå fuld DIY på alt min sikkerhed, uden at det bliver til noget byggemarkeds-skrald. Det er jeg godt nok glad for. :-)

6. januar 2021

Rigtig god service og hurtig levering.

Rigtig god service og hurtig levering.
Ved modtagelse af vare var denne beskadet men et enkelt tlf opkald og mail med billeder og ny blev sendt straks. Ingen problemer.
Kan kun anbefale Lavpris-laase.dk

4. januar 2021

Køb af dørhammer.

Købte en dørhammer, havde spørgsmål om montering, hvilket ekspedienten straks undersøgte og gav svar. Nem bestilling, levering indenfor få dage, selvom den ikke aktuelt var på lager. God service.

25. december 2020