Hold jer langt væk
Vi fik lavet nyt køkken i 2015, i den forbindelse faldt valget på en bordplade i lavasten, dels fordi vi syntes den var flot, men også fordi den er nem at vedligeholde og kan tåle det meste.
Valget faldt på Lavasten.dk, fordi han var billigst. Allerede ved det første møde fik jeg lidt kolde fødder. Ole taler en efter munden, fremstår uprofessionel og er så slesk og sælger-agtig, at man får røde knopper.
Vi valgte dog imod vores mavefornemmelse, at fortsætte med Ole og lad endelig være med det
1) Bordpladen er i den forkerte farve, endte simpelthen med at give op. Fik tilsendt 10 farveprøver, som var i alle retninger. Da jeg foreslog et pantonekort, aner han ikke hvad det er - men proklamere samtidig at han har været i branchen i 12 år. Er det ikke ved at være på at få systematiseret tingene lidt så?
2) Han kan ikke finde ud af at åbne en vedhæftet fil, se en MMS ej heller ejer han professionelt måleudstyr. Han troppede op med tommestok og kuglepen, istedet for en lasermåler. Han kan dog stadig ikke finde ud af det og min mand ender med at lave hele opmålingen.
3) Super dårlig til at planlægge. Vi endte med at bruge 4 fridage på at vente på at bordpladen skulle ankomme. Den ankom på 4.dagen kl 18.30!!
4) Tilbudet inkluderede montering og fugning. Intet af det skete. Vi måtte selv bære bordpladen ind og fuge langs kanten. Min mand måtte stå med svejse-udstyr og fjerne de jernhængsler som fastgjorde pladen til palle og min mand er bankmand - ikke håndværker. Til gengæld fik Ole hurtigt pakket sine ting sammen og forlod os alene tilbage, alt imens han sagde "Du er vel nok stærk, den klarer du da lige ik'"
5) Han stod vitterligt ved siden af os, for at være sikker på, at vi overførte pengene til hans konto. Han var ikke obs, på service, finish og levering, men pengene ville han rigtig gerne have! Det var så usmageligt.
6) Efterfølgende opdagede vi, at den ene bordplade var skæv som en tør osteskorpe og derfor passede samlingen ikke. Da vi efterfølgende ringede og bad ham om at fikse det - hørte vi aldrig fra ham. Først nu forstår jeg hvorfor hans telefon altid var slukket og at han først ringede tilbage, når man havde lagt en besked..Der er åbenbart andre ligesom os og dem gider han ikke beskæftige sig med.
Vi er nu ved at lave en officiel klage. Det her skal han ikke slippe afsted med
9. november 2015