Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med det brede udvalg af vine, især de spanske, og fremhæver ofte den gode sammenhæng mellem pris og kvalitet. Mange sætter pris på de detaljerede og retvisende vinbeskrivelser, som hjælper dem med at finde vine, der lever op til forventningerne. Leveringen beskrives konsekvent som hurtig og problemfri, og servicen er generelt fremragende med dygtigt og vidende personale. Dog oplevede nogle få kunder problemer med leveringen, hvor vinen ankom senere end forventet, eller de modtog den forkerte vin. Enkelte var også skuffede over, at vinen ikke levede op til deres forventninger, eller at priserne varierede kort efter køb.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt, især vinene, som beskrives som velsmagende, lækre og af høj kvalitet.... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver positive interaktioner med leveringsservicen. Kunder roser den hurtige og effektive... Se mere

Service

Anmeldere nævner positiv feedback om service. Kunder roser den hurtige og gode service, ofte fremhævet i... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen. Mange kunder er tilfredse med, at de kan finde kvalitetsvin... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten. Mange fremhæver vinens fantastiske smag og beskriver den som... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Første, men ikke sidste gang Købte Laudrup Vins rosé smagekasse. Lynhurtig levering. Den ene vin kender vi i forvejen - den er fortrinlig og pengene værd til normalprisen. Vi har indtil nu smagt... Se mere

Vi har fundet de helt rette vine hos Laudrup Vinhandel - og har netop haft en sommerfest, hvor de blev drukket. Gæsterne drak dog ikke det hele, så vi kan fortsat nyde et glas i ny og næ - og med de g... Se mere

Endnu engang en dejlig oplevelse at handle hos Laudrup Vin. Havde nogle spørgsmål ang. levering som blev besvaret anerkendende og forstående. Rigtig god og behagelig oplevelse at handle hos Laudrup... Se mere

1. Vinhandel

Laudrup Vin blev grundlagt i 1993 af Michael Laudrup og Per Buhl. Vi importerer vin og gastronomiprodukter fra hele verden. Vi mener, at der er en nøje sammenhæng mellem mad og vin, og derfor har vi begge dele. Vi sælger lækre kvalitetsvine fra hele verden og vores særligt udvalgte gastronomiprodukter kommer primært fra Spanien fra Italien. Køb online på www.laudrup.dk. Gratis fragt over 1000 kr. Hurtig levering i hele DK (1-2 hverdage)

4,5

Svarer typisk inden for 48 timer

Nem bestilling - hurtig levering

Det er en fornøjelse at shoppe på jeres hjemmeside, da man finder en masse af de bedste huse og vine fra hele verden. Smagekasserne er sjove og som regel et godt tilbud. Bestilling og levering forgår nemt og hurtigt.

21. marts 2024

Hej Niels,

Tak det er vi glade for at høre!

Mvh Tommy

Fantastisk service!

Servicen var helt i top, og vinene blev leveret dagen efter, de var bestilt. Rosékassen var et ganske udmærket udvalg af seks forskellige slags, og til en yderst rimelig pris. Virkelig god oplevelse, at handle med Laudrup Vin,

18. marts 2024

Hej Marie,

tak for din anmeldelse, sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre næste gang.

mvh Tommy, marketing

Det var første gang vi var 110…

Det var første gang vi var 110 deltagere -sikkert fordi det var på Søllerød kro -der serverer den skønneste mad. Dette var også tilfældet denne gang i samarbejde med Laudrup Vin, hvor man havde sammensat en PERFEKT middag og mange spændende vine.
Det er en super hyggelig tradition ca. 4 x årligt på forskellige restauranter. Mange grupper af kvinder der kender hinanden, deltager og hygger sig med lækker mad og smager på skønne vine.
Meget anbefalelsesværdigt at deltage i arrangementerne.

7. marts 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Pia, Tak! ja, jeg hører det var en rigtig god dag - som så ofte!

Fin blandingskasse

Varer Antal Pris
Louis Latour Duet Chardonnay/Viognier
Varenummer: 4549.2021 2 276,00 DKK
Dejlig hvidvin til primært skaldyr og til nydelse på terrassen
Il Palagio Chianti Classico di Panzano (øko)
Varenummer: 5390.2019 2 438,00 DKK
Denne vin faldt desværre ikke i vores smag og skulle åbenbart have været "dekanteret"/luftet da den vist nok var for ung!! Desværre havde den første flaske vi åbnede ikke den rigtige smag ( måske prop????).
Giné Giné Tinto
Varenummer: 0350.2019 2 396,00 DKK
Meget tør , men relativ let vin. Bedst til "spanske" nydelser. Jeg vil dog ikke købe den igen!

9. marts 2024

Hej Bjørn og Margit,
Vi værdsætter jeres input! Næste gang må vi finde noget som passer helt jeres stil!

Mvh Tommy, Marketing

Det var et rigtig flot arrangement

Det var et rigtig flot arrangement, skønne omgivelser og borddækning. Underholdende og inspirerende præsentation af de skønne vine vi smagte, og det var genialt at David Ekberg havde fundet vine til hver enkelt ret, der viste store forskelligheder, men alligevel klædte retterne. Maden, den var som man forventer på Søllerød Kro helt i top, pånær hovedretten. Den var ganske enkelt ikke stedet værdigt. Tør fasan, lagt på en talkerken med lidt kedelig pure og overdænget med en skummet sovs der mest af alt lignede candy floss…sådan en ret ville de fleste køkkenchefer ikke lade komme på bordet. Men når det så er sagt, er jeg sikker på der nok skal blive rettet op på det til næste gang…forhåbentligt..
Jeg gik derfra med 2 gæster, med mindet om en dejlig aften. Det var jo først og fremmest vinene vi kom for at smage.

13. marts 2024

Hej Henrik,

Tak for udførlig og konstruktiv kritik. Jeg er enig i, at fasanen var tør, og retten generelt faldt ud i forhold til de andre retter som var på velkendt Søllerød-niveau.

Mvh Tommy, marketing, Laudrup

Fremragende smagekasse fra MUGA wineyards…

Købte en smagekasse fra MUGA wineyards Rioja. Har til nu kun smagt hvidvinen, som var fremragende. Og bestilling samt levering var super nemt og vinen kom efter 2 dage. Glimrende service.

8. marts 2024

Hej Lynge,

Det var godt at høre!

Mvh Tommy, marketing

Man lover ikke for meget!

Man lover ikke for meget!
Fremragende vine, omend jo kun den ene er smagt…. Den anden kender jeg fra tidligere køb. Det bliver ikke sidste gang.
Men, men, men… Leverancen levede ikke op til sædvanlig standard, kl. 17:45 på min erhvervsadresse. Alle var gået hjem. Heldigvis var min nabo vågen…
Går ud fra, at det er en enlig svale.
Lad os se næste gang! 😉

5. marts 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Ralph, tak for din kommentar. Vi hiver fat i vores fragtfirma, for de skal naturligvis ikke aflevere så sent til en erhvervsadresse. Så må de aflevere dagen efter i stedet.

Mvh Tommy, Marketing

Jeg bestilte vinen om aftenen, og allerede dagen efter modtog jeg vinen. Imponerende!

27. februar 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Martin, Det er vi glade for at høre. Tak!

Muga Vin og Rådhuskælderen - en vinder

Muga Vin og Rådhuskælderen, Roskilde sammen, så kan det ikke gå galt. Fantastisk arrangement med fremragende vine og fantastisk god mad. Flot arrangement som Laudrup Vin kan være stolt af.

28. februar 2024

Hej Kim,
Mange tak, vi er glade for du havde en dejlig aften!

Ankom som ventet

Ankom som ventet, så jeg var hjemme.
Leverance som aftalt og iøvrigt en gammel kending da Laudrup Vin hjalp os med at besøge producenten
Iøvrigt hurtig levering

22. februar 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Ib, det er vi glad for at høre.

Hyggeligt arrangement

Hyggeligt arrangement. God mad og god betjening. Men jeg savnede et bredere udvalg af de vine vi fik. Der var ikke den store smagsforskel, kun forskel fra Pinot Noir til Merlot druen. Og så skal et vinsted/restaurant altså have ordentlige vinglas. Det virker lidt billigt at servere alle vinene i samme type glas - det kan i virkelig gøre bedre!

Tilbudene var heller ikke attraktive, de bedre vine fr Station, var der kun kr. 50 rabat på.
Jeg kan altså godt få bedre vine til kr. 250 flasken på tilbud end dem der blev serveret, beklager

22. februar 2024

Hej Morten,

Mange tak for feedback! Det vil vi tage til efterretning både internt og med restaurant og vinhus.

Mvh Tommy, marketing

Laudrup Vin: På alle måder prof. og effektivt

Beskrivelsen af vinen levede fuldt ud op til forventningerne. Hurtig og nem bestilling i webshop, hurtig afsendelse og levering. På alle måder meget prof. og effektivt. Vi er yderst tilfredse med Laudrup Vin. Varm anbefaling!

21. februar 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Yvonne, tak, det er vi glade for at høre!

Mvh Tommy

Alt er godt :-)

Dejlig vin til OK pris ved enkeltflasker og billigt ved flere.
Rar betjening i butikken/på lageret.
Og forhandler verdens bedste chokolade fra Valor :-)

Hej Kit,

Tak for din besked. Sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre.

Super hyggelig aften

Super hyggelig aften, i afslappet stemning, god mad og og super champagne til

14. februar 2024

Hej Peter,

Mange tak. Sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre!

Mvh Tommy, Marketing

Vinen var frisk og lækker og til min…

Vinen var frisk og lækker og til min overraskelse kom den inden for 24 timer efter at jeg havde bestilt den. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge dette firma.

Hej Anette,

Mange tak for din beskrivelse. Sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre!

Mvh Tommy, Marketing

Spørgeskema om hvordan vinen smagte!

Spørgeskema om hvordan vinen smagte!
Jeg købte Ingen vin, men en billet til middag med vin, som endnu ikke har fundet sted!

Hej Natashia

Dejligt at du har købt billet til ét af vores events. Jeg håber du får en god oplevelse.

Jeg beklager til gengæld, at du ikke brød dig om den mail vi sendte til dig. Jeg har fremover ændret ordlyden i mailen, så det giver bedre mening, også for jer, der køber billet til vinmiddag o.lign.

Dbh og god dag!

Anbefales!

Altid gode vine til fair priser

8. februar 2024

Hej Tomas,

Mange tak for din anmeldelse. Sig endelig til hvis der er noget vi kan gøre bedre, eller noget du synes vi mangler i vores sortiment

Mvh Tommy, Marketing

Vine fra Lautrup er altid spot-on

Vine fra Lautrup er altid spot-on. Seneste indkøb var "Alta Alella Cava Laietà Rosé Gran Reserva", som jeg spiste til en gang laks. Det gik rigtigt fint hånd-i-hånd!

27. januar 2024

Besvarelse fra Laudrup Vin

Hej Michael, det er vi glade for at høre. Du er altid velkommen til at ringe/skrive til os hvis du har mad/vin-pairing-spørgsmål