Hotel La Tour Anmeldelser 11

2,6

2,6

Under middel

Dårlig og meget langsom service og middelmådig mad

Vi spiste i restauranten. Havde undersøgt menuen på hjemmesiden. Der er uoverensstemmelse med priserne på nettet og i virkeligheden eller også fremgår det bare ikke tydeligt nok af hjemmesiden, hvis det kun er “take away”. Men pyt nu med det.
Vi bestilte en mellem fadøl. Det kunne vi ikke få. Kun en lille, da de ikke havde flere rene mellemgas og det er selvfølgelig fuld forståeligt med en restaurant bugnende fuld af hele 16 gæster. Så ville vi gerne have et glas vin og et glas vand. Vinen kom i et semi rent glas og vandet var lunken meget lunken. Bad om et glas kold vand. Men isterningmaskinen var i stykker, så tjeneren ville lige lade vandet løbe og jeg fik et nyt glas lidt mindre lunken vand.
Forretten var rejecocktail med babysalat, som var blevet forvandlet til meget groft skåret iceberg. Da der var gået en time og 5 minutter fra vi satte os til bordet og vi endnu ikke havde fået hovedretten, som vi bestilte samtidig med forretten, slap min tålmodighed op og jeg bad tjeneren om at glemme alt om vores hovedret, hvis ikke vi havde den i løbet af 2 minutter. Hun skulle bare lige finde bestik, vi havde fået spisebestik, så kom hun med maden. Ved ikke lige hvad hun mente for der var kun ske i sovsen og pommes fritterne måtte vi tage med fingrene.
Så nu er vi spændte på morgenmaden i morgen.
Værelset er ok, bortset fra at vi kan høre i afløbet i bruseren, når naboen trækker ud i toilettet.
Men vi kommer ikke igen.

26. juni 2018

Dårlig mad og dårlig service

Købte en 3-retters menu. Forretten var en kartoffel/porresuppe hvor kokken havde tabt peberbøssen deri. Bøffen til hovedretten var sej og uspiselig. Desserten skulle være blødende chokoladekage men den var gennembagt.
Tjeneren talte meget dårlig dansk og var utrolig langsom og skulle hjælpes hele tiden. Vi nævnte kritikken til tjeneren som skulle viderebringe det til kokken, og vi fik aldrig nogen respons. Generelt en dårlig oplevelse.

14. februar 2018

Value for Money

Valgt værelse: Comfort med 2 queen-size senge. Bestillingssvarende motel-agtig - parkering ved værelset, direkte fra/til værelse ved aktiviteter udenfor hotellet. Masser af beplantning og altan blomster, som kunne få mig til at tænke, at jeg var i Østrig. Udmærket morgenbuffet med konstant opfyldning, helt til lukketid. Pænt rent overalt - som det fremgår af andre anmeldelser så har Hotellet nogle år på bagen, og er lidt slidt på værelset - dette modsvares af prisen - men alt fungerede. Venligt, høfligt og hjælpsomt personale. Det eneste jeg savnede, på denne sommernat, var et vindue som kunne åbnes; men det vidste vi jo fra andre anmeldelser, før vi bestilte.

6. august 2017

Levede på ingen op til beskrivelsen

Levede på ingen op til beskrivelsen . Rigtig dårlig service kommunikation el mangel på samme, da vi måtte klage over en hel nat i værelse, hvor det træk helt vildt.. toilettet løb hele natten samt seng der knagede så man på ingen kunne sove. Måtte gasse med der var rotter i kloakkerne, næste dag oplevede faktisk at mortalin befandt sig på hotellet..Virkelig dårlig morgenmad.. juice mere vand en juice.. da vi ville finde en løsning var der virkelig ikke meget at stille op. Måtte betale 1000kr for en nat uden søvn .. og afbryde vores ophold. Og køre hele vejen tilbage til Fyn. Skrev derefter mail til direktøren samt hotellet .. intet svar.. måtte ringe og få at vide det var læst, og hun intet ville gøre mere i denne sag. Sætter aldrig i livet mine ben der igen .. er så skuffet og trist. Havde glædet mig til en tur med fred ro styr på tingene men fik tværtimod larm minus søvn og vrøvl og ballade . Lad være med at tage der hen !!!!!! Vælg et andet sted!!!!

25. april 2017

Gammelt slidt motel til billig pris

Hotel la Tour er et gammelt motel og fremtræder slidt og ikke hyggeligt, men er også billigt. Trænger i den grad til at blive renoveret. Badeværelset ligger i bunden af værelset, ventilationen defekt, så fugtigt i rummet, da gennemtræk er umuligt. Gratis men også meget langsomt internet. OK TV men få kanaler. Nogle receptionister meget trætte og ligeglade, ukendt med begrebet "service". Kan ikke anbefale dette hotel, find et andet billigt hotel

19. februar 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto