1. Rejsesøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Compare 1000s of great last minute deals on hotel accommodation, flights & holiday packages. Remove the pain of planning domestic or international travel!

1,3

Dårlig

Hold kæft et plattenslager firma har…

Hold kæft et plattenslager firma har betalt 7900 for en rejse til på mandag den er pludselig blevet annulleret og jeg kan ikke få fat i firmaet på tlf nummer og chatbot forstår mig ikke

Jeg håber virkelig de kontakter mig efter denne anmeldelse for det er svineri jeg kun får 813 kr retur for noget jeg ikke har aflyst

20. juni 2025

Hold jer væk

Jeg bookede fly samt hotel hos booking.com
Jeg kom til at stave min mail forkert. er blevet trukket 9700Dkr har aldrig fået en rejse. Mine penge er blevet trukket til firmaet last minut.com. Når man booker fly og hotel hos Booking.com bliver man automatisk lastminut kunde. Lastminut er umulige at få fat i.
Jeg mangler 9700kr på min konto og har intet bookingnummer

6. september 2024

Jeg har prøvet at ringe til adskillige…

Jeg har prøvet at ringe til adskillige numre for at få hjælp til køb af håndbagage til min rejse med 2 venner i næste uge. Det er decideret umuligt at komme igennem til nogen. Både fly selskab vueling og lastminute. Da jeg så kom igennem fik jeg en mail igennem appen jeg skulle bekræfte hvor de så vil tage penene fra samme konto som har betalt rejsen. Dette fungerede åbenbart ikke og de beder mig derefter give dem mine 16 cifre kortinfo og mine 3 sikkerhedstal bagved. Det virker som et kæmpe scam.

3. maj 2024

Hold jer langt væk fra dette firma de…

Hold jer langt væk fra dette firma de er kun mellemled og tjener alle pengene.
Det er dobbelt så dyrt inden man er færdig med at booke. Valgte at betale rejsen med det samme det kostede mig 100 euro i en travel ekstra pakke hvor jeg får værdikupon til 500 danske kroner som man ikke kan få refunderet. Jeg bestiller aldrig igennem det firma igen.

29. april 2024

Last minute, du betaler to gange for bagagen.

Pas på med at bestille rejse gennem “last minute”. Vi havde bestilt all inclusive til Hugada Egypten og tilvalgte 20kg. bagage. Prisen steg ca. 700kr da vi krydsede af for bagage da vi bestilte rejsen. På billetten står der vi har betalt for de 20 kg, men da vi tjekkede ind i Københavns lufthavn i skranken, kunne personalet informere os om, at pengene for bagage ikke var sendt videre til flyselskabet. Så vi betalte ca. 700kr en gang til. Også en røffel til Pegasus, som kun rystede på hovedet, fordi de havde prøvet det ofte før. Hvorfor vil de tillade salg af deres produkt gennem et fubfirma? Man kan ikke komme igennem telefonisk til “last minute” og deres chatsider fungerer heller ikke. Spændende om vi kan komme igennem på mail og om vi også skal betale igen når vi skal hjem herfra????

22. marts 2024

Dårligt selskab

Fløj med norwegian til Krakow - fint!
Hotellet i Krakow - fint!
Turen hjem med Ryanair - under al kritik! Lastminute påstår, at vi havde fået en mail, hvori der står, at man kun kan tjekke ind online. Det havde vi så ikke, og vi vidste ikke, hvordan vi så skulle gøre det. Ryanair kunne så godt tjekke os ind, men det kostede over 400 kr pr person. Dem vil lastminute ikke refundere, til trods for at de ikke har sendt mailen med disse oplysninger i. Møg selskab! Vil aldrig brug dem igen og heller aldrig anbefale dem til andre!

21. maj 2023

Brug aldrig dette selskab

Brug aldrig dette selskab, eneste korrespondance er en chat side, bestilte rejse med fuld refundering igennem Booking.com som ellers er rigtig gode , blev videre sendt til lastminute.com og så gik det ned ad bakke, afbestilte dagen efter men er blevet trukket penge alligevel. Minus stjerne herfra.

6. april 2023

Bestiller aldrig for lastminute.com…

Bestiller aldrig for lastminute.com mere, de nægter at bekræfte min ene billet. Har købt 3 billetter.
Det tog mig en evighed at komme igennem. Og nu vil de have jeg skal vente yderligere 3 dage !!!!!
Stop jer selv for at bestille via dem.

15. november 2021

Meget dårlig oplevelse

Meget dårlig oplevelse!
- Lastminute tilbageholder mine penge for annuleret fly, har fået en voucher, men den kan jeg ikke bruge til en skid, og de nægter og udbetale mine penge.
Mega dårlig service.
Vil ALDRIG bruge dem igen.

18. januar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (151 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto