Blå bryn!!
Khalida tatoverede mine bryn efter et mislykket forsøg hos en anden behandler. Efter to forsøg med brun farve blev mine bryn meget blå og meget værre end det var i forvejen. Hun ved ikke, hvad hun laver, og hun tatoverede mig allerede en uge efter første gang, og fandt ud at huden skal hele i 6-8 uger før man tatovere igen. Hun ødelagde mine bryn og mit selvværd. Desuden sagde hendes arbejdsgiver Charlotte, at jeg skulle vente 3 måneder med laser, da farvekornene ikke har lagt sig før det, men nu efter 6 behandlinger ved en anden Laserklinik er de heldigvis normale igen mine bryn. Så det var løgn det Charlotte sagde, i virkeligheden ville det tage længere tid med laser, hvis jeg ventede 3 måneder med det. Khalida ville ikke tilbagebetale nogle af pengene og mente ikke, at hun havde fejlet, ergo er at hun ikke ved hvad hun har gang i, ikke alle får blå bryn, men jeg har en kold undertone i min hud og hun brugte en kold farve og det bevidner at hun ikke ved, hvad hun laver. PAS på hende, hun er en svindler!