Larsen Bilsyn ApSAnmeldelser

4,5

Hurtig betjening. Kom til selv om jeg ikke havde bestilt tid. Flink fyr som også vejledte om ting der kunne være godt at gøre for min bil. Fik tilbudt kaffe i ventetiden. God oplevelse.

Det er yderst vigtigt at synshaller følger med i reglerne om køretøjer generelt, da lovgivningen bliver ændret hele tiden. Jeg har været til syn 5 gange de sidste halve år, med trailer, bil, m.m. J... Se mere

Larsen Bilsyn, som nu har fået ny ejer og ændret navn til Falkevej Bilsyn. Indrømmet, jeg var meget i tvivl, for jeg prøvede den tidligere ejer og det var bestemt ikke nogen succes - tværtimod, var de... Se mere

Kørte forgæves til et tidsbestilt syn i dag, hvor jeg tillige havde modtaget Kvittering pr. Mail og pr. SMS. Lokalerne var låst og synshallen stod tom, da jeg ankom. Jeg ventede 15 minutter uden resul... Se mere

1. Privatchauffør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bilsyn kl.06:00 - 17:00 (Fredag 15:00), Toldsyn, MC syn, Campingvogn, Påhængskøretøj, Nummerplade, Trafikstyrelsen, Pris 375,- Inkl.moms, Falkevej 11 - 3400 Hillerød, Speciel rabat ved online booking, omsyn gratis samme dag.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Emsig behandling

Kasserer min bil med "tærede bremserør bag" Det var de så IKKE ! Langtfra. Men da værkstedet konstaterer det, er tiden jo brugt og vi må betale. Værkstedet fortæller mig ligeud, at hvis jeg var kommet til et før-syn check, så ville de ikke have anbefalet udskiftning. Øv. Hvis man har elite smiley er man vel dygtig. Men er man måske lidt FOR dygtig? Jeg kommer ihvertfald ikke igen.

9. juli 2016
Larsen Bilsyn ApS-logo

Besvarelse fra Larsen Bilsyn ApS

Hej Anne, du skal blot vide rustende bremserør er en meget alvorlig fejl og hvis de efter møde med dit værksted havde styrke nok til at køre til næste syn, bør de give dig dine penge tilbage. Din kommentar om elitesmiley - betyder du ingen ting forstår. Tilsyn på synshaller (smiley) udløser minus point hvis man ikke opdager tærede bremserør og de samme minus point hvis synshallen skriver en fejl, som ikke er en fejl. Altså minus point (dårlig smiley) hvis dine bremserør ikke var tærede. Hvorfor har værkstedet skiftet dem..................... Med venlig hilsen Larsen Bilsyn - Jacob Larsen

Ventet og velkommen

Muligt at booke tidlig tid. Bookede kl. 6.40. Det tog ca 15 min hvor jeg ventet med kaffe og tv. Virkelig imødekommende synsmand der gav lidt gode råd undervejs. Billig pris ovenikøbet

12. november 2015

Bedste sted at få synet og købe plader

Jeg er mekaniker og har fået synet mange biler gennem tiden.
Det skal frem hvor gode i er til at syne og hjælpe med registrering. Tak Larsen Bilsyn.
Jeg har ladet mig høre i også laver afgift beregning og kan udlevere plader samme dag. Det må jeg snakke med jer om. Venlig hilsen Tim

5. august 2015

Perfekt

Det er anden gang jeg får en bil synet hos Larsen Bilsyn. Begge gange fik jeg venlig og professionel betjening + et par gode råd om vedligehold af min bil. Min nuværende bil er sænket, og ham jeg blev betjent af, gjorde sig ekstra umage da den skulle op og ned af lift samt bremseprøvemaskine.
Prisen er billig, der er pænt og rent i værkstedet, og man føler sig velkommen. Alt er som man kunne ønske, og mere til. Vil helt sikkert anbefale Larsen Bilsyn til andre.

20. juni 2013

Super service og fantastiske medarbejdere -

Et bilsyn er et bilsyn og dog,

Min bil er lidt gammel – 13 år. Det betyder at de prisen på bilsyn som opgives på nettet ikke holder når man bestiller, da bilen er over 12 år. Prisen, som opgives på nettet, er den samme, når du bekræfter din online bookning. Prisen er væsentlig billigere, end mange andre steder.

Selve stedet – af et værksted – overrasket over hvor rent og pænt der er. Lokalerne er fine og man har lyst til at sætte sig ned, i stedet for at stå (jeg er normalt lidt sippet).

Det bilsynssted, som overholder den bestilte tid - ingen spildtid. Har været hos Larsen to gange. Har fået synet gennem tiden biler 14 -15 gange, og har altid skulle vente.

Servicen er fantastik – min bil skulle omsynes og for det krævede de 25 kr. fordi det en styrekugle, som var skiftet. Andre synshaller havde krævet fuld pris for hvad et omsyn kostede.

Så meget service finder du ikke andre steder.

Helt sikkert - jeg vil komme igen og anbefale andre i min omgangskreds til at benytte Larsens bilsyn!

16. maj 2013

Een dårlig oplevelse efter tidligere gode

Vil først gerne sige at Larsen bilsyn altid er pænt, rent og lyse lokaler. De er velfungerende og har aktivt været med til at holde priserne på bilsyn på et fornuftigt niveau også gennem deres andet site. De er meget grundige og der er ikke den mindste fejl, der ikke bliver opdaget.

Min lave score kommer efter jeg var til syn med bilen og endte med at komme til hos en af Jakobs ansatte. Nu nævner jeg ikke ham med navn, så jeg kan godt tillade mig at skrive : Magen til arrogant nar skal man lede længe efter. Ingen venlighed, ingen service. Stoppede op midt i synet for at snakke med sine venner der lige skulle have synet 2 biler. Jeg har heller aldrig oplevet at man ikke lige måtte bruge 20 sekunder på at justere skruen på en forlygte, så den ikke stod for højt eller lavt. Jeg har faktisk oplevet at Quickbilsyn i Glostrup har uden at spørge lige taget en skruetrækker og justeret forlygten, nu hvor de har måleren foran lygten. Super service og man sparer et besøg på værksted for at får lavet denne lille ting.

Jeg er skuffet og det viser bare hvor svært det er at få gode medarbejdere. Mit råd er ; Håb i kommer til hos Jakob Larsen selv.

7. marts 2013
Larsen Bilsyn ApS-logo

Besvarelse fra Larsen Bilsyn ApS

Hej Jens
Den medarbejder er ikke ansat mere.
Med venlig hilsen Jacob Larsen

Tip top

Altid god service til billige priser.
Både pris og tid er altid præcis, ingen problemer.
5 stærke herfra!

26. november 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (34 anmeldelser)