Dødt forum
Dødt, folk burde finde andre forums, med bedre detaljer/reviews og et AKTIVT forum.
Laptopworld.dk - anmeldelser af bærbare, pda og tilbehør
Danmark
Gode og professionelle anmeldelser hvor de rigtige testprogrammer bruges!
Plus:
1) Flot design.
2) Godt med forskellige teste.
3) Nem at finde rundt på.
Minus:
1) Dødt forum når man trykker på forum, står der at det er flere måneder sidne der har været skrevet noget.
Delvis gennemførte tests og anmeldelser med mangler på korrektur er blot nogle af de artikler man kan finde på Laptopworld.dk
efter at man havde læst en hel del af deres anmeldelser kan man se at nogle få skiller sig ud, blandt andet ved at produkter som primært bliver bedømt meget godt, efter at man selv har købt produkterne og testet dem på eget setup ses ikke de samme resultater og manglen på detaljer på setup, og når produktet testes i benchmarks som 3Dmark vantage. får jeg ikke de samme resultater, og et par enkelte anmeldelser er helt UKORREKTE! noget tyder på at de slet ikke er testet da jeg kan finde billeder af de samme tests på andre sites. og at resultatet på et produkt som entelig ikke kan så meget bedømmes 5stjerner gør denne hjemmeside utroværdig.
dette gælder så ikke alle anmeldelser, men derimod kun nogle enkelte.